![]() |
|
Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichNamontovali jste někomu satelit-dostali jste zaplaceno? Asi ano. Běžte teď znovu k zákazníkovi a řekněte mu ať připlatí, že vám to nevychází a že nějakých 3 500Kč navíc to možná spraví a bude mít možná 10let pokoj. Divné? Ne! Přesně tohle po lidech chce Skylink a Cslink ve formě 29Kč dodatečných poplatků. Vím, že se tu pohybují převážně inteligentní lidé a vím, že by se hanbou asi propadli, kdyby něco takového dodatečně chtěli. Jak vidíte, této společnosti je to jedno. Vy navíc uvádíte jejich produkt v život a vám je to jedno? Co proti tomu dělat? Co tak se domluvit a na určitou dobu blokovat nějakým způsobem příjem a nasrat tak statisíce lidí, kteří by je zahltili reklamacema? Ti lidé to určitě přežijí, ale nedovolme si nechat srát na hlavu! |
alhajda
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 37 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195 | |
![]() |
|
nicolepcdMy problém nemáme, má ho asi skylink, když si chce namastit kapsu. A ty by sis raději povídal o nákupu nových televizoru a satelitních přijímačů a dělal jim reklamu, že jo. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE:Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichCo tady furt řešíte jedno pivo :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Saták1Nejde o pivo, jde o princip. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
joscerPrečo by som lhal...si to zmeraj a potom tu píš niečo. O.K. ??? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichmilanevieš dobre že niekedy na datokém toku nazáleži kolkokrat menši tok je krajší obraz ako vo full riešiš somariny 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichale ja to samozrejme viem...ale aj obraz je hožial iný. Daj si ich vedla seba a porovnaj. Ja mam HD vyhradne od UPC a ostatné od skylinku...a i. |
Milan C
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejich...a na 55-ke je to sakramentsky vidieť... |
Milan C
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichuž jsem pochopil a jak někteří mne podsouvají že z jejich ,,zkušenosti" že to časem pochopím tak tomu se musím smát.Už mne není zase tak málo.A taky jsem pochopil že je to tady diskutování o HOVNĚ.Kde se nic nevyřeší a připadá mne že to až na pár vyjímek a jejich názoru si opravdu vážím.Jsou tu docela a převládají takové názory z kterých je mne na nic a návrat starých pořádků by si asi přály.Já tedy ne!!!A opravdu nejsem zase tak mladej abych nevěděl jak to bylo za komančů.To by asi nebyl takový web a nebylo by kde pobékávat.Stejně to tu nic neřeší a jestli lidi mají potřebu a chuť se bránit ,tak ať sepíšou společnou žalobu a třeba z toho vytřískaj spoustu peněz za jejich dosavadní psychickou ujmu. :))) |
Paolo65
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
vlcek:laughing: a o tom to je diskuze o přijímačích a ne nějaký blbí SP to se furt budete jako blbci opakovat furt do kola Rv |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
Paolo65Chod na diskusie, či forum iných 1000000000 web stránok a všade to isté...o tom to je . Ulavit si, sklopit uši a ist po svojom...tak neviem, čo sa tomu práve tu čuduješ. :) |
Milan C
![]() |
|
Milan CJá jen, že píšeš všechny ...Co Travel Channel, ten také má tak málo? ČT 4 HD má běžně kolem 7 MBit/s ČT 1 HD má stále kolem 10 MBit/s Nova HD má téměř stále nad 6 MBis/s Nova Sport HD má mezi 7 a 9 MBit/s. Takže LŽEŠ. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerS tím datovým tokem je to pravdu. Také mam kombinaci UPC a skylinku u HD a SD programů.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
Saťak1Tyhle přiblblé názory ke každému zdražení," že řešíme 1. pivo", mě SE-OU !!! Nejseš náhodou příbuzný Kalouska ??? :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
joscerJo tak lžu...Travel HD 9400..aký je rozdiel medzi 5000 a 6000? No tak nebud puntičkár...ale rozdiel 5000 a 11000 to sakra je...lžu? Pozri si platené History a pod...Eurosaport ani nehovorim 1 aj 2-ka |
Milan C
![]() |
|
joscer...aj ČT HD si daj vedla seba.U UPC až 12200...kbis. To isté nova sport HD 12700 !!!! |
Milan C
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichCes - z toho si nic nerob, oni maju slobodny vyber aj v tom kde budu tankovat za 1,5€ ,lebo vsade je to skoro rovnake ale maju slobodny vyber.To , ze cenu neurcili komanci ale tzv. volny trh, cize sa dohodli spolocnosti to im uz mozek nebere, ale maju volny vyber... R^ :laughing:Ze to v susednych statoch je lacnejsie ale platy su 4x take to im nevadi........... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichMilan C: :8)Saxon: osobne nelutujem ludi ktori maju sat ako svoje zivobytie, no pri jednom ich lutovat asi budem, v reali sa totizto casto stavalo, ze hlavne u starsich ludi (ale nielen tam) sa karta z objektivnych dovodov neregla na danych ludi, ale regol ju predajca sam na seba (dovodov je logickych niekolko) a teraz, mu prislo XY listov o zaplateni experimentalneho poplatku, a to mi takehoto montaznika je trochu i luto oneeeeee: nechrapem, no sloboda prejavu este stale existuje, a nerad zasahujem, nakolko, viac krat sa uz stalo, ze prichadza ku ociernovaniu serveru parabola.cz, ze sa priklana na tu alebo onu stranu... a Milan C obohatil tuto temu o zaujimave infosky o datovom toku nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichPre alhajdu:Netreba vyplakávať, ale čítať toto fórum, a ked sa cítiš podvedený, nielen ako občan, ale aj ako príslušník, či už slovenského a českého národa, tak samozrejme máš právo resp aj občiansku povinnosť sa sťažovať, návodov tu máš dosť: ja osobne som ich tu napísal dosť, napr: https://www.parabola.cz/forum/topic-71884/2/ s reakciou na odpoved tu dole https://www.parabola.cz/forum/topic-71884/4/ P.S: pochop reakcie ludí typu Joscer, Pitomec, Jupi..., ktorých každá reakcia čo sa týka sporu Skylink je Skylink pozitiv-- skrátka nereagujú ako normálni ludia, ale vždy ako PR agenti platení Skylinkom. |
labudik
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
labudíkPřiznávám, že i já patřím mezi nenormální lidi typu Joscer,Pitomec,Jupi a mnoho, mnoho a mnoho dalších. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichMezi řádky tu je dotaz-jakým nejjednodušším způsobem by bylo možné na určitou dobu blokovat příjem velké skupině uživatelů. Na to ale, kromě jednoho příspěvku nikdo nereagoval asi i proto, že to nikdo neví. Takže dotaz technického typu a ne jenom pláč. Připusťme, že by to bylo realizovatelné stejně, jako nedávna blokáda silnic traktory a jinou technikou. Čeho by se tím dosáhlo? To zatím nikdo neví... |
alhajda
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejichnevím co tady pořád řešíte ...když se mi něco nelíbí tak jdu jinam :laughing: |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Milan COpět lžeš. "Eurosaport ani nehovorim 1 aj 2-ka"Teď momentálně Eurosport2 HD datový tok kolem 10 MBit/s. A jaký je rozdíl mezi 5000 a 6000. No přesně 20% a to už je na obrazu sakra znát. A jen tak momichodem Takže LŽEŠ. Psal jsi něco o "olizování" Skylinku. Třeba si to tak nazvi, ale proč bych je hanil, když mi poskytují něco, co mi vyhovuje? To přeci není hřích. Ale někoho nepravdivě osočovat, jako jsi to svou lží udělal ty, to hřích je. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@neuzilUž a ty ??? :laughing: :laughing: :laughing: Sa Ti mnoho, mnoho mnoho,mnoho mnoho,mnoho a mnoho ľudí z iných platforiem čuduje... :laughing: :laughing: :laughing: |
Milan C
![]() |
|
vlcekTo, že mám v něčem pravdu ještě neznamená, že "za někoho kopu".Viděl jsi tady snad, že bych hanil UPC nebo Digi nebo jinégo poskytovatele? Každý je svého štěstí strůjcem a když mi vyhovují podmínky a služby Skylink, proč bych je nepochválil? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerJa to ale sledujem mesiace,nie ako ty momentálne... takže lžeš ty... :laughing: R^ R^ R^ A ja som ta neosočil ani v jednom prípade, lžeš!!!okrem iného... Skuste si zmerať len tak zo záujmu stream HD programov u Skylinku a UPC. Výsledok: U skylinku všetky HD okolo 4100-5900 kbis/s a pozor, u UPC všetky okolo 9800-11850 kbis/s. Teda raz tolko. A je to aj vidieť...to len pre tých, čo tu "neustále olizujú" skylink... Toto som napisal, spomenul som niekde teba?? Si stahovačný?? Neuveriteľné.... :laughing: :laughing: :laughing: |
Milan C
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195 | |
![]() |
|
![]() |