![]() |
|
Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste predplacentoto jsem dostal od CSLINK-uVážený zákazníku satelitní televize dovolte, abychom vás informovali, že vám v průběhu následujícího týdne zašleme ZDARMA novou dekódovací kartu pro příjem satelitní televize. Koncem roku 2012 totiž skončí podpora starého kódovacího systému a pro váš bezproblémový příjem satelitní televize je výměna karty nezbytná. Zároveň si vás dovolujeme informovat, že na této nové kartě vám bude po celou dobu Vašeho předplatného, která se nijak nemění, spuštěn již nový hodnotnější balíček MULTI (28 programů). Další informace a pokyny budou uvedeny v průvodním dopise, který bude součástí zásilky. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
UfonesAno. Mám zaplacený SPORT do ledna 2013. |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
roman63díky za vysvětlení to je totiž důležité ten rok trvání předplatného 2013! |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...vypadá to že do konce roku je konec cslinku |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
UfonesDocela mně zajímá, jak to bude s programem SPORT2, jelikož ten má SL až v balíčku Kombi.Nebo že bychom se dočkali v blízské době nějakého sportovního balíčku i od SL? Možné to je. :lookaround: |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...sto pro niečo chystá skylink ked robia takéto akcie ani by som sa nedivil že pridajú axnká ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
pre vecne nespokojnýchDavam do pozornosti VOP4.2. Poskytovateľ má najmä právo: 4.2.5. vyúčtovať užívateľovi nevyhnutne nutné náklady v prípade, keď bol poskytovateľ nútený z technických, prevádzkových alebo iných dôvodov pre zabezpečenie príjmu programov prostredníctvom satelitu uskutočniť technické opatrenia, ktoré vyžadujú výmenu karty (prelomenie kódu, skončenie životnosti systému podmieneného prístupu a pod.). V týchto prípadoch sa poskytovateľ zaväzuje doručiť novú kartu na adresu užívateľa oznámenou poskytovateľovi pri registrácii. podla tohto je to jasne pre kazdeho pouzivatela aj ja som len obycajny zakaznik a ak som sa zaregistroval tak som s tym suhlasil. podla toho nie je co s vymenou dalej riešiť. (čítal som to pozorne dva dni dozadu) Prajem vsetkym pekny den |
PavelOndus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...si im dal(tým hundrošom),teraz :O ,hned nato :fuming: a po prečítaní :scared: a nakoniec ;P , :laughing: :laughing: :laughing: |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
AXN,Universlal a ostatné!V prvom rade by mali ponuknuť programy ktoré su na Cslinku,až potom ponukať výmenu.Ja mám Skylink,ale kvoli AXN a Universal a iným programom ktoré nie su v ponuke Skylink si platím aj Digy.Lebo sa mi zdalo nelogické mať aj Skylink aj Cslink,Digy mám od roku 2007 Skylink som dostala na moje prianie k 60 narodeninám.A takto mám dosť široku ponuku.Skylink si platím kombi a ešte HBO a Cinemax.Ciže platím dosť,ale mám skoro všetky programy.Asi ani jeden operátor na Slovensku nemá komplet ponuku.Skylink je hlavne kvoli komplet ponuke českých a slovenských programov.Ak by sa zmenilo tak to by bol problém. |
viera571
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Nechápu, co pořád máte s tím, že by měl (nebo musel?) Skylink přidat programy do svých balíčků, které jsou v Totalu, aby mohl být Total stopnut a provést výměnu karet. Prostě je zde změna a tu je možno nebo nemožno akceptovat. Skylink sice riskuje, že přijde o nějaké zákazníky, ale asi s tím počítá.Když to trochu přirovnám, před nedávnem v Česku končily prodejny Plus. Staly se z nich prodejny Billa nebo PenyMarket. Tím se samozřejmě objevil v prodejnách jiný sortiment (jiní dodavatelé) a lidé to také museli buď akceptovat nebo začít chodit nakupovat jinam. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerObavam se ze ja na vyber nemam, zaplacen Total mam jeste 11 mesicu ale ty programy, ktere jsou pro mne hlavni, a pro ktere jsem si Total koupil uz prijimat nebudu moci tak, jak na vyber? Dostanu novou kartu no to jo dobry ale na dalsich 11 mesicu budu muset prijimat programy, ktere jsem si nevybral a nekoupil a ani bych si je o5 nevybral kdybych mel nyni na vyber.Budu se opakovat, ale kdybych chtel Multi tak bych si jej davno koupil. |
chocholos
![]() |
|
chocholoslen to tazko vysvetlis joscerovi a spol. toto...ze ta niekto nemoze nutit ku kupe tovaru o ktory nemas zaujem a svojhlavo jednostranne ti menit podmienky bez tvojho suhlasu..ci?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...mimoxodom skylink uz pridal programy od cslinku..vsetkymi tuzeny a ziadany bombasticky kanal FILM+ ;P ;Ptie axn.ka to chce iba par ludi..ti co sem pisu to ani nemyslia vazne ze to chcu..proste to nedostanu lebo to nejak nezapada do koncepcie skylinku poslednej doby..vysielat lacne mazanice cize minimalne vydavky a maximalne ceny..tomu sa povie optimalizacia nakladov a zisku. vitajte v roku 2012 a to este len zacina.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Dnes poslaný email do CSLINKuMám zaplacený TOTAL do 16.4.2014 a FILM do 3.10.2013.Balíček MULTI nepotřebuji, mám kartu SKYLINK s balíkem MULTI HD + prémiové FILM. CSLINK jsem v minulosti zakoupil kvúli programúm, které Skylink nemá v ponuce - AXN, Minimax..., takže vaší novou kartu MULTI nepotřebuji. Jestli na nové kartě nebude zachována ponula již zakoupených a předplacených programú, žádám tímto o zaslání nevyčerpané finanční částky a zrušení karty. S pozdravem... Co odpíšou ?? |
PTIKE
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...nic, na emaily odepisuji jen na nektere...@tulen ano muzou nas nutit, uvidime, necham to tak dokud o pude a hned jak budu moct prejdu k UPC. |
chocholos
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Co tu furt řešíte,jak malý děti co jim vzali lízatko,nechte dojet cslink do konce a pak teprve se rozhodujte,gitalku vyměním jen v krajní nouzi-kvůli volným programům,multi nechci ze známých důvodů !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
chocholosna čo potom robíš stoho kovbojku ked sisi istý že prejdeš k upc nechapem🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@spykoJenze me posilaji novou (ICE) a bud ji regnu nebo nebudu mit nic, kapisto? |
chocholos
![]() |
|
@jupiChci to zac jsem si zaplatil, asi je to divny, ale me se to zda vcelku normalni. |
chocholos
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Za několik mých zákazníků s předplacenými balíčky na tento e-mail od CS LINKU odepisuji:1. bude nová karta fungovat v mém pirátském dekodéru? 2. bude fungovat program Sport2 v mém SD MPEG-2 přijímači? Pokud ne, nemám zájem o výměnu. Nyní vše funguje bez problémů. Kdo mi uhradí další případné výdaje s nedobrovolnou výměnou karty...? |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
VÝMĚNA KARTY CS LINK ZA SKYLINKZdravím,Ti, kteří mají zaplacen balíček TOTAL a jeho předplatné končí v roce 2013 a byli kontaktování ve formě emailu, že jim bude měněna přístupová karta za SKYLINK (Multi) nejsou nijak povinni svoji dosavadní kartu CS LINK (CryptoWorks, Irdeto) měnit za SKYLINK (Multi). Stačí pouze kontaktovat zákaznické centrum společnosti CS LINK a požádat o stopnutí (odmítnutí) této výměny z důvodů, např. že má zaplaceny služby, které nová karta SKYLINK (zatím) nenabízí. Klientova dosavadní karta Cryptoworks, Irdeto) nebude nijak odpojena a služby, které si zaplatil budou dál aktivní do konce data objednávky. INTERNÍ INFO: Co se týká kanálů AXN, UNIVERSAL CHANNEL a MINIMAXu, tak jednání o zařazení do nabídky platformy SKYLINK probíhají. Prozatímní problém je, že smlouvy na šíření těchto kanálů byly podepsnány s platformou CS LINK a nikoliv se službou SKYLINK. Ovšem je dost velká pravděpodobnost, že se tyto kanály v placené nabídce SKYLINK objeví. Nikdo neprohlásil, že ne a nějaká jednání samozřejmě probíhají ;-) (zdroj: M7 Group/CS Link & SkyLink) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
tulenMě není třeba nic vysvětlovat. Já nikde nepíši, že někdo má právo jiného nutit ke koupi zboží, které nechce. Tady je to o něčem jiném. Když si zaspekuluji, tak by se také mohlo stát, že bude ohlášeno, že končí vysílání té a té služby a v souladu s VOP se "vstupné nevrací". Takže vlastně Skylink tou výměnou nabízí tu lepší alternativu.Ale jak píše ORBITAL. Tam je to jasné. Nikdo nikoho k ničemu nenutí. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE:JoscerTady to nemá cenu vysvětlovat,to je jak mlacení prázdné slámy jsem zvědav jestli si někdo přečetl podmínky ke kartě platné od 1.4.2012.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...To vis karta vymena je draha ale 28 % -ne danove uniky na ktore v konecnom dosledku doplacaju vsetci je frajerina.To nesere nikoho....Teda nesere lebo chyba mozgova kora......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
cele je tosmiesne ved ani nie je jasne kto z koho zije a kto koho potrebuje...kto vlastne sleduje tv 24 hod a 365 dni v roku...vsak to je normalny pausal, chces pozerat tak plat aj ked nepozeras!!! zaplatim, avsak len za to co pozeram! ked to vedia mobilny operatori, teda spoplatnit to co pretelefonujem, ma to vediet aj skylink. spoplatnit to co v priebehu mesiaca pozeram. vsetko ostatne je o h.o.v.n.e!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Mobilní operátoři? Ha, ha, ha - zrovna u nich platíš paušál jak mourovatej, jestli voláš nebo ne, to nikoho nezajímá Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |