Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.09.2007, 17:31.22

sport na set top boxu

Prosím řeknete mi někdo víc?Při návštěvě elektro obchodu jsem si všimnul prodavače,který zrovna představoval set top box.Protože jsem ze slezka,měl nalazené i programy z polska které k nám přesahují při vysílání.Byly to: TVP 1,TVP 2,TVP 3 a TVP sport a tenhle poslední mě zajímá,ten totiž při terestriálním vysílání nechytám, kdežto všechny ostatní ano, plus ještě polsat 1.Poradte jestli se dá chytat na satelitu??Pozor s paketem polsat to nemá nic společného (si myslím)má to jiné logo v rohu obrazovky.Ten prodavač o tom nic nevěděl.
uživatel
petr22
08.09.2007, 17:56.07

RE: sport na set top boxu

Na Ostravsku a nejbliž.okolí/Havířov/by to mělo jet v zkušebním vysílaní DVB-T,kromě Polsatu-jen v analogu.Na sat. kodováno.
uživatel
spyko
08.09.2007, 18:12.30

Tož dik synku kodováno tak kodováno.Ale co s tím má společného Ostravsko a okolí? CHápu to tak,že jsi z těch končin ?! R^
uživatel
petr22
08.09.2007, 20:09.26

Tož ano,tady je to odskoušený,nějaké teorie nepodložený ti nebudu vykládat.
uživatel
spyko
09.09.2007, 13:09.12

sport duálním settoboxem MPEG-2/MPEG-4 terestricky

TVP hodlá po zahájení řádného digitálního vysílání v červenci 2008 terestricky vysílat v MPEG-4. Z hlediska volného příjmu a dosahu terestrického signálu TVP-sport je vhodné zakoupit terestrický duální settopbox MPEG-2/MPEG-4,nebo combo settobox MPEG-2 s možností vložení v budoucnu kartu pro příjem MPEG-4/MPEG-2.
uživatel
levaP