![]() |
|
Bravo ČT4 HD !!!MS v ľadovom hokeji-tak to je parádička, obraz ako lusk, ešte že vás tu máme bratia češi-máte môj kompliment takže veľká vďaka. R^ |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
RE: Bravo ČT4 HD !!!Jedine co nechapem je to,ze preco na ct4 je v epg primarna informacia kde su ms v hokeji a nie kto hra.Je to nelogicke podla mna.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Bravo ČT4 HD !!!PeMa, nějak jsi odbočil od tématu. Chtěl jsem naznačit, že většina mých známých, zákazníků, kamarádů atd. má natolik kvalitní zobrazovače, dobré oči, že hned vidí (ne)kvalitu obrazu ČT4 HD proti některým jiným programům, nejenom zahraničním. A nekoukají na to z 1 m. Snad jsem to popsal dost jasně. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Bravo ČT4 HD !!!Ja neodbočujem od témy, len sú tu aj ľudia, ktorým sa snažím odpovedať. Vieš, koniec koncou aj veľa záleží od dĺžky kábla od LNB k sat. prijímaču, jednotlivého prepojenia k TV, akú TV používa, ako ju má nastavenú, aký prijímač má s akým fw , ako má nastavenú parabolu atď. Bol som u viacerých a tak katastrofálne nastavenia som videl u ľudí by si žasol. Som spomínal, že jeden típek porovnával obraz a sledoval ho z 10 cm-to sa mi zdá už prehnané. Ja mám 2 satelity a nestáva sa mi ako tu niektorí popisujú kockovanie prípadne na Humaxe rozpad obrazu-takže s určitosťou môžem povedať, že chyba je na strane prijímateľa. Chce to len trocha rozumu a miernu investíciu do budúcna. Môžem povedať, že ja som spokojný, len neviem ako vyrieším druhý prijímač do budúcna, keď sa mi pokazí môj Vantík a do druhého Panasonicu sa mi investovať zase nechce. Maj sa faj ;) |
PeMa
![]() |
|
PeMadlzka kabla alebo nastavenie paraboly nijak nesuvisi s kvalitou obrazu...ak tym myslis vypadky alebo "kostickovanie" tak to je uplne ina, alebo inak povedane "primarna" vec |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
No a Ja.Som tak leniví, že ešte som to CT4 HD ešte ani nenaladil. Toť čučím na STV SD jak blbí, ale už len koli tomu, že ked naši hokejisti nevedia vtlačiť puk do prázdnej brány, toť aspon riadne na ten puk nevidím. :)))Toť keby som ho videl v HD, tak by ma to len štvalo, že ja ho vidím a hráči to nejak nestíhaju :laughing: Toť teraz ma aspon štve, že na to kukám v SD. Rv |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@ radolacoČo to plácaš za nezmysli. Jakže nesúvisí, sa z toho preber človeče... |
PeMa
![]() |
|
RE: Bravo ČT4 HD !!!PeMa, nezlob se, ale stále odbočuješ. Téma je porovnávání kvality obrazu ČT 4 HD vůči jiným i zahraničním programům.Nic víc. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Bravo ČT4 HD !!!Treba si nastaviť prijímač na 1080p a na ČT4 HD bude obraz ako víno. U nemeckých a rakúskych kanáloch kde je obraz vysielaný v 720p je porovnateľný s ČT4 HD a takmer identický. Ja som to porovnával na základe mojich prijímačov a TVs, je pravda, že každý má iný zdroj príjmu a iné nastavenia. Ale keď to porovnám s minulým tokom, tak ČT musím pochváliť za výrazný pokrok v technike. Je však aj pravda tá, že neexistuje na svete žiadna kamera, ktorá by dokázala zaostriť celý priestor s pozadím ako to dokáže naše ľudské oko. Preto sa možno niektorým zdá, že obraz je nezaostrený-zahmlený a pri slabšom zdroji príjmu a zlom nastavení u niektorých dochádza k rozpadu obrazu ako to popisujú podaktorí na tomto fóre. Preto odporúčam veškeré nastavenia nechať len na odborníkov, telky si už myslím dokáže nastaviť každý sám. ;) |
PeMa
![]() |
|
pemaMas to akesi popletene. CT4HD na v TS 11797 vycleneno jen neco malo pres 7Mb/s a s tim se poradne HD provozovat neda. Otazka jaky dostavaji stream ze severu Evropy je vec dalsi. Neplet to dohromady.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@ SaxonTak to asi ťažko! Viem o čom hovorím, načo ti je vysoký dátový tok ak budeš mať mizernú kvalitu obrazu. Asi na dve veci...Tí, čo navrhli niečo málo cez 7Mb/s s takou kvalitou obrazu to asi postačuje. Podotýkam, u mňa nedochádza k žiadnemu rozpadu obrazu a kostičkovaniu. ;) |
PeMa
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85 | |
![]() |
|
![]() |