Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nová karta Irdeto

Zdravím. Chci se zeptat, vyměnil jsem starou kartu CS Link za novou Ice Irdeto a vše běželo ok cca 14 dní. Teď najednou nic nejde, vše zakodováno. Mám Showbox S 300 Platinum. Na Skylinku mě řekli, že vše na tomto boxu pojede bez problémů. Je třeba nahrát nějaký nový soft...?Díky za odpověď

xsimir
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Nová karta Irdeto

A co tak se zeptat na problém prodejce, kde jsi koupil ten křáp :-/

mini
Registrace: 7/2009

RE: Nová karta Irdeto

Tak tomu neverim ze Skylink ti povedal ze na necertifikovanom prijmaci ti pojde karta ICE bez problemov :))) Svagor ma tiez prijmac Showbox 300 a soft ma S300PLATINUM_PVR_A623V30-2_BETA - I*DETO a bezi v pohode...

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

a registrovals tu kartu?

dakri
Registrace: 10/2006

Obrátit se na svýho prodejce, ten vydělal, tak ať se stará!

Pitomec
Registrace: 9/2011

neskončilo global fre 20dní máš to zaregristrované

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Karta je řádně zaregistrovaná u skylink

xsimir

tak prepošli reutorizáciu

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

SCM-EMM mas zapnute

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq

ty same problemy mam se svym showboxem 5000 vitamin. problem jsem vyresil nakupem certifikovane irdeto ctecky do volneho slotu, kdyz jsou problemy s klicy dam kartu do teto ctecky a poslu si reautorizaci a za chvilku to bezi

bethere

Dnes něco dělali. Taky mi to spadlo. Ještě jsem to nerozběhal i přes reautorizaci mi to nechce načíst zápisy.(zatím) Bloker mám vypnutý

vicini
Registrace: 10/2009

Mám registrovanou i druhou kartu pro dědu a ta běží v poho na mým příjmači a druhá karta stále né i když jsem dal reautorizaci. Hold soudruzi na skylinku mají pěknej bordel za kterej bohuzel musíme platit

xsimir

No jasně, soudruzi ve Skylinku můžou za to, že sis koupil krám. A špatný výnosy z pšenice nejspíš taky budou chybou Skylinku, vlastně všechno co se nepovede, je jejich chyba :zombie:

Pitomec

Pitomec: Blbost co píšeš!!! Druhá karta mě normálně na Showboxu jde, mám to vyzkoušené.

xsimir

Že ti jde druhá karta nic neznamená, protože problém u krámů je obvykle v tom, že nepouští zápisy, takže holt na tu kartu, kde to nejede, ty zápisy neprošly. Bejt tebou, tak si na ty SD programy seženu nějakýho TechniSata S2, tam chodí jak ICE, tak zápisy a máš klid.

Pitomec

já jen nechápu, že když mě volali tak se mě ptali jaký mám příjmač. Řekl jsem jim Showbox S300 platinum a oni, že vše je OK, že mě karta bude chodit. Tak jsem se s nima domluvil, ať mě jí pošlou. Takže pokud je chyba v příjmači, tak nemají ani ponětí, jestli to na tom či onom příjmači chodí, či nikoliv. Nakecaj jo v poho to jde a je to a dál se o to nestarají, hlavně aby vyinkasovali prachy.

xsimir

ice showbox

xsimir: neboj karta šlape jak pila jen tam nahrej tento soft:
S-300 Platinum 01- 2011V25
najdeš ho na netu-odkaz tu dát nemůžu...
Pitomec:Ano showbox je za zenitem,ale my co víme,víme,že umí ještě pořád tolik věcí,které nezvládá ani spousta skylinkready přijímačů.Tušíš proč má většina lidí doma hned dvě tyto mašiny? .... Víš prosímtě kolik lidí pořád jede na showboxy a openboxy? ;)

lukasbc
Registrace: 2/2010

vela :8)

zdenoq

to lukasbc:Však já tam mám nahranej nejnovější soft teď nedávno vydaný?Jinak tenhle soft co jsi psal jsem teď nahrál a nějak mě to kompletně zamrzlo.Nepomáhá ani i když to vytáhnu natvrdo z elektriky?

xsimir

napiš mi mejl,zkusím ti poradit

lukasbc

a jaký máš mail...?

xsimir

lukasbc: Nic z toho, co máš na mysli, tazatel nepotřebuje. Jemu jde o to, aby všechno chodilo bezproblémů, a to zrovna u výše uvedenýho krámu bude celkem z*á*s*e*r.

Pitomec

napiš tvůj:-)
;)

lukasbc

pitomec-no uvidíme,snad mu pomůžu,taky jsem s tím jednou bojoval,ale fčíl to šlape-uvidíme jak se to vyvrbí dál-mimochodem teď cvakám komplet nabídku skylinku a asi si pustím dvd....čili jestli ten exkrement je v SD nebo HD mi je jedno.. :)

lukasbc

mail je xsimir@seznam.cz

xsimir

ok už ti tvořím do majlu postup vydrž...

lukasbc

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra