![]() |
|
Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM)Zdravím,na chalupě mám dosluhující analogový receiver Pace MSS 500 a od května hledám náhradu a rozhoduji se mezi těmito dvěma.Je to na TV CRT přes scart,jde mi hlavně o Eurosport DE na 19,2E.V budoucnu i Skylink.Jaké máte zkušenosti s těmito receivery ? Použít nyní sloužící DI WAY T-22 na DVB-T a Amiko,nebo rovnou jít do komba.Nepotřebuji HD, jsme tam jednou za dva týdny na víkend.Za rady díky. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
SaxonObjevil jsem Tebou navrhovaný FW, má velikost 1,43MB a je u toho "Web Site Content Source",to bude asi ta požadovaná koncovka .wsc co ? Díky za rady zdar ! |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...jo, to je ono.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...www.satdigitalne.czwww.openboxforum.cz Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...drobeček, o tvé (nevhodné slovo)ské rady nestojím. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
HiFiOKNic ve zlém, ale plně se kloním k názorům drobeček a Saxon.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Ale no tak, jste neviděli Jáchyme hoď ho do stroje?Možná má jen špadné dny no. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Hifik nebo můžeš taky kšeftovat se slepicema, ty jdou nyní na odbyt :))) , ale do sat+tv se prosím už nepouštěj ;) :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Když si koupíte novou televizi, tak se v servisním nastavení také hrabete? Zřejmě ano.No, alespoň je vidět úroveň některých ,,radilů´´ drobeček, už jsem ti něco psal v 01:05:38. Tak se toho drž, to je má jediná rada tobě. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...A proč ne, pokud to povede k zlepšení funkcí TV a i nový soft lze do TV nahrát ;) :))) , hlavně neházej svoji neschopnost na někoho jiného, to nemáš zapotřebí a raději se věnuj komoditám dle doporučení.. ;) :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Pořád dokola. Jak u blbejch. Na moji původní otázku stále nikdo neodpověděl. Co budeš dělat když se na přístroji který není od stálého dodavatele v ZÁRUČNÍ době něco posere a bude v něm neofic. soft? A nepůjde do něj už nic nahrát/přehrát. Tak závadu na svoje náklady odstraníš, protože když to pošleš zpátky, tak to napočtou se vším všudy. |
HiFiOK
![]() |
|
hifina tvoji otazku je odpoved jednoducha, zbozi se bere jen od overenych dodavatelu, se kterymi jsou dobre vztahy, skurvene Eshopy se nepodporuji. To je svatost, kterou dodrzuji vsichni kolegove, ktere znam. Veskere polemiky coby, kdyby jsou naprosto out. Proste je treba premyslet a uvazovat dopredu. Napadla me jedna vec, jestli mas zajem, tak od tebe tu 700 stovku koupim, at mas klidne spani. Navrhni cenu.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Saxon, kdyby moji ověření velkoobchodníci v té době tento zde doporučený přístroj měli, tak bych jej u nich koupil.A tato diskuse je dávno u konce.No, neměli. Přes internet kupuji stabilně jen síta Vaten. Vyjímečně settopboxy. To bych chtěl vidět jestli ti tví ověření prodejci mají vždy vše co potřebuješ. Myslím hlavně přijímače. To ti prostě nevěřím. Tu velkohubou větu o přemýšlení a uvažování dopředu sis mohl odpustit. Většina montérů a hlavně prodejců co znám jde hlavně po ceně a přežít 2 roky záruky. Dokonce i u tzv. dlohodobě vyhlášených firem. Ti nakupují kde se dá, některé nedostatky se pak nalžou. Takže tu větu To je svatost, kterou dodržují všichni kolegové, které znám, ti opět nevěřím. Když ju nás takový stav jaký je, tak u vás je v lepším případě stejný. A nebo těch kolegů co znáš moc není. Jestli bych jej vyměnil? Uživatel si na něj zvyknul (menu, ovládání), no, asi alespoň zatím ne. Stejně by byl prodejný tak za 500, možná 700. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Odpustit? Já? Jako první do zdejší diskuse vstoupila velkohubě tvoje maličkost, jestli jsi schopen si to uvědomit... Koupíš stroj který neznáš, neuvedeš ho do funkčního stavu a prodáš ho zákazníkovi a pak ještě svaluješ vinu na třetí osobu, která ti jej prý doporučila. No nezlob se na mě, ty jsi neuvěřitelnej komik, sorry.Celou dobu vystupuju slušně, ale z tvých slov čpí cosi nezdravého... Končím diskusi. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Uděláš nejlíp. |
HiFiOK
![]() |
|
Hifokpromiň, ale jak to tak čtu, projevil ses tady jako typický "podejce" - přeposlal jsi zákazníkovi zboží o kterém nic nevíš v podstatě v nefunkčním stavu - Showboxy totiž skutečně prošly dlouhým vývojem softu a je nutno je nakrmit tím správným (je zde několikrát zmíněn) aby dobře fungovali a ten kdo ti Showboxe doporučoval měl pravdu že jsou to vcelku dobré strojky... Ovšem pokud o něm nic nevíš, neměls ho zákazníkovi dávat, to je tvoje odpovědnost vědět co prodáváš!!! Neměl jsi ve svém obvyklém sortimentu vhodné zboží podle jeho požadavku ale nechtěl ses zbavit kšeftu a tak si mu "něco" sehnal a ted tu naříkáš, to je fakt k zamyšlení - chudák tvůj zákazník... Nevidím totiž žádný rozdíl mezi tím kdyby si místo u tebe koupil Showboxe v e-shopu, prodejně rohlíků nebo v Tescu... což se tady mimochodem často kritizuje... ovšem jak vidno na tvém příkladu, ani specializovaný prodejce nemusí být zárukou lepší volby... :-/(ber to jako názor zákazníka - nejsem prodejce ...) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...lance. Prosímtě, už po několikáté píši že jsem chtěl aby byly v pořádku ZÁKLADNÍ funkce od nového přístroje v záruce.Kvůli záruce od jiného dodavatele s ním nechci nic dělat. Ofic, natož neofic. Já od něj nechci ani jednu nadstardantní funkci (emu, sharing ...) která není v přiloženém návodu k obsluze. Není to dreambox a podobně. Zde mi byl doporučen právě tento. Že budu muset použít neofic. soft aby fungovaly jak mají ZÁKLADNÍ FUNKCE uvedené v onom návodu mi nikdo v té době v té diskusi neřekl. Že na ofic soft to nebude ono. Kdybych se tohle dozvěděl, tak bych do toho nešel. Když něco nevím, tak se zeptám. Nebylo by to zde poprvé. Některé settopboxy beru mj.právě na rady ze zdejších diskusí a jsem s nimi nadmíru spokojen. Nehodlám na tom nic měnit. Jinak proti starším SD Openboxům nic nemám. Několik jsem jich dříve instaloval převážně na sdílení karty. Ostatní funkce nikoho nezajímaly. Openbox/Showbox fórum znám, také jsem tam čerpal informace. Tato informace tam v té době ale nebyla. Navíc proč se nezeptat přímo zde od zkušenějších, po dřívějších dobrých zkušenostech. Mimochodem cca před půl hodinou jsem na něm zkoušel ony základní funkce, a pro požadovaný provoz na tomto působišti byl v pořádku. |
HiFiOK
![]() |
|
HifiLen taky maly detail-ktore stb bez certifikovanej crw citacky spravne fungovali s kartami nasich providerov na originalnom fw?!Ktore lacne stb s neofiko fw nemali niejake problemy? A dalsia drobnost-neoficialny fw pre showboxy bol v skutocnosti vzdy ofiko(nerobili ho ziadne tretie strany,len vyrobca si kryl chrbat) a zaruku uznavali aj s nahratym neofiko fw. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 658 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Kasr, za 1 : no to opravdu nevím. Nejspíš žádný. Používal a používám převážně ofic čtečky, ofic moduly.2 : no, protože z těch laciných neofic jsem dával a to jich ještě tolik nebylo právě ten Openbox. Posledního na sdílení jsem dával naposled předloni na podzim. Zase nemám tak pestrý ,,vozový park´´. Mj. i proto že bych se usettingoval. za 3 : ani tohle nevím. V té době je instalovali snad všichni a nikdo si nestěžoval. Kolega mi dal soft, vysvětlil co a jak, že o reklamacích neví že by nějaké byly. Dodnes běží všechny bez problémů. EMU Digi jsem nikdy neinstaloval, jenom jsem jim někdy seřídil anténu a jednou vyměnil konvertor. Technická kvalita mně nenadchla a pořád shánět a zadávat klíče, a hlavně je i některým osobně přeposílat a zadávat, ne, nic pro mne. Byla to konkurence pro mnou montovaný CS/Skylink :))) |
HiFiOK
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |