![]() |
|
ako to vidite s Antik?chcel som len vediet, ze ako to vidite s prijmom tejto internetovej tv? je to mozne, ze to pojde bez nejakeho sekania a vaznych problemov? ked mam providera, ktory ma nastavene fup 120gb na mesiac, moze mi to ist? neviem ci dobre ratam, ale 2mb za sekundu x 86400 (pocet sekund za den), je 172800mb, co je cca 170gb, takze mi to nevydrzi ist ani jeden den? :-/ |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?Ja to vydím skor na problem s pripojením internetu od iných provajderov, to znamená rychlost a zahltenie linky ak sa napojí pc a antik televízia. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
@ dalkoSom mrknul na ich stránku a majú tam napísané, že prinášajú aj množstvo kanálov v HD kvalite ! Tu by som bol trochu opatrný, pretože som jeden celý týžden testoval Futubox HD a musím povedať, že mám internet od Pomaranča s rýchlosťou 3,5 Mega a stačilo to na 720p - Full HD takýto net nezvláda. Ja len pevne dúfam, ak do budúcna zvýšia rýchlosť na 5 Mega, tak mi to zvládne aj Full HD. Podotýkam, že jediný na našom trhu čo nezaviedol FUP-ko je práve Pomaranč. Dalko a ty máš akého poskytovateľa internetu? A akú máš rýchlosť sťahovania dát? :) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?je to dobra myslienka ako alternativa, keby sa im este podarilo to vyladit1. 2 Mbit/s, pozeranie TV 16 hodin denne 16*60*60 = 57 600 sekund * 2 Mbit = 115 200 Mbit / 8 bit = 14 400 MByte = cca 14.4 GB/den (gigabyte) * 30 dni = 432 GB za mesiac pri pozerani 30 dni 16 hodin denne - co je v skutocnosti velmi predimenzovane 2. Kedze chcu konkurovat satelitnemu opratorovi, bolo by vhodne keby existoval plugin do linux strojov (napr. enigma2 kompatibilnych). Podobny princip ako kartina.tv 3. jednorazovy poplatok by mohol ostat aj tych 100 eur ako za settopbox www.smarttvbox.sk, alebo aj nizsi - zaklad je aby to bezalo aj na satelitnych settopboxoch - odpada cela ta komplikacia so specialnym boxom, a druhy zaklad je aby to bol jednorazovy poplatok pocas celeho vyuzivania sluzby :-) |
holedg
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?no to ozaj, investovat na 7rokov s tym ze ani srnka netusi za co sa bude platit o rok je dobra investicia |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
@ dalkoAk máš net od Dojce Tele*om s rýchlosťou 2 Mega a zavedeným FUP-kom, tak na telku po nete rýchlo zabudni ! Zmeň providera a až potom uvažuj o nejakom streame po nete. Ahoj a nech sa darí. ;) |
PeMa
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?PeMa : Kamarati, co maju DSL Orange mi vraveli, ze v kontrole spotreby maju uvedene, kolko uz maju spotrebovane a kolko im zostava do konca. Teda maju FUP aj tam. Pri 120 GB FUP to vychadza na pozeranie cca 5 hodin denne, len to by si internet uz nemohol pouzit na nic ine. V Antiku nebude Prima ani Nova. Myslim,ze ked by sa mal Antik masovo rozsirit, provideri riadne priskrtia tuto sluzbu, lebo im zvysi naklady na prepojenie.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?cely to je blbost. na poradny HD potrebujete aspon 10Mbit . to opravdu nemate tech par tojro na zaplaceni poplatku skylinku ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
to: bublajsMáme ale z princípu nezaplatíme! |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?Mám neobmedzený Orange 100Mbit/s down a 10Mbit/s up a je mi to houby platné, pretože po nainštalovaní Virtuálneho se-top-boxu som dostal prvú hlášku o nemožnosti prehrania HD obsahu, lebo v danej oblasti to ešte nie je možné(PD). Rádiá síce hrali, ale ani základný SD obsah sa nakoniec nedal prehrať - ďalšia hláška: možné prehrávanie jedine s orig set-to-boxom od nemenovanej firmy. Načo potom ponúkajú možnosť vyskúšať si virtuálny prehrávač? Šlo mi len o vyskúšanie tejto možnosti, no zistil som, že je to len reklamný ťah z ich strany...http://www.antiktech.sk/stb/ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?bublajsjj, par tojro mame, tie ale odo mna poputuju pre upc. S touto sluzbou nemam ziadny problem a hlavne dlhodobo dodrzuju to co je dohodnute v zmluve Pre karty od skylinku ale tiez najdem vyuzitie, pribudnu na kope medzi ostatnymi starymi kartami typu wizja, slovaklink, s ktorymi maly drvi hru hajzel :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?:))) :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
jozefBAnechceš dve ktoré nepouživam potom by ste mohli hrat večia bere :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
jozef BANo len pri FreeSAT karte platis aktivacny poplatok 20€ a potom kazdy rok dalsich 20€. Myslim tu kartu UPC "zadarmo".AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@ LucaBrazzaAhoj, mne zatiaľ nekontrolujú sťahované data, Pomaranč mám 3 mesiace a po dvoch mi zvýšili rýchlosť z 3 Mega na 3,5 Mega. Zatiaľ je to len na sledovanie HD kanálov no na Full HD si musím ešte počkať. S kamošom sme skúšali Full a tam v pohode stačí 5 mega a je tam maličká rezerva. Uvidíme čo bude za pár mesiacov, pretože sa nestačím diviť ako za poslednú dobu daná služba TV po nete a samotný streaming napreduje hlavne po kvalitatívnej stránke. Za pár rokov budeme mať v domácnosti zavesené bedne namiesto obrazov a svoje skrinky skončia aj s kartami v koši, aspoň takto to vidím ja. Nechajme sa teda prekvapiť čo nám prinesie budúcnosť. Maj sa a nech sa darí. :) |
PeMa
![]() |
|
@PeMaAhoj, je pravdou, ze zatial som nepocul o nikom, komu by obmedzovali internet kvoli FUP. Co sa tyka zvysovania rychlosti, este to nie je celkom uzavrete a mozno sa dockas este vyssej rychlosti. ;)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?Ak beriem do úvahy ich nejaké vyjadrenia, že chcú konkurovať, musím najskôr poznať to, čo sa bude dať prijímať. Ak mi niekto nedá PCool alebo PFamily alebo NCinema, tak to pre mňa nie je konkurencia...A ešte to naozaj vyzerá aj na nemalé komplikácie technického charakteru :-(Takže uvidíme, keď to spustia... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?Pre tych co maju internet od Antiku na vychodnom Slovensku sa to oplati, preco napisem nizsie, pre ostatnych je to otazne...- Internet 70Mbit bez FUP - Zakladny baliku k internetu je zadarmo - V zakladnom baliku su aj programy ktore su inde len platene, komplet najdete cez google, ale ako priklad: vsetky zakladne sk programy, ceske CT1, 2, 24, AXN, film+, Discovery, Animal Planet, Nova Sport, Sport1, Disney, CN, MTV, spolu az 80! - V zakladnom baliku, stale zadarmo su aj HD programy: Markiza, JOJ, JOJ plus, Nova Sport, CT1 - Set top box je mozne pouzivat na 2 TV nezavisle, 1x HDMI, 1x SCART + na kazdom PC balik vsetkych zakladnych sk programov - Priemerny bitovy tok je pre SD 6000 kpbs, pri HD 10000 az 11000 kbps (info priamo od Antik, neoverene), v Skylinku teraz zistujem priemerny a je to bieda - Nova HD 6.5 Mbps, CT4 HD 7, History HD 5.7, Prima 6.6, sportove Nova a Eurosport 8 Mbps - Archiv na 20 dni pre 10 programov - Aj po zaplateni aktivacie 99€ + 17€ za prislusenstvo k 2. tv a 2 rokoch ktore by mali byt garantovane zarukou je to 4.8€ - ja by som mal platit rovnaku sumu za 4 karty, ale bez aktraktivnych tv, navyse musim zaplatit 100€ za ICE karty VYMENA a mozno casom aj nove prijimace DVB-S2, co moze byt tak +500€ - a to nepocitam cenu kariet SC/CL, prijimacov a ostatneho prislusenstva do ktoreho som doteraz investoval. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
Kompletná ponukahttp://www.antik.sk/page?id=9DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Si to otestujte.....http://wwitv.com/tv_channels/b4681.htmhttp://wwitv.com/tv_channels/b1710.htm Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?lol maj prijmace bez HDMI tam asi HD moc nevyuziju pres SCART :laughing: |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
tanabeOdkial mas tie informacie?"Hlavné parametre Juice set-top boxu Počet súbežne podporovaných televízií: 2 Podpora HD rozlíšenia: 720p, 1080i, 1080p (plánované) Podporované formáty videa: MPEG-2, MPEG-4, H.264, VC-1, DivX Počet ethernet portov / podpora VLAN: 5 / áno Podpora funkcie Home Gateway: áno RF tuner Pripojenie TV / HDMI: áno Pripojenie TV SCART: áno Pripojenie TV / komponentné video: áno Pripojenie TV / modulované RF: áno Pripojenie audio - optický S / PDIF: áno" |
Dreamer
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?tak ak ten prijimac je mozne pripojit na dve telky nezavisle, tak to je fajn. navyse ta vstupna investicia 100eur nieje predsa velka. karta klamlink stoji 60, hd prijimac cca 50, parabola+konvertor+prislusenstvo cca 40, tak to je spolu 150,-eur, navyse plus 15eur rocne na nezmyselny poplatok.problem vsak je v tom, ze ak na jednej telke mozem pozerat 5 hodin denne pri tom limite 120gb, tak ak by som mal dve telky, tak to vychadza len 2,5hodin denne... :-/ |
dalko
![]() |
|
RE: ako to vidite s Antik?inak internet mam zec wifi od firmy slovanet, myslim ze rychlost by bola ok, len tych 120gb mi je malo... |
dalko
![]() |
|
Je to len lákodlo...Aby z toho napokon nebol podfuck...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
zmarianAk by to bola neznama firma tak mozno, ale vlastne aj Skylink je znama a stara firma a ako to dopadlo...Antik uz posobi v KE velmi dlho, ma velke zisky z internetu a na tych prijimacoch tak vela nezarobia aby sa im oplatilo riskovat prijmy od zakaznikov z vych. Slovenska. |
Dreamer
![]() |
|
![]() |