![]() |
|
CS LINK cw roční poplatek ?Zdravím.Chtěl jsem se zeptat zda bude roční karta CS link CW registrovaná až nyní ! podléhat hned v září servisnímu poplatku ?Díky mám v tom trochu guláš.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: CS LINK cw roční poplatek ?A co ti odpověděli na info Skylinku/CSlinku?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CS LINK cw roční poplatek ?že se mám zeptat na parabole Joscera |
pat
![]() |
|
RE: CS LINK cw roční poplatek ?https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.dotu si to zystíš 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Pat a MatTak to ses nechal odbýt. Zkus to znovu. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: CS LINK cw roční poplatek ?Prosím pokud mi někdo chce odpvědět tak jen ten kdo to opravdu ví jak to je!Nikam mi neodkazujteNa Cs linku jsem samozřejmě psal i volal.V mailu došlo že bude podléhat..telefonicky hovor že podléhat nebude !Zmatenost i tam. Proto se ptám zde. dík |
pat
![]() |
|
RE: CS LINK cw roční poplatek ?no dva roky od registracie je oslobodeny od poplatku..otazne je ci sa tyka aj cw ktore sa snazia utlmit a ci sa ti podari tu kartu regnut...este vobec.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: CS LINK cw roční poplatek ?Regnut se podaří do 30.6.2012. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
@patjako u de.bi.lů, viď? ;PPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
patenejlépe vyměnit za Skylink Standart Irdeto ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: CS LINK cw roční poplatek ?ja sa vam čudujem že este stale omielate skylink,chce sa my s neho viete čo sr.Slovac bedač na cele z glisnikom fuj. |
pavco
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
pavcoja som toho isteho nazoru - od podvodnikov cim dalej. |
janmar
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
![]() |