Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Wendlstein DVB-T vysílání

http://www.ulozto.cz/xtRDcYs/wendelstein-data-zip

heslo: wendl

pro zajímavost poskytuji kompletní rozbor všech šesti DVB-T MUXů, které vysílají z tohoto legendárního bavorského vysílače.

Jedná se o jeden .htm soubor a dva .jpg k jednomu MUXu.

Stav k minulému týdnu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Wendlstein DVB-T vysílání

Človeče ty ten Vendelštajn miluješ ešte viac, ako ja Kahlenberg + Lysú horu dokopy.. :) Furt rozmýšlam , či by sa nedal ten Wendel zachytiť na Lomnickom štíte, aspon niektorý z neprekrytých muxov.To by bol panečku úlovok ..
Apropó , ak chceš vidieť T90 pripojenú k DVB-S TV , stačí prísť ku mne do obyvačky a nieje to z toho horka..
:)))

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

Jasně že se připojit dá, ale je to sestava dáse říci nevyrovnaná. Taky jsem už viděl T90, na které byli dva konvertory...
Nemusim chápat všechno. ;)

Wendl je moje srdeční záležitost, poslední týden v červenci ho půjdeme poprvé pěšky až nahoru.

Dokud kolem roku 2000 nenaběhlo milion nízkovýkonnových VKV vysílačů, tak jsem doma chytal Bayern3 na 98,5MHz z Wendlu, nyní už jen když jezdim kolem Lipna a okolí.

Hodim ti do alba jednu pěknou a kvalitní fotku.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

jo já chytal kdysi (teda spíš otec) z Wendlu na chatě poblíž Frymburku analogový ARD na 11 kanálu. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Krásne , momentálne ma viac rajcuje tá snehová pokrývka ako stožiar , dúfam že sa to rýchlo vráti do normálu.. :8)

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

eemil

A nebyl to desátej kanál? Mě to šlo ve Chvalšinách na dvě YAGI bez šumu a bez duchů.

Rudolf
Registrace: 2/2006

Rudolf

Je to možný, na 6 jsem měl ORF1, na 7 ARD, na 8 zase ORF1 a pak to ARD 10? 11?? :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Vy revansisti ! :laughing:
Kahlenberg R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra