Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejich

Namontovali jste někomu satelit-dostali jste zaplaceno? Asi ano. Běžte teď znovu k zákazníkovi a řekněte mu ať připlatí, že vám to nevychází a že nějakých 3 500Kč navíc to možná spraví a bude mít možná 10let pokoj. Divné? Ne! Přesně tohle po lidech chce Skylink a Cslink ve formě 29Kč dodatečných poplatků. Vím, že se tu pohybují převážně inteligentní lidé a vím, že by se hanbou asi propadli, kdyby něco takového dodatečně chtěli. Jak vidíte, této společnosti je to jedno. Vy navíc uvádíte jejich produkt v život a vám je to jedno? Co proti tomu dělat? Co tak se domluvit a na určitou dobu blokovat nějakým způsobem příjem a nasrat tak statisíce lidí, kteří by je zahltili reklamacema? Ti lidé to určitě přežijí, ale nedovolme si nechat srát na hlavu!

alhajda
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195
Odpověď v diskusním vlákně

magic

já sa ani na machra nehrám ako iní
a čo sa robi v diskusii asi tak diskutuje ne šmudlo :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

labudik

Tvůj problém je v tom, že chodíš na diskuze, aby VYHRÁVAL.
Já chodím na diskuze proto, abych sdělil svůj názor. A když se při tom ještě pobavím, je den hned krásnější.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@jupi

To neni debata ale z tvé strany mlácení prázdné slámy ;)

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

Joscer

Nie, ty chodíš do dikusií, aby si hájil Skylink a tak zarábal peniaze
Robíš to dennodenne a neúnavne, strojovo- automaticky,ak treba neprejde ni pol hodina počas dna aby si nereagoval, máš povinnosť reagovať na všetko čo sa týka sporu Skylink počas celej pracovnej doby+ príplatky máš aj za večer---čiže je jasné, že to nie je normálne vyjadrovanie názoru obyčajného človeka-spotrebitela
ale platená práca
ktorá môže byť--ale mala by tam byť poznámočka platené reči Skylinkom, lebo pozri si pravidlá tohto webu!
P.S. normálny človek nemá toľko času ked chodí do roboty, takto reagovať ako ty, a to celé týždne, mesiace--neexistuje= je to tvoja práca!

labudik
Registrace: 2/2011

labudik

Takže ty do práce nechodíš?
Asi by bylo zajímavé nějak spočítat kolik příspěvků tady mám já a kolik ty za poslední měsíc, teda lépe počet řádků těchto příspěvků. Asi by ses divil o kolik více času tady probendíš jak já.
S tím, že mě platí Skylink už jsi docela trapný, ale zřejmě to máš v povaze se stále ztrapňovat, jestli v tom hodláš pokračovat, měto vadit nebude. Alespoň budu mít čemu se zasmát.
S tím mým zaměstnáním. To tě nenapadlo, že také může být zaměstnání, v kterém zaměstanavatele (a skutečně to není M77 Group) pouze zajímá, zda si odvedu svoji práci a je mu jedno, kterou část dne k tomu využiji?

joscer

RE: Mám toho dost-vypněme jim nějak ty jejich

labudik má asi stovky prodanejch karet, kdy lidem nakukal nesmysly od bezplatnosti a teď mu cvakají půlky z inzultace, která ho čeká :razz:

Pitomec
Registrace: 9/2011

joscer

Ano momentálne nechodím do práce, ale mám to dobre rozbehnuté, začnem po 1.9....moje produkcie príspevkov sú len z rozhorčenia z podvodu , ktoré urobil Skylink, a teda nie sú dlho---ty tu obhajuješ Skylink už veľmi dlho, spôsobom jednoznačne poplatným!!!!!!
Takže ten, čo nehrabe za žiadnu firmu je podozrivý, ale ten, čo hrabe za konkrétnu firmu, a robí to dlhodobo, vždy skrátka spôsobom, ktorý odporuje konaniu normálneho zákazníkay, tak ten je dôveryhodný???
To ti nezožerie žiadny blbec, ani ten čo seno žerie!! ;) ;) ;)

labudik

labudik

Ukaž mi příspěvek, kde jsem VÝSLOVNĚ obhajoval Skylink. Ale fakt obhajoval. Tedy mimo příspěvky, v kterých popisuji svoje názory na reálné situace, tedy že třeba si myslím, že nic nemůže být zadarmo, že M77 nemá s původními sliby Skylinku nic společného, atp.
Ano vlastně jednou jsem napsal něco v tom stylu, že nemám důvod hanit něco, co mi vyhovuje a klidně to i pochválím.

joscer

všetky tvoje príspevky, ak sa týkajú spor Skylink sú také, aj v tejto diskusii a to s Milanon C atď,a tď--sú jednoznačné!!!!!
Ak ked PR agent nejakej firmy hlása, že on ju neobhajuje, on si to len myslí, tak ako mu to dokázať, je je agent?? Po právnej stránke ťažko, to by sme museli vidieť výpisy z účtu, pracovné zmluvy a podobne...
ALE STAčí číTAť TVOJE PRíSPEVKY A ZAPOJIť LOGIKU--A VTEDY JE TO JEDNOZNAčNé- TAKýMTO SPôSOBOM BY NORMáLNY SPOTREBITEL NEJAKú FIRMU NEOBHAJOVAL--- NEEXISTUJE!!!!!!!!!

labudik

labudik: klobuk dolu, velmi dobra argumentacia!

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

joscer:

"že M77 nemá s původními sliby Skylinku nic společného"

a kedze mam uz tychto sprostosti ktore tu uvadzas akurat dost, tak ti napisem doslovne co sa uvadza v informaciach o servisnom poplatku adresovanom asi kazdemu, kto nevyuziva platenu ponuku, citujem:

" Vsetky zavazky povodnych prevadzkovatelov presli na M77 Group S.A."

takze ta poprosim, aby som toto nemusel pisat staci obycajny sedliacky rozum, ale kedze ty, mily joscer, uvazujes asi v trojdimenzionalnej sustave jakobovej sustavy alfanumerickych cisel :))) dufam ze dana citacia bude dostacujuca, aby si pochopil, ze M77 prevzala nielen prava ale i povinnosti...

nech sa dari, ahoj ;)

ps: tiez ste si vsimli, ze 90percent informacii je v slovenskom jazyku a zvysnych 10 (dolu) je v cestine? .. to je uroven to je uroven, ak niekto nema stabnu kulturu tak nema druheho oslovovat, a nech sedi doma za pecou, tss tss

alfasex

labudik

Tak to už ti mohu napsat jen jedno. Moc se na svoji logiku nespoléhej, mohlo by se ti to někdy setsakra vymstít.
O co jsi ochoten se vsadit, že máš pravdu v tom, že mě platí Skylink, teda vlastně M77 Group? Teď to myslím fakt vážně. Vybereme právníka, u kterého sázku uzavřeme. Klidně kvůli tomu pojedu kam si řekneš. Když prohraješ, zaplatíš mi veškeré náklady + výhru, na které se domluvíme.
Poskytnu ti veškerou součinnost, předložím ti co budeš chtít, kromě smlouvy s M77, ta totiž žádná neexistuje.
Klidně si do týmu můžeš přibrat Milana C a alfasexe a můžete se o prohru podělit.
Co ty na to?

joscer

alfasex

No v té mé citaci, co jsi uvedl, je psáno o SLIBECH.
A pak to srovnáváš se ZÁVAZKY.
Nemám co bych dodal.

joscer

joscer

neviem ci na PR sluzby Skylink sa niekedy objavilo slovicko "Slubujeme", skor to bolo garantujeme, ze? a ak nieco garantujes, tak to nie je slub, ale je to zavazok, takze mily uzivatel joscer, NEPIS MI TU KVAZYBLUDY A SVOJE VYMYSLENE DOMNIENKY...

cus bus, nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

jodcer

Kludne, toto forum by to len očistilo
Ako to chceš urobiť, ako chceš odkryť svoju identitu??

labudik

Stopnite Joscera-black list

Ty jsi fakt jeden zlý člověk. Ty maš tu vždy pravdu nebo je chceš mít. Stakovým chudákem je těžko diskutovat, natož žít. Už se vzpamatuj co tu píšeš za bludy a dej si odchod. Doufáš že tvůj názor je ten správný a ostatní jsou tu blbí. Já vbyt adminem dam ti ban na půl roku,ty chytrej. :fuming:

Magicial

Ale prečo, kludne nech sa prizná, že je platený agent Skylinku a nech ho čestne obhajuje,,ale nie tak, že sa vydáva, za normálneho spotrebitela, a podsúva, klame normálnych ludí akože svojimi skúsenosťami, názormi..čo je amornálne

labudik

alfasex

Nikde jsem nenapsal, že někde bylo uvedené slovo "Slibujeme". Ale za slib lze považovat slogan "České a slovenské programy navždy zdarma", co byl na obalech s kartou. Máš snad pocit, že tam je někde slovo "Garantujeme"? Nicméně nemohu tvrdit, že se to slovo někde nemohlo objevit. Pak bych rád věděl, kde to bylo.

joscer

labudik

Neptej se dopředu co a jak. Nejdříve dej seriózní nabídku o co se vsadíme. A nešetři.

joscer

Je zajímavý, že jak někomu dojdou argumenty, tak začne svýho oponenta hned posílat na blacklist. I to svědčí o tom, co jsou odpůrci Skylinku zač (protože od příznivců sem nikdy návrh na ban nečetl). Už aby ten poplatek byla pětistovka měsíčně nebo aby se základní nabídka rovnou zrušila a všechno fungovalo jenom na placených balíčcích jako je tomu jinde a bude klid od uřvanců, kteří asi žijí duchem někde v k*o*m*u*n*i*s*m*u a čekají jak jim budou všichni všechno dávat zadarmo :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Magicial

Můžeš mi objasnit, které pravidlo jsem porušil, že je to na BAN?
Teda kromě toho, zda v posledních příspěvcích diskutuji nebo nediskutuji přímo k tématu. To bys ale, pokud jsi nezaujatý, musel požadovat ban i pro někoho dalšího. Koho? Že by labudik?

joscer

magic

nech si pohov sám sebe on furt chodi do čiernej kroniky :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

jodcer

súhlasím, o kolko penazí sa chceš vsadiť, čo chceš počuť 10 tisíc?
ty musíš povedať za koľko si ochotný odryť svoju identitu a samozrejme musíš zadefinovať dôveryhodný spôsob, aby si mi neposlal náhodou svojho brata.
Joscer: ban by mohol byť za neplatenú reklamu, či neplatené obhajovanie konkrétnej firmy--ja som sa toho nedopustil, ty ano.

labudik

joscer

Keby na Danych Kartách nebola Pay-TV, tak v tom prípade by bolo čo???, No ja si Myslím Osobne,že by to bolo nadalej zdarma, Kedže si to vysielanie atd. hradia dané TV, mymochodom vynechajme HD z ktorímy je to tak pol na pol,
Takže iba Gratis SD. :)))
Podla mna tu nejde o nič iba o Dotáciu Stratovej Pay-TV, ktorá je už teraz natlačená do pár TP, prečo ??? to Pay-TV bolo potom doteraz na viacerich TP z viššim datovim tokom, je zcela jasné, že to zmrštili, lebo je Stratové a teraz ešte treba stratu Vykompenzovať.
X uživatelou Gratis, predsa Vykompenzuje XY Neuživatelov Pay-TV. Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

joscer a decko jupi

Jupi ty se běž hrát s kačerem na kolečkách, jo. A nezaclánej tady .

Joscer- že lžeš každým colem. To jsou jen tvoje domnenky jedna paní řekla a urážíš zde diskutujících. Neustále lžeš a lžeš. Tvé ego je založeno na lhaní. Ty tak lžeš, že ani sam nevíš co je pravda. A tvoji pohůnci, jak je to děcko Jupi, ti pomáhají. :bigeyes:

Magicial
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 195

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra