![]() |
|
Hustler na 19,2čo je zmena keys,alebo...????AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
jak změním keyZdravím pánové.Mohl by mě prosím někdo poradit jak ty nové klíče změním ručně v příjímači argus mini 2in1 ip?Jde mi spíše o to kde bych našel ten púvodní řádek s kody abych jej mohl upravit.Austria sat jsem sem tam sledoval,i ten hustler :8) Ale když jsem se teď dival v menu do CA nastavení-key edit-cryptoWorks tak jsem tam nikde austriasat nenašel.Hned mezi prvním co tam je,mám Kinkston potom jstv,premiera,t&t,slovak link,a spousta jiných.přesto jsem austriasat nenašel.V argusu uz vše bylo když jsem jej koupil a tuhle věc jsem ještě nikdy nedělal,tak vás prosím o radu jak na to abych to nějak nepohnojil.Prostě-kde bych tam našel ten původní řádek a mohl jej upravit.Diky.Pokud by měl někdo zájem pomoct a nechtěl to probírat zde,může mi napsat email na lukidx@seznam.cz |
axton
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE:AntošTeba nie, iba poctivych a bezuhonnych. ;) |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
to antošA co takhle jiný pohled? Pokud vím, že je nějaká služba placená a já cíleně lovím klíče, abych zlomil ochranu a přes EMU se na pořad kouknul, tohle je zlodějina - o tom se bavit nemusíme, že ano.... Pokud najdu na profesisonálně udělané stránce nabídku PayTV, vyberu si službu, zaplatím za ni (a sesvery z Ruska to fakt nejsou) a taky koukám. Můj názor je ten, že já zloděj fakt nejsem, nejen proto, že existuje - a to i zakotvena v právu - jakási dobrá víra. A to že se mohu domnívat a takové ty (nevhodné slovo), na to mě nikdu nedostane, dobrá víra je dobrá víra a pokud je zloděj ten poskytovatel (nejen sdílení, ale když koupíš kradené auto, tak ti jej sice vezmou, ale trestně obpovědný nejsi ty, ale ten kdo ti jej prodal) tak já tohle fakt neřeším a jsem čistý nejen právně, ale i morálně. A pokud jde o to, že za nabídku Tebou zmiňovaných "serverů z Ruska" platím, tak můj pohled je ten, že já vůbec neplatím za PayTV, ale za to pohodlí, kdy zapnu satelit a program běží, aniž bych musel denodenně lovit klíče pro EMU, abych něco rozběhl, páč nevím jak ty, ale toho času si cením mnohem více, než na těch cca 100 €/rok.... Takže to shrňme... Ten, kdo cíleně za účelem zlomení ochrany loví klíče je zloděj, ale klient sdílečů právně napadnutelný fakt není.... ale ruku na srdce... ty jsi jeden z těch, kteří možná mají kvalitní satelitní a TV techniku, ale na to, aby si zaplatili (a je jedno jak a komu) krmení pro tuhle techniku jsi moc velký skrblík, a to je celé.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Hustler na 19,2tiez som to skusil dnes rano zapnut a tma..a sportdigital tiez tma..tak som nahodil nove keys..a mozem ist po indulonu :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE:tulenDORCEL TV - 12722 H 22000 SID: 31FA Poskytovatel Can.digittal. nejde.DORCEL TV - 12344 H 27500 SID: 07FD Poskytovatel ARD.OK. Samozrejme,ze vecer. Pre indulonu nechod poslem Ti cely karton. :laughing: RE: hotovyrad: Dobre si to napisal. R^ |
hajnalka
![]() |
|
RE: Hustler na 19,2dorcel som ani neriesil..myslel som HUSTLERdiky za indulonu ...ak si mozem vybrat tak s primesou repika :laughing: :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Hustler na 19,2Ja viem ze HUSTLER.DORCEL som sem dal preto ze aj ten prestal vysilat. Tak to stu indulonu mas smolu, mam iba s nechtikovu primesu. :laughing: |
hajnalka
![]() |
|
RE: Hustler na 19,2Když kupuješ kradené auto,tak to nevíš,to zjistíš možná později.Ale že kupuješ kradené programy to víš předem."jakási dobrá víra","jsem čistý nejen právně, ale i morálně" myslet si to můžeš,ale... :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Hustler na 19,2Antoš:jsem čistý nejen právně, ale i morálně.Tusim ze som tu volaco pisal iba o poctivych a bezuhonnych. Zeby som sa mylil? :(( |
hajnalka
![]() |
|
RE: Hustler na 19,2To jsem citoval tebe a taky se tomu zasmálDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |