Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM)

Zdravím,na chalupě mám dosluhující analogový receiver Pace MSS 500 a od května hledám náhradu a rozhoduji se mezi těmito dvěma.Je to na TV CRT přes scart,jde mi hlavně o Eurosport DE na 19,2E.V budoucnu i Skylink.Jaké máte zkušenosti s těmito receivery ? Použít nyní sloužící DI WAY T-22 na DVB-T a Amiko,nebo rovnou jít do komba.Nepotřebuji HD, jsme tam jednou za dva týdny na víkend.Za rady díky.

sven
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...

K mým předešlým příspěvkům, včetně inteligenta drobeček : Vantage mimo jednoho případu montuji s neofic. fw abych ušetřil za modul. Ale jednou se mi to táměř nevyplatilo, byl zrovna na dobírku a ---boting. Takže přes RS-ko ofic soft a modulkterý zákazním měl. Všechny ty funkce navíc skoro nikoho z mých zákazníků nezajímají, akorát ukrajince zajímá emu. Všichni co jej mají, tak chtěli mít kvalitní přijímač. Ukrajinci navíc emu.
Já vím moc dobře co Vantage či Showbox (Openbox)umí s ofic i neofic fw.
Mně vadí že nefungujou bez závad ZÁKLADNÍ funkce. O to mi jde po celou dobu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Omlouvám se za chyby, nějak mi to dnes nejde.

HiFiOK

Jo, a dva programy najednou nahrávat Showbox umí. Ale v tom byl (mj.)u zákazníka ten problém. Jde tato funkce dost složitě (kostrbatě)zapínat.

HiFiOK

RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P

Jesliže montuješ Vantage SD (X2..) tak upřímnou soustrast.
Jak jsem zjistil, Showbox se správným SW funguje výrazně lépe než Vantage - a to si bud jist, že vím o čem mluvím.
Jesliže se bojíš do Showboxu přehrát soft kvůli dodavateli, tak už raději nikdy nikomu nic neprodávej...... R^

zolik645
Registrace: 7/2009

RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P

Ale jednou se mi to táměř nevyplatilo, byl zrovna na dobírku a ---boting. Takže přes RS-ko ofic soft a modulkterý zákazním měl. ...a toto myslíš vážně ???? Inteligente.

zolik645
Registrace: 7/2009

RE:NA to čo píšeš,stačí aj Amiko 550!

A dokáže všeličo-správny FW-úplne stačí-30éčok. R^

pego097
Registrace: 3/2011

Ha, další ´´inteligent.. se přidal. SD-čka už dávno nemontuji, SD Vantage jsem niky neměl ani neprodal.
Na přístroj který nemám od svého stálého dodavatele a je v záruce, nedávám ŽÁDNÝ soft jenom na Vantage. I když...
Tak mi poraď co by jsi dělal ty, kdyby byla porucha na přístroji který by nebyl od tvého obvyklého dodavatele? Co když ten dodavatel najednou neexistuje?

HiFiOK

Amiko 550 bez problémů s novým firmware, čte Irdeto karty, zápisy přicházejí, co víc si přát za 300.-Kč !!!!

skvrnany
Registrace: 2/2006

mám stáleho dodavateľa

keby niečo-úplne bez problémov!

pego097
Registrace: 3/2011

To už je riziko podníkání, s vhodným FW jsou OK, kua dneska instaluje každej truhlík :O :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Jo, opravdu? A co by jsi dělal když by se nejednalo o sw)hw závadu? Riziko podnikání, co ? Ty asi děláš jen stroje které trpí pouze jen na fw/hw co? A nikdy od neznámých dodavatelů, co?
Pardon, já zapomněl že ty instaluješ jen absolutně bezchybné stroje.

HiFiOK

Co to blábolíš truhliku, to nemá hlavu ani patu :O :)))
Víš jak se aktualizovali Humaxy 5400 před cca deseti lety?
Přijímač se musel otevřít a na zákl. desku pripojit speciální Z modul aby šel aktualizovat FW. Příjímač stál cca patnáct litrů...to byl masakr ;) :)))
To kdybys měl dělat, tak se radši picneš... :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Co to blábolíš truhlíku, co to sem taháš? Poněvadž jsi to stále nepochopil o co mi jde, TAK SNAD UŽ NAPOSLEDY.
Jde mi o to, že do přijímače který je v ZÁRUCE a není od mého stálého dodavatele, nehodlám nic cpát ani v něm nebudu pájet a pobné zásahy. Jestli ty to běžně děláš, tvoje věc. Já to ale nikomu nedoporučuji.
A za druhé, ZÁKLADNÍ funkce mají být v pořádku i s ofic FW.
Dnes se nějak rozmohlo prodávat nedodělky. Některé se nedodělají nikdy. A to už je jiná.
To si myslíš že umím jen přehrát jeden soft ? Tak si to mysli dál, mě je to fuk.
Co jsi dokázal před cca 10 lety nebo i dnes, je zbytečné. To nemá s tématem nic společného. Neodbočuj.

HiFiOK

Pokud zákazníkovi nešlo o příjem DVB-S a chtěl jen sledovat a nahrávat DVB-T a v ideálním případě nahrávat dva programy najednou, tak si mu koupil špatný stroj a to je především tvoje selhání. Měl si mu koupit dvoutunerový DVB-T receiver a měl bys pokoj a on taky.
Showbox S700 a ostatní receivery této řady maji odladěné FW, že toto ignoruješ je věc jiná.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

No prostě truhlík, bojí se přehrát FW přes USB a je vyklepanej ze záruky :laughing:

drobeček

Saxon má pravdu, zcela špatný výběr přístroje, správně že ti to hodil na hlavu...
;) :)))

drobeček

Dokavaď neskončí záruka, tak se nic dít nebude. Má to fungovat hned od začátku. Je to základní funkce. O tom nahrávání na DVB-T:
Přesně tento přístroj mi zde byl doporučen. Takže žádné moje selhání, ale radila z diskuse.

HiFiOK

Ptám se tedy ještě jednou, s jakým FW pracuje spolehlivě SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM.Díky za odpovědi.

sven

sven

S-700 PLATINUM V25 07.01.2011 - pro CRW a ICE

čisté Irdeto karty nemám osobně odzkoušené.

On Air!

Saxon

Nemám sice S700, jen S300, ale ten základ bude asi stejnej. Kdo chce "mrtvý" železo, tak ať si koupí třeba Mascom, ale Showbox je živej, tvárnej stroj. Mám dva - jeden doma, druhej na chatě a max. spokojenost s nahráváním, seřazením kanálů.... Jo, občas se sekne, občas něco nenahraje, zato se už dááááááávno zaplatil :))) R^

gaston

Díky,půjdu do něj, na chalupě bude stačit.Kdyby vydržel jako můj analogový Pace MSS 500 cca 15 let bez poruchy bude to OK ;)

sven

hifiok radila diskuse :))) , raději se už do žádné akce kolem sat+tv nepouštěj a běž raději prodávat brambory :laughing:

Saxonem doporučený FW je OK, příjímač s ním jede bez problémů R^

drobeček

Jede v tomto FW i EMU ?

sven

drobeček

Nevíš, jestli tento FW jede s kartama Irdeto ? Díky

sven

sven

Emu jede v každém neofiko FW, to je samozřejmost!!
Irdeto je řešen v následujícím FW, který vyšel v závěru loňského roku, jak se to chová ale nevim.

Četl jsem stížnosti na chování CSlink karet IRDETO, ale IRDETO od Skylinku mám pocit chodí slušně, víc nevim.

Pro tento receiver existují dvě česká fora, která se jim věnují celkem podrobně, na jednom z nich dokonce funguju jako moderátor, ale nyní si přesně nevybavim jeho adresu, nejsem na svém PC. Mám pocit, že to je něco jako www.satdigitalne.cz, to druhé ja klasické openboxforum.
Zdar a sílu.

Jinak Showbox SD je už přijímač po sezoně, ale ve své době a kategorii byl velmi slušným playerem.

On Air!

Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra