![]() |
|
Skylink to vyřešilTak jsem dal zákazníkovi skylink výměna,než jsem mu ji zaregistroval do 20ti dnů,poslali mu skylink výměnu,tím pádem nejde výměna ode mě zaregistrovat,dobrá sranda,co ještě nevymyslí pitomci skylink,tak pozor na to,honěj nás do výměny,když vyměníme a dáme 600,nelze registrovat,kocourkov M 77,mějte se na pozoru,jistě vymyslí další vychytávkyR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilPitomec,znamy si v breznu nechal kartu Skylink vymena po koupi hned preregistrovat a sla mu pouze dvoumesicni akce bez 20denni promo.Prechazel z Cslinku ke Skylinku.Takze i to se obcas asi stane.Jinak co vim,tak kdyz se karta vymena zaregistrovala,tak tam bylo i to 20denni promo.Bylo to jeste za akce vymena,kde si zakaznik mohl vybrat v hodnote ceny karty 600,- kc nejaky ten balicek. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
11:17:28a nie je lepsie pre takychto ludi ponuka od inych sat. platforiem, ktori im sprevadzkuju komplet. sat. zariedenie s kartou a ludia uz len mesacne platia akysi mesacny polatok.SKYLINK uplne zabudol na fakt ze namusel investovat do kompletnych sat. zariadeni pre ludi...vsak starsi ludia budu radsej pomaly mesacne platit ako kupovat akesi predrazene skylinkove kramy a este mesacne platit...vsak aj dochodcovia vedia pocitat a pamataju kto ich oklamal. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31No, nieje :))) pretože je tam VIAZANOST a ludia sa nikomu už viazať večšinou nechcu. :laughing: :laughing: :laughing:lebo vedia, jak by to mohlo dopadnuť, teda zmluvne pokuty atd. v prípade že by museli rozviazať zmluvu z nejakej napr. rodinnej neočakávanej udalosti. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
pistokak sa naplni vsetko co ma naplanovane M77Group/M7/, potom si po roku precitaj co si mi napisal. ;)ano aj ja som zaplatil p. morariu v 2007 akusi pokutu 120eur za nedodrzanie zmluvnych podmienok a preto DIGI TV uz nikdy... a teraz skylink uz nikdy nechcem pretoze ma stal radovo na desttisice korun, a to neratam prachy mojej rodiny... ak odkupi skylink odomna sat. zariadenia s kartami potom je to ina rec, avsak z oblasti csi-fi... ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilJa viem, mna to stálo tiež pekné prachy z rodinného rozpočtu, tak ako teba a teraz je to všetko pomali ako zahodené v kupe, takže ono v podstate večšina ludí a hlavne starších je tímto dohnaná až na okraj Psychického zrutenia.Ani Ja neviem čo mám robyť, som v podstate rozloženy na 2 strany. :crying: |
PISTOK153
![]() |
|
bohus31A co má naplánováno M77Group/M7?Poděl se se mnou prosím tě, ať si rozšířím obzor. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
josceruplne jednoducho a pochopitelne neuvediem z dovodu sirenia poplasnej spravy...ti co zostanu pochopia.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiltak je fajn ze chodia tie listy...od SL...a chodi aj ten casopis program k tomu? dcera to privita..potrebuje do zberu papier a skylink nas teda zasobuje . :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiltak je fajn ze chodia tie listy...od SL...a chodi aj ten casopis program k tomu? dcera to privita..potrebuje do zberu papier a skylink nas teda zasobuje . :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
|
tulen
![]() |
|
bohus31Nic nemáš, jen plácáš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscer 13:36:23dakujem za moj usmev...za rok precitaj.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
tulenA to si jak dokázal, ten istí príspevok odklepnuť 3x :))) mne ked to zblbne a nechce odoslať, tak max 2x sa to podarí odklepnuť, ovšem málokrát sa to aj 2x zobrazí. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
![]() |
|
pistokja ti ani nevim..klikol som raz..pozeram...a 3 x je to ..zazrak... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenten virus co mas v pocitaci ta precita este skor ako napises prispevok... ;)Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
joscermoja odpoved 13:15:00 bola az moooc slusna pre takeho ako si ty. takze sa pozri na svoje 4sekundy faz. posunu zvuku STV a obrazu ZDF HD pri live prenose toho isteho podujatia, ty s.o.m.a.r.i.k utrepany.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
rád bychto uvedl na správnou míru,někteří nepochopili,zákazník chtěl ode mě stejně jako desítky dalších dodat kartu výměna,nebyl si jist jestli bude chodit korektně,obeznámen o 20 dnech free mě požádal o přeregistraci po 20ti dnech,mezitím poslal skylink kartu výměna a zákazník volal mě,původní nešla zaregistrovat,se starou už skylink spároval tu zaslanou,tzn.,tu starou jde přeregistrovat jen na jejich zaslanou,je to bordel,jediná možnost je tu výměnu ode mě zaregistrovat na jiného,ale 20 dní koukačka je pryč,je to zábava R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilSkylink je vychcaný a poistil sa...Ináč je zaujímavé, že aj keď sa všeobecne uvádza, že je pred registráciou 20 dní free, jedným dychom hneď Skylink uvádza, že kartu je treba preregistrovať hneď.;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
Manetoano,zaregistruj hned,pokud karta nebude korektně chodit,vyhodíš přijímač,stará karta už bude bloklá a koupíš si jejich reklamou placený skylinkredyšrot R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrpetrBeriem to od teba ako dobrý vtip... :laughing: Karty mám už roky registrované a moje karty ICE nie sú výmena - vtedy o kartách výmena ani v novinách nepísali...a DM určite vymením za skylinkredyšrot ... :laughing: :laughing: :laughing:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
bohus31Ó, jak jsi mimo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@josceruplne kludne mozes mat pravdu, avsak len vtedy ak vysvetlis podstatu spolocnosti Menghem versus j&t a Morison patsalides v navaznosti na Lemikon ohladne slovenskeho statneho Tiposu.a zaroven transakciu medzi TradeTec - Menghem /j&t/ - M77Group /M7/... ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31A zabudol si na Towercom. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilpierrepetr: Jestli bude karta chodit korektně, to se dá snad poznat během minuty a není k tomu potřeba 20 dní čekat. Prostě ses zcela zbytečně uvrtal do global free, ze kterýho stejně nic nemáš a takhle to dopadlo. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
pistokzaujimave su financne TRANSAKCIE ktore ma joscer vysvetlit...avsak vo vztahu Towercom a j&t ide o financne prepojenie a to uz je ina kapitola...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |