Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - servisny poplatok

siria sa tu nejake chyry zas, ze skylink by mal "predstavit" servisny poplatok 14€ na rok, vie niekto nieco blizsie?

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

ide len o princip

Kazdy chce zarobit, to je jasne, ale ak chcu poplatok, tak nemali predavat dozivotne karty. Uz vtedy teda klamali zakaznika. teraz si vsetci musia menit karty a znova nehovoria nic o plateni, ale slubuju casovo neobmedzenu bezplatnu ponuku ako doteraz.

jdodo11
Registrace: 2/2009

joscer, jdodo

napr. axn to je reklamny kanal obcas strihnuty serialom. neuveritelne.

jdodod

presne tak tomu sa v praxi hovori klamliva reklama...predat za kazdu cenu a potom odstrihnut ..a spoplatnit..a potom ti povedia ved ked nass nechces tak neplat a prejdi k inemu operatorovi..fajn..tak vam vratim kartu a vy mi vratte moje peniaze..kdeze...takto to nefunguje :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

Konečně vysvětlení, proč se každý kdo má CSlink a předplacená AXN-ka za ně tak pere, že bez nich by ke Skylinku nepřešli.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Skylink - servisny poplatok

@joscer, naprosto přesně :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Pokud chceš vidět obsah, kterej AXN nabízí, tak ti holt nezbejvá nic jinýho, než ty reklamy přetrpět. Ale ono to není jenom AXN, dneska sem sledoval History HD a taky furt přerušovaný nějakejma upoutávkama, takže sem to po chvilce znechuceně vypnul Rv

Pitomec
Registrace: 9/2011

Nejde mi o ten obsah, ale o ten princip, který tu joscer popsal. I kdyby to byl ten největší brak, tak protože ho Skylink nemá, je príležitost si plivnout..
Místo aby byli rádi, že mohou mít lepší balík za nižší cenu než byl zmaštěný Total s rozmazaným sport2, minimaxem do osmi, třemi reklamními kanály a čtyřmi dokumenty a universal brakem..

Tomik535

Já teda na AXN taky nic kloudnýho nevidím, ale zrovna žena na to čumí furt. A děcka když byly malý, tak Minimax (ještě dříve Supermax) patřil mezi oblíbený. Universal Channel má pak oblibu díky Vraždám v Midsomeru, který tam jedou v předstihu oproti Primě.

Pitomec

V pohodě, já jen že filmboxy s mgm, 4 dokumenty navíc, jimjam celý den a privat ani nepočítám se mi zdá velmi dobrou náhradou.

Tomik535

U Skylinku osobně vítám spíš Viasaty a CS TV. Filmbox byl i u CS Linku, byť extra placenej, ale je to (pro mě) kanál o ničem.

Pitomec
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra