![]() |
|
ORF1 HD tedUplnou nahodou jsem prepnul na ORF1 HD, kde zrovna bezi fotbal, a uplne jsem zkoprnel :bigeyes: Jaktoze je ten obraz tak 3x lepsi nez jakekoliv placene ci neplacene HD a-la cesti operatori? Docela me to nastvalo. Omlouvam se za bezduchy prispevek, ale proste mi to nedalo. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedObraz je pěknej, ale fotbal stojí za bačkoru. :))) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedCo to poznaju tam prepinaju castejsie prave pre obraz!Inak ak porovnavas s eusp 2 HD bundesligu,vcera bol lepsi obraz ako dnes neviem ci sa len mne zda?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Dávají i F1Dávají i F1 v této kvalitce... a to bez reklam :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedRakušáci měli vždycky lepší obraz už aji za dávnýho analogu se to dalo chytat na vidličku a obraz jak víno. ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedJo a cumelo sa na zapadnych revansistov,aj ked rakusaci boli prd zapadu aj tak.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedUž to tady píšu skoro dva roky, že obraz na ORF je uplně někde jinde, než cokoliv od nás. Jen si srovnej jejich SD vysílání na 12692 a pak třeba naše na 12070, nebo to radeji nedělej....A to se ještě koukni na ServusTV HD, když dávají přenos jejich hokeje. Obraz jak břitva, ale hokej tragedie. U nás to letos ve finálové serii bylo bohužel přesně obráceně, hokej jako kráva, obraz vybletina první třídy. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedVčerejší slagr Borusii byl v nativu. Dneska je to jen prepocet. Ale souhlas, že na ORF bývá vždy super kvalita. Dnešek není výjimkou. Třeba se ta naše kapr liga taky někdy dočká podobných obrázků. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedJenom prepocet a takovejhle obraz? To je dobry teda. Jo, i SD je poradnej rozdil, jak vidim, to stejne nechapu proc treba aspon 1 nejakej ceskej program nema podobne kvalitni obraz.. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
slapetNo na vidličku som síce ORF1 nechytal, ale na 15 prvkovú Yagi s predzosíkom vzdušná vzdialenoť 200 km áno:) obraz bol lepší ako STV 20km od vysielača:) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
arimmerTo je zakopáno hluboko v mentalitě obou národů. To už se nikdy nezmění. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedkde se dá naladit ORF HD,na 19,2 mám zakodaváno |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedOdkóduješ aj kľúčom na olejovky:) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedto neporovnavaj ..uzensies si zbytocne infarkt..."skylink HD "je novy terminus technicus..je to kvazi HD s datovym tokom okolo 6-8 Mbps. ;Pskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedMentalita?!Saxon vidim,ze zakladny problem si rozoznal.Mentalita sa teraz u nas ospravedlnuje 40 rokmi komancov, neviem ako u vas?Ja tvrdim,ze clovek ma chrbtovu kost alebo nema.Teda mentalita je pod uroven a bude este dlho ci tu budu komanci alebo demokrati,nic to s tym nema.A to je zakladny, obavam sa ze aj trvaly rozdiel.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
trondikNejde to každém přijímači, co máš za přijímač?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
liquereJe to podobný. 40 let ruského vlivu na to má jistě podíl.Současná situace vůbec neslibuje tohoto nápravu, spíš naopak. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedTak veru este aj na Lipne vam bude lodou premavat nejaky rakusak,ked som dobre rozumel,chytil som len koniec reportaze... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedAk tu pisete o nejakom ruskom "vlivu", som akurat v Bielorusku. Budte radi co mate. Dnes sme presne o tomto debatovali s kolegom z Ciech. Ked sme doma, nadavame, az vonku clovek zisti, ze nieje vsetko zaz tak zle. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
LiquereJo, táhli to v týdnu z Horního Rakouska, přes Guglwald a v pátek to spoušteli ve Frýdavě na vodu. Budou to křtít někdy v červnu. Ve čtvrtek jsem je osobně potkal když to vezli, jel jsem na kole do Lince přes Lichtenberg. Furt lepší Rakušák, než Rusák... Jinak Lipno je plný Nizozemců, ale nijak mi to nevadí, jezdim tam strašně moc rád, mám tam v rekonstrukci 2+1 nad přehradou. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedKamo to ale zalezi aj od toho kde si vonku,ci na zapad alebo na vychod.Je jasne ze sme akosi v strede so vsetkym, tak ako geograficky aj zivotnou urovnou aj urovnou spolocnosti.To je fakt.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
matov3To je pravda, nevíme co máme. Dá se to přežít, nekoukat se na zprávy, v práci vypnout mozek a dělat ostatní jako švec v Pyšné princezně. Já to tak dělam už třetí rok a dobrý... :)))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonVed v pohode,dufam ze si pochopil ako to myslim. ;) To si sportovec ked slapes do Linzu.Myslis Rosenbergera nie? :)Lipno musi byt pekne,to verim ako to vyzera s rybackou? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedNie je zle, aby nemohlo byt horsie. Je pravda, ze u nasich operatorov je kvalita druhorada, ale to je biznis. Rakusak ci Nemec caluje a kuka. Slovak a Cech , sak vieme, tiez kuka. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
RE: ORF1 HD tedKukuk kukuk....co tam preboha robis,to si tam dobrovolne? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
LiquereRybackou?? Máě na mysli rybolov? Já nevim, ale plno známých je teď na zahájení pstruhařské sezony, já tomu neholduju, maximálně na talíři. Jinak na jezeře jezdí dost loděk už od brzkého rána, dokonce tam před lety vozil jednoho rybáře po jezeře nějaký mamut, pak mu to utrhnul...Do Lince je to na celý den, ale když je pěkný počasí, tak jsou to nádherný panoramata. Teď jsem to vzal přes vysílač na Lichtenbergu, s kopcema za Studánkama toho bylo docela dost. On Air!
|
Saxon
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |