![]() |
|
Skylink to vyřešilTak jsem dal zákazníkovi skylink výměna,než jsem mu ji zaregistroval do 20ti dnů,poslali mu skylink výměnu,tím pádem nejde výměna ode mě zaregistrovat,dobrá sranda,co ještě nevymyslí pitomci skylink,tak pozor na to,honěj nás do výměny,když vyměníme a dáme 600,nelze registrovat,kocourkov M 77,mějte se na pozoru,jistě vymyslí další vychytávkyR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
bohus31Já mám něco vysvětlit? Na to jsi přišel kde?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Pitomecto nieje pravda, na global Free stačia iba aktivačné zápisy, ovšem či karta funguje sa dá zistiť len po tej registrácii a následne či další mesiac prídu na nu zápisy, ked sa bude skylink náhodou bavkať. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
joscerpozri 08:42:10, tam som na to prisiel.vidim ze teba este treba vodit za rucicku... s tebou veruze nie je o com ty s.o.m.a.r.i.k utrepany. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31Ale já jsem četl, cos psal v 08:42:10 a proto jsem napsal, to co jsem napsal v 09:07:42.To co píšeš na konci si laskavě používej pro ty, koho jsi ráno oblékal či obouval. Na mě to neplatí. A ještě jedna rada. Vrať se k tématu vlákna. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
dakujempan boh zaplat za tvoje rady. aspon vidim s kym mam tu cest ak si nepochopil z mojich prispevkov ze deti mam dospele a tie si moje vnucence obliekaju sami vo svojich domacnostiach...uz chapes??? ak nie tak pozri v galeri moj prvy sat prijimac z roku 1988 mozno ti dojde...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilPISTOK153: Řeší se snad funkčnost ICE karty v CW čtečce, (kde se to opravdu pozná hned) a ne to, jestli někomu v jeho křápu chodí nebo nechodí zápisy. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
bohus31No nic, nepochopils. Leda, že by ses neoblékal (neobouval) sám.Ale to už byla moje poslední reakce na tebe. Pro mě je to ztráta času. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerked to povies ty :laughing: :laughing: :laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
logika...pouzivej pro ty...podla joscera jednotne cislo ak ma platit prispevok 10:04:21 tak potom ...pouzivej pro toho... s.o.m.a.r.i.k utrepany, asi uz nevies kam z konopy. pravdu neoklames. ;) Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Tak ještě naposled."používej pro ty..." z jednoduchého důvodu. Kromě sebe může dotyčný oblékat i někoho jiného. Ale pochybuji, že ty tohle pochopíš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscera psychotesty co? :laughing: :laughing: :laughing:skus. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
takuto pracupre skylink nemozu robit normalni ludia, no som si vedomy toho ze ak to skylinku vyjde tak za tie prachy by to snad robil kazdy...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |