![]() |
|
Wendlstein DVB-T vysíláníhttp://www.ulozto.cz/xtRDcYs/wendelstein-data-zipheslo: wendl pro zajímavost poskytuji kompletní rozbor všech šesti DVB-T MUXů, které vysílají z tohoto legendárního bavorského vysílače. Jedná se o jeden .htm soubor a dva .jpg k jednomu MUXu. Stav k minulému týdnu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Wendlstein DVB-T vysíláníČloveče ty ten Vendelštajn miluješ ešte viac, ako ja Kahlenberg + Lysú horu dokopy.. :) Furt rozmýšlam , či by sa nedal ten Wendel zachytiť na Lomnickom štíte, aspon niektorý z neprekrytých muxov.To by bol panečku úlovok ..Apropó , ak chceš vidieť T90 pripojenú k DVB-S TV , stačí prísť ku mne do obyvačky a nieje to z toho horka.. :))) T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
RE: Wendlstein DVB-T vysíláníJasně že se připojit dá, ale je to sestava dáse říci nevyrovnaná. Taky jsem už viděl T90, na které byli dva konvertory...Nemusim chápat všechno. ;) Wendl je moje srdeční záležitost, poslední týden v červenci ho půjdeme poprvé pěšky až nahoru. Dokud kolem roku 2000 nenaběhlo milion nízkovýkonnových VKV vysílačů, tak jsem doma chytal Bayern3 na 98,5MHz z Wendlu, nyní už jen když jezdim kolem Lipna a okolí. Hodim ti do alba jednu pěknou a kvalitní fotku. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Wendlstein DVB-T vysíláníjo já chytal kdysi (teda spíš otec) z Wendlu na chatě poblíž Frymburku analogový ARD na 11 kanálu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Wendlstein DVB-T vysíláníKrásne , momentálne ma viac rajcuje tá snehová pokrývka ako stožiar , dúfam že sa to rýchlo vráti do normálu.. :8)T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
eemilA nebyl to desátej kanál? Mě to šlo ve Chvalšinách na dvě YAGI bez šumu a bez duchů. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RudolfJe to možný, na 6 jsem měl ORF1, na 7 ARD, na 8 zase ORF1 a pak to ARD 10? 11?? :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Wendlstein DVB-T vysíláníVy revansisti ! :laughing:Kahlenberg R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |