Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

M77-skylink/cslink - nenazranci

Odpoved z rada-rtv.sk- aspon niečo: :-/

Rada pre vysielanie a retransmisu nie je kompetentá zaoberať sa Vašim podnetom, postupuje ho preto vecne príslušným inštitúciám.

Z Vášho podnetu vyplýva, že sa cítite byť podvedený klamlivou reklamou a že mohlo dôjsť k nenáležitej zmene zmluvných podmienok medzi poskytovateľom služby a Vami ako zákazníkom. Oboma vecami je kompetentná zaoberať sa Slovenská obchodná inšpekcia, preto Váš podnet podstupujem jej.

Zároveň uvádzate, že do signálu, ktorý prijímate, by mohli byť zo strany neoprávneného subjektu vkladané dáta, ktoré Vám budú zabraňovať v príjme signálu. Na prešetrenie prípadov blokovania signálu je oprávnený Telekomunikačný úrad SR, preto Váš podnet zároveň podstupujeme aj tejto inštitúcii.

S pozdravom,

Mgr. Lucia Jelčová
Odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou
Rada pre vysielanie a retransmisiu
Dobrovičova 8, P. O. BOX 155
810 00 Bratislava
tel.: +421 2 20 90 65 03
mobil: +421 918 696 286
mail: lucia.jelcova@rada-rtv.sk

icoq
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96
Odpověď v diskusním vlákně

tulen

dvb t tiez spoplatina tak je to uz jedno...slovaka treba zodrať z kože ked je sprosty...nech plati :fuming:

Tu nevidím problém :))) Nové TV disponuju aj CI slotom :laughing: len X dochodcov si bude musieť kupiť drahší settobox jak napr. sencor za 20 eur, alebo hned radšej noví TV. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

jackino

Oprosti se od toho, že jsi skočil na reklamu a odpověz mi na otázku.
Je možné jen tak z principu poskytovat dlouhodobě (či vlastně nastálo) zdarma nějakou službu na základě jedné jediné vstupní platby?
Je nějaká taková další služba u nás, teda kromě té Skylinkové, u které si valná většina myslela, že to bude fakt doživotně zdarma?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Predstavsi, že ANO, ak jej platia za Vysielanie a následné kryptovanie Dané TV, v podstate si zober, jak by si mal kartu od tych TV.

PISTOK153

RE: M77-skylink/cslink - nenazranci

joscer: odpovedz mi na jednu jednoduchu otazku

preco ludia platili za kartu minimalne 2000 Sk, v niektorych pripadoch 3000, 4000

teda asi by mala otazka zniet takto:

co je/bolo v cene 2 000Sk za kartu?

nech sa dari, ahoj ;)

ps: uz dopredu ti vravim, promo 2mesiace ani do tej ceny neskusaj zahrnut :8)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

já som mal za 4000sk na modrej karte promo multi na 1rok v cene karty vtej dobe ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

oni si myslí ze to vše je levní licencována firma co vlastní kody irdeto ty požadují pěkný prachy SAS astra za pronájem satelitu 23 a jejich TP taky něco stojí se nedivím ze tohle daly pánové dneska vám už nikdo nedá nič zdarma snad jen když budete polanec a vemete si uplatek :laughing:

nicolepcd
Registrace: 9/2011

Ceka se na reakce CT,nebo uz se vyjadrila?Jednoduche a proste,provoz nemuze byt zadarmo,ale opet jednoduche a proste,pokud platime CT a SKYLINKU,pozaduji na vsech kartach CT programy zadarmo.Mozna dobry kompromis:CT programy zadarmo,4 karty na jednoho uzivatele za 1 poplatek,kazda dalsi jiz plny.V opacnem pripade fucim jak chora vrana a melu cosi o vzoru (58).

hdpe
Registrace: 11/2007

nicolepcd

Lenže, ak podpora CRW zo strany IRDT. končí, tak Gratis ponuku mohli nechať CRW a bolo by vymalované, Servere maju vlastne zakupené, aspon Towercom a kedže podpora nieje a systém končí, tak nieje komu a za aku podporu či licenciu plaťoť. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153

alfasex, pistok

Alfasex, myslím, že nicolepcd tak nějak odpověděl za mě.
Nebo jste všichni fakt přesvědčeni, ta ty peníze za koupě karet jsou v plné výši někde uložené, že se postupně z nich nic neplatilo?
Pistok, ty si myslíš, že to, co platí některé televize za přenos a kryptování Skylinku fakt plně pokryje náklady s tím spojené a ještě vytvoří (přiměřený) zisk a rezervu do budoucna?

joscer

joscer, jupi, pitomec, a ked do tych vop teraz napisu, ze servisni technici, ktori sa staraju o fungovanie tvojej karty potrebuju okrem financii zabezpeceneho servisnym poplatkom, ktory im s radostou davas, aj dusevne odreagovanie s tvojou zenou, tak im das kluce od domu?

dalko
Registrace: 11/2006

dalko

Sice stupidní dotaz, ale odpovím:
Až to tam bude, tak to začnu řešit, jak se zachovám.

joscer

joscer: takze neako tu odpoved od teba asi nedostanem, tak skusim tuto otazku polozit aj pre ostatnych

takze otazka znie:

"co je/bolo v cene karty za 2 000 Sk"

nech sa dari, ahoj ;)

napoveda: nemiesajte mi do ceny karty rozne proma, akcie, a tiez tam nevsuvajte "EXTRA" poplatky za kodovaci system, prenajom TP .... pretoze podla niektorych reakcii za posledne tyzdne, mam pocit, ci nemam na ucet Skylinku poslat celozivotne uspory, ci nahodou nie su v strate chudackovia

alfasex

alfasex

v cene karty za 2000 sk su :
1. naklady za plast
2. čip
3. distribuciu
4. kodovanie

spolu cca 100 sk..1900 sk je zisk...ten sa deli medzi predajcu a skylink..v akom pomere to netusim ... :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

+ 1M? promo :)

🇸🇰

Jupi

alfasex

Pokud položíš otázku, tak nedávej podmínky, co v odpovědi být nemá. Protože SÁM NEVÍŠ, z čeho se to, co jsi vyloučil vlastně platí (platilo). Třeba zrovna jednorázový poplatek za licenci kódovacího systému se musí z toho zaplatit. Za každou kartu. Tedy opětovně i za Výměnu. Nebo snad třeba nová verze Windows je zadarmo k licenci za předchozí Windows?
Asi tak.

joscer

joscer, ja som ti otazku polozil bez podmienok, a odpovedi si sa vyhol. a je zrejme preco...

dalko

Dnes jsem psal e-mail do ct(zavedení SP) čekám na odpověď pak dám vědět

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

dalko

Odpovím ti tedy ještě jednou:
Až to tam bude, tak to začnu řešit, jak se zachovám.
Tím chci říci, že něřeším hypotetické situace dopředu. A už vůbec ne ty nepravděpodobné.

joscer

a o to ide, ze pri kupe karty za 2000korun, tak ako aj ty, nikto neriesil hypoteticke situacie, pretoze boli nepravdepodobne prave vdaka reklamnej propagande klamlinku. Teraz je vsak situacia ina...

dalko

dalko

No a věř mi nebo ne, pro mě už tenkrát, když jsem pořizoval první kartu, bylo nepravděpodobné, že by to mohlo být nafurt zadarmo.

joscer

joscer: to ze som dal podmienky, som sa snazil usetrit svoj krvny tlak ;) pretoze mi to fakt pride, ze aby sme lutovali vlastnikov sluzby Skylink a prispeli im, aby vobec prezili :laughing:

k tomu Windowsu, vidis vidis joscer, sam ukazes ze vies o problematike pramalo

zmena systemu podmieneneho pristupu /kodovaci system/ bola od pociatku v zmysle VZP uskutocnitelna aj s moznostou uplatnenia financnej ciastky, ktora bude spojena s touto zmenou, cize preco sa snazis poukazat na nieco co bolo napisane jasne od zaciatku? takze vymena Windows = vymena kodovacie systemu

nebudem dalej minat svoju energiu, je to absolutne zbytocne, jedine co ma tesi, ze konecne sa mnohym ludom /obycajnym ludom/ "OTVORIA OCI" a tie recicky ako prevadzkovatel musel menit kodovaci system, ako ma drahy prenajom TP, tak to si mily joscer a tebe podobny rozpravajte deturencom, manzelke, priatelke, mna ako uzivatela to vobec nezaujima, nezaujimalo ani ma zaujimat nebude

na 2 roky za cenu 24Ecok maju/budu mat zaujemnci o neplatenu ponuku pokoj /cca 90percent/ ... po dvoch rokoch ak dozijeme si napiseme, kam sa to cele posunulo

nech sa dari, ahoj ;)

ps: a nezabudnite obhajovat sparovanie primaca s kartou, to som az zvedavy co vymyslite za taraniny potom... klop klop klop uz prichadzame :)))

alfasex

samozrejme, ze je tiez nepravdepodobne, ze tento symbolicky poplatok ostane taky nizky. dufam, ze tym co ostanu, im ho za ich hlupost zdvihne klamlink aspon na desat eciek.

paci sa mi joscer, ako si nadvecou, urcite nemas kartu bez platenej ponuky. ;P

dalko

alfasex

Mě šetřit nemusíš, jsem možná poslední z těch, kteří by se nad obsahem diskuzí nějak rozčilovali. Většinou se obsahem některých příspěvků docela dobře bavím.
Nechápu, proč rozporuješ můj příměr s Windows. Ale to je jedno.
A proč bych měl obhajovat párování přístoje s kartou? Ohledně servisního poplatku také nic neobhajuji. Teda ne proto, že byl teď zaveden. Vždy jsem si myslel, že by příjem zadarmo neměl dlouho fungovat. Byl to vždy můj názor a i když jsem pár známým dělal sateltiní příjem, tak jsem jejich nadšení "navždy zdarma" krotil, že to navždy nemusí znamenat navždy.

joscer

joscer

aj ty já tiež sa bavim čo niektorý popíšu to je neuveritelné :laughing:

🇸🇰

Jupi

dalko

V obýváku mám kartu s MultiHD, v ložnici mám Next a v pokoji matky a pokoji pro hosty mám karty jen s Gratisem.
Věř nebo nevěř, ale je to tak.
A na závěr: nediskutuji dlouze s těmi, co se snaží dodat punc vyjímečnosti svým příspěvkům tím, že použijí zkomolené jméno firmy či osoby.

joscer
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra