Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

MUX 4 Praha - nejde naladit

Včera jsem nemohl naladit MUX 4, neboť nevysílal a když jsem to zkusil nyní, tak na Satelitu (kde mám i DVB-T tuner) jsem ho naladil, ale na televizi SONY KDL-32W4000 se mi ho naladit nepodařilo (přitom do minulého týdne - před změnami - tam naladěn byl včetně HD programů), ladění se na 64 kanálu na několik sekund zastavilo ale nic nenašlo, ostatní kanály, kde není signál, to přeskočí za zlomek vteřiny - takže něco tak televize našla, ale nějak jí to neuspokojilo, aby to ukázala, jako naladěné programy. Tak nevím, co na tom MUXu předělali, že funguje jen někde - že by stále problém s tím SFN (co vím, tak televize Sony jsou na to dost háklivý).

tz1000
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MUX 4 Praha - nejde naladit

Jasný mam teda LG a to samé na moji anténu logaro i v STA nám mux 4 seká tak že je to nekoukatelné do změn to fachalo bez problému.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

jo tak na proutek už jede ČT 1HD a ČT 4HD NOVA HD a Pohoda mini R^

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

MUX 4 Praha - nejde naladit

Na Paňácovi TX P50G30E jsem ho naladil Praha 6 Liboc ul.Evropská společná anténa - na střeše kolorka nasměrovaná na Cukrák síla signálu 43 % kvalita 20 - 21% tzn. nic moc - obraz vypadá kvalitně momentálně se nerozpadá, ale uvidíme.....

shiraz
Registrace: 8/2008

Ten signál je slabej, u letiště Ruzyni trochu za kopcem a ani tuk, jenom slabé náznaky signálu. Holt je vidět, že to není ze žižkova /myšleno vysílač/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Na televizi Thomson se mi nedaří naladit, přitom před změnou jeli HD v pohodě.Lokalita Praha Smíchov

Antonio20
Registrace: 1/2009

Praha-vychod- na Colorku Standard ani ranu, sila signalu 20%, kvalita 0%, TV Panasonic TX-P42G20, neco tam vidi, ale neda ani seznam.

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

tz1000

Na 99% za to muze chybejici tabulka NIT, ktera ma byt podle norem vysilana ale nevysila se. Vetsina prijimacu jeji absenci prekousnou, ale dost podstatna cast prijimacu diky tomu nenaladi zadny program muxu4.

ivovi0
Registrace: 11/2008

tak teď jsem to už naladil bez problémů, pokud nevysílali NIT, tak to jsou fakt amatéři...

tz1000
Registrace: 10/2008

napsal jsem na email mux 4:
Kdy prosím vás zvýšíte výkon z Velkých Popovic.Při olympiadě byl výkon 40 - 50% na mé televizi.Po skončení spadl na 20%.
A tak už zůstal.Bydlím u Poděbrad.
odpověď:
vysílače ve Velkých Popovicích budou nahrazeny vysílačem Benešov Kozmice 44k,H a vysílačem v severní části Prahy na přelomu roku kanál 42

zert
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra