![]() |
|
freeSAT medium karta - akceZa 200kč na měsíc asi není špatná volba, nebo to má snad nějaký "háček"?Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: freeSAT medium karta - akcea mali pravdu R^ že skylink ma ubohu ponuku za tu cenu oproti UPC...viac študuj :) a hlavne to maj a potom porovnávaj :razz: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: freeSAT medium karta - akceto si robíš (nevhodné slovo) ne :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: freeSAT medium karta - akcene,ne,ne :) bohužial či bohu dík? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: freeSAT medium karta - akceJupi kašli na to.Mají tam 7 HD kanálů a machrují ;)Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
To asi nespochybní nik, že...... pomer cena/hodnota je jednoznačne naj u UPCD. A že tam toho je viac kvalitného a zaujímavého, to je evidencia pri pohľade na tabuľku. V ponuke Skylinku chýbajú úplne základné veci, ponuka programov je veľmi úbohá. A pritom ceny majú také, aké majú. Keď som si pozrel, čo dostanem za 7 EUR v Mini či za 14 v Kombi, tak som sa nad tým pekne pozasmial. Fakt. Málo, veľmi málo.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
RE: freeSAT medium karta - akceJupi: zaujimave, UPC volalo, CSlink volal, Skylink volal, vzdy niekto niekomu vola, a mne nikdy nikdo nevolal, takze jedna pani povedala funguje skvele, no akokolvek, T-Mobile /terajsi T-Com/ volava pravidelne, a? terazky je T-Mobile nieco zle? vobec, nahanaju si prachy, ono tieto firmy ziju z toho, vies? ... ale aspon neklamu :8)Antoš: takze asi takto, pokial ide o kvalitu HD na 23.5E a 1W, tak v pripade 23.5E splna luxusnu kvalitu HD len jeden kanal a to je Travel Channel HD /a skromne dodam, je to len vdaka tomu, ze 23.5E je distribucnou trasou/, v pripade 1W je tych kanalov niekolko od Discovery cez ESPN America, NGC-cka... takze nie kvantita ale kvalita... cus bus, nech sa dari, ahoj ;) ps: ak by nebola konkurencia, tak by ceny boli uplne na inej, samozrejme vyssej urovni, takze silou mocou tu kritizovat UPC, nuz sice da sa ale... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
JupiMě UPC nevolalo!!!Volali mě v pondělí z CsLinku,že prý pokud nevyměním kartu budu muset platit servisní poplatek. Bohužel narazili zrovna na to,že jsem měl blbí den.Poslal jsem je,jak s kartou výměna, tak i se servisním poplatkem do p.r.d.e.l.e. :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
Medium kartaje to teda "verze" ICE? To by teda asi mělo šlapat i v Irdeto modulech-nebo se pletu? Viděl jsem nabídku,co mají a myslím,že je to rozhodně lepší,než Skylink.Asi to budu mudet mojí vyměnit :-)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Medium kartaNěkde dávají ještě starší karty Cryptoworks.Ale jestli budeš brat přímo od nich přes telefon tak bys měl dostat už novou ICE.Ale na obchodech dávaj ještě Cryptoworks někde. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
@ariesjo,děkuju!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: freeSAT medium karta - akceLachtan - tos jim to teda nandal :-)Jinak upc melo tusim celkem 11 hd kanalu nekdy začátkem června kdyz jsem to počítal |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
lachtanTakže jsi si za blbý den schladil žáhu na oprátorce, která jen dělá co má v popisu práce a předpokládám, že na tebe ani nebyla vulgární.Tak to jsi teda frajer. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerPokud se cirka po pěti hodinách nepodaří rozchodit dvě karty ICE na dvou přijímačích Mascom CR 1100 a ani po vložení do Topfildu CR6000 s Fw k tomu určenému,kterého jsem si vzal pro jistotu.Bohužel majitelka nemá přístup na internet.Musela si zavolat na jejich slavnou podporu,než se proklikala trvalo to cirka 10 min.Po reautorizaci karet se jedna ihned chytla druhou jsem musel reautorizovat z domova.Při této příležitosti jsem obdržel tento telefonát.Poté se není čemu divit.Pokud jim karty nebudou chodit na jejich šrotech nemají to nabízet. ;PNepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: freeSAT medium karta - akce@alfasex konecne to niekto uviedol na pravu mieru R^ mam vsetky tak viem porovnavat na plazme 107 cm.. a o volanie raz mi volali z telekomu a odvtedy nie staci ich slusne naviest na mail ze tam cakam ponuky a potom odpoviem ked si vyberiem a je to.. :)VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |