Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

jaký HD přijímač pro důchodce?

Co by jste mě doporučili za HD přijímač pro důchodce? Potřebuji aby v něm chodila karta výměna.
Čím lacinější tím lepší,ale zase aby to mělo nějakou kvalitu.
Díky

trenttino
Registrace: 4/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: jaký HD přijímač pro důchodce?

bohuzel rovnice levne-kvalitni moc nefunguje lepsi by bylo uvest cenovy strop atd

tanabe
Registrace: 7/2010

Tak přijímač v dobrém poměru cena/kvalita.
Cena kolem 2000kč, nebo je potřeba připlatit?

trenttino

vitaminka showbox Hd je dobra pre dôchodcov v module smit irdeto vymena ice ide výborne obraz na jednotku a je uplne jednoduchý lachko sa ovláda zatial sa stažovat nemôžem nanu na pozeranie uplne stačí

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Pánové,co přijmač se čtečkou??(Kolik stojí ten modul?) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

tak potom GS 7055HD gosat ma čítačku irdeto ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

myslím,že důchodcům je to jedno,po shlédnutí večerních zpráv na téma "co dělá naše vláda"je jen tak něco nenadchne,navíc doporučuji:
https://www.parabola.cz/forum/topic-71679/

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

A co třeba tento:
http://www.eltasat.cz/satelitni-a-dvb-t-technika/mascom-mc-2200hd-usb-pvr
jak je na tom?

trenttino

Taky by me zajimalo doporuceni prijimace s jednoduchou obsluhou, bezproblemovym chodem pro rodice. PVR vitano (radeji pres USB a rozkodovano). Mam pouze linuxaky a pohlavky v mym veku nepotrebuji.:)

Na cene moc nezalezi, hlavni je bezproblemovy, studeny provoz s ICE/Irdeto.

wenk
Registrace: 4/2006

Golden Media 9060

Pitomec
Registrace: 9/2011

A proč by měly být nějaké zvláštní přijímače pro důchodce ? My, dnešní důchodci jsme vyrostli na začátku elpíček,sterea, UHF vysílánhjí, barevné televize, vysílání na VKV, na Elvisovi, Beatles a Stounech, copak jsme nějaký blbci...?
To se mě vždycky dotkne, takovýhle kecy, zvláště, když za mnou pak přijde třicetiletý soused, že už zase přeladili Skylink a že neví, co s tím.....!

Tondach
Registrace: 3/2004

Tondach R^ R^ R^ R^
tragedia je , ze medzi 30-rocnymi je niekedy viac blbcov ako starsími !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tondach. Jasne, souhlasim. Ovsem jsou i otcove, technicti antitalenti a matky, ktere jsou zvykle na analogovou kabelovky.

wenk
Registrace: 4/2006

Důchodci potřebují širší výběr možností

Když si udělají čas na televizi, musí mít výběr programů.
Neexistuje "to pro důchodce stačí", musí "mít tu možnost...".
Obvykle nevědí, co mohou chtít.
Proto je dobré pořídit takový přijímač, který se dokáže učit,
to je linuxový. Uzavřené systémy nemají pro nikoho budoucnost.
Co pokládám ale za důležité je kontinuální servis technika a zpočátku "přítel na telefonu" - technik, který dokáže poradit při problému s obsuhou.
Obsluhovat Enigmu 2 nebo DGS pro sledování a třeba i nahrávání satelitní televize se naučí i osmdesátiletý bez velkých problémů. Jen se na začátku bojí... Chce to chtít se něco málo naučit. Ti lidé nejsou blbci. Jsou jen trochu starší a déle jim to trvá.
Potom jim ale jen chytrý přijímač může udělat radost.
Na př. opět jsou dostupné levné AB IP boxy 99 HD s enigmou 2. Musí jej ale účelově pro zákazníka nainstalovat někdo, kdo to umí.

bob.r
Registrace: 1/2006

jaký HD přijímač pro důchodce?

Jak to tady na foru čtu, valná většina si myslí, že důchodci jsou magoři kteří už jen čekajé na smrt. Já osobně jsem taky důchodce a vlastním resívr Technisat digit isio s1 a upozorńuiji, že tomuto stroji dost dobře rozumím a nemohu si ho vynachválit. Kdo chce bez problémů dostat film do počítače tak tohle je právě ten stroj co to umí. Kdybych měl pak jmenovat všechna plus tohoto stroje psal bych ještě dlouho. Takže hošani, žádné podceňování důchodců

Clint
Registrace: 1/2011

Abych to tedy ještě upřesnil:
Sháním HD přijímač pro důchodce kterým jde jen a pouze o sledování a nechtějí do toho dávat moc pězez!!Do teď měli ferguson 6900 ale nechodí na něj zápisy na kartu tak shánějí něco jiného co jim vydrží déle.

trenttino

CLINT souhlas

můj táta (62) má TechniSat DigiCoder ISIO S1 (1TB)a je spokojen. Kvalita a jednoduché ovládání a ladění.
např: EURO 2012 / ZDF HD 12000 - 14500 Mbis/sec

Bohunka1
Registrace: 11/2010

Co takhle rozšířit tema:1Přijmač pro velké šetřilky(já nic nepotřebuji,ale pokud by to bylo zadara,toť jiná).Věk přece u této kategorie není rozhodující!Dříve narození preferují spíše,viditelnost a aby mohli dobře mačkat tlačítka,proto neradi píšou SMS(né že by neuměli,ale neslouží už tak prsty.Většina dnešní společnosti preferuje,přinést přistroj,zapnout do elektřiny a přístroji makej,že by se měle také k tomu učit(něco),se nějak nepočítá.Tak že lépe říc:Chytrý přístroj,pro"blbce".Ta technika jednou všechny semele. :) :) :lookaround: :)))

zzaner
Registrace: 9/2006

na chatě mám ted nově Optibox Zebra . Velice spokojený a jede v něm ICE karta . je to jednoduchý přístroj , na nové karty jak ICE tak INDRETO , Má originál čtečku Indreto , cerfikaci Skylink , HDMI i Skart na starý TV a druhý Skart na nahrávání na video , pro náročné 1x šachtu na modul atd . + plno výhod .Cena 2200 kč

standa111
Registrace: 11/2009

Zapoměl jsem že Optibox Zebra má i USB a nechá se z něho nahrávat na disk , na flešku ne .

standa111

standa111/ Irdeto R^

miku
Registrace: 10/2007

Optibox Zebra nahrává s novými sw bez problémů i na USB flash 2.0. Je potřeba správný typ, min. rychlost zápisu 12MB/s a vyšší. Bohužel cena začala nyní jít prudce nahoru, takže cena 2000,- ani omylem. Počkal bych pár dnů na zebra mini s FAST SCAN.Ta bude o něco levnější. Co se týče kvality, tak poruchovost pod 1%. Pro důchodce taky bez problémů.

RAFI007
Registrace: 1/2006

DŮCHODCI

moc by mne zajímalo, kde se vzalo rčení "mladej-blbej..."

Jirka60
Registrace: 5/2009

pro - miku
nemám brejle a v 58 letech JSEM RÁD ŽE PUSTÍM POČÍTAČ , ale v globálu je to jedno , brambory mám v řádku .
Pro RAFI007
za 2000 kč samořejmě ne , ale za 2200 nebo Heureka 2286 kč ano a i jiný prodejci prodávAJÍ v této cenový relaci .
http://satelitni-prijimace.heureka.cz/optibox-zebra/

standa111

Optibox Zebra - dobrá volba. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Kdyz uz je tu rec o Technisatu, tak si myslim, ze ten Technistar SIR by nebyla taky spatna volba,akorat je cena trochu nekde jinde. :)

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra