![]() |
|
Skylink - servisny poplatoksiria sa tu nejake chyry zas, ze skylink by mal "predstavit" servisny poplatok 14€ na rok, vie niekto nieco blizsie?🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
ide len o principKazdy chce zarobit, to je jasne, ale ak chcu poplatok, tak nemali predavat dozivotne karty. Uz vtedy teda klamali zakaznika. teraz si vsetci musia menit karty a znova nehovoria nic o plateni, ale slubuju casovo neobmedzenu bezplatnu ponuku ako doteraz. |
jdodo11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
joscer, jdodonapr. axn to je reklamny kanal obcas strihnuty serialom. neuveritelne.jdodod presne tak tomu sa v praxi hovori klamliva reklama...predat za kazdu cenu a potom odstrihnut ..a spoplatnit..a potom ti povedia ved ked nass nechces tak neplat a prejdi k inemu operatorovi..fajn..tak vam vratim kartu a vy mi vratte moje peniaze..kdeze...takto to nefunguje :laughing: :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
tulenKonečně vysvětlení, proč se každý kdo má CSlink a předplacená AXN-ka za ně tak pere, že bez nich by ke Skylinku nepřešli.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - servisny poplatok@joscer, naprosto přesně :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink - servisny poplatokPokud chceš vidět obsah, kterej AXN nabízí, tak ti holt nezbejvá nic jinýho, než ty reklamy přetrpět. Ale ono to není jenom AXN, dneska sem sledoval History HD a taky furt přerušovaný nějakejma upoutávkama, takže sem to po chvilce znechuceně vypnul Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink - servisny poplatokNejde mi o ten obsah, ale o ten princip, který tu joscer popsal. I kdyby to byl ten největší brak, tak protože ho Skylink nemá, je príležitost si plivnout..Místo aby byli rádi, že mohou mít lepší balík za nižší cenu než byl zmaštěný Total s rozmazaným sport2, minimaxem do osmi, třemi reklamními kanály a čtyřmi dokumenty a universal brakem.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink - servisny poplatokJá teda na AXN taky nic kloudnýho nevidím, ale zrovna žena na to čumí furt. A děcka když byly malý, tak Minimax (ještě dříve Supermax) patřil mezi oblíbený. Universal Channel má pak oblibu díky Vraždám v Midsomeru, který tam jedou v předstihu oproti Primě. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink - servisny poplatokV pohodě, já jen že filmboxy s mgm, 4 dokumenty navíc, jimjam celý den a privat ani nepočítám se mi zdá velmi dobrou náhradou.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink - servisny poplatokU Skylinku osobně vítám spíš Viasaty a CS TV. Filmbox byl i u CS Linku, byť extra placenej, ale je to (pro mě) kanál o ničem. |
Pitomec
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |