![]() |
|
Registračné údaje karty skylinkStratil som registračné údaje od svojej karty skylink.Keď pýtam zabudnuté heslo tak mi napíše, že bolo odoslane na môj mail ale nič mi nepríde.Potrebujem zaregistrovať katru výmena.Je niekto schopný a ochotný zistiť registračné údaje podľa čísla karty? |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
@notnaMožná jsi právoplatný majitel a možná jsi vychcánek, který zkouší, jestli mu to projde. Je to 50:50. Doporučuji zkusit zákaznickou linku a dokázat operátovovi / operátorce, že je karta skutečně tvoje...Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
RE: Registračné údaje karty skylink:))) ..........Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Registračné údaje karty skylinkno ja som mal raz takú skúsenosť kedy mi registračné údaje na jednu katu posielali mailom a nič nechodilo, údaje ako mail a pod boli správne, nakoniec som vytočil zak. linku a údaje som dostal po telefone :lookaround:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
@AlesHavelako dokážem operátorovi že som ju neukradol, ako si ty myslíš?Mám 4 karty staré 5 a viac rokov.Registrované pôvodne poštou.Niektoré som dodatočné preregistroval elektronický myslel som že všetky, ale údaje som našiel len od troch.Ta o ktorej údaje neviem je u mojej matky.Keď som sa pokusil vytvoriť uživateľský účet pre kartu aktívovanú písomným registračným formulárom a zadal požadované údaje (číslo karty a priezvisko na ktoré bola aktívovaná)napíše:tato karta s daným priezviskom je už registrovaná...Nemám čas týždeň čakať na ich maily.Potrebujem kartu výmena zaregistrovať lebo je už 18 dni v prijímači. |
notna
![]() |
|
RE: Registračné údaje karty skylinkKartu Výměna ti regne první prodejce i bez toho, abys znal přihlašovací údaje, takže se vyprdni na Havla a udělej to takto R^ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Registračné údaje karty skylinkPredsa vies svoje meno alebo meno na ktore to bolo regnute,adresu atd.Mohol si to riesit skor nie po 18 dnoch,ale da sa to.... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
notnaTo vytvoření uživatelského účtu jim asi nefunguje. Mám s tím stejné zkušenosti jako ty. U více karet jsem musel zaregistrovat výměnu přes email. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
Pitomecmaš pravdu, on mi to ponúkol že mi ju zaregistruje hneď ak si to neviem urobiť a ja blbec som povedal, že si to urobím.To som nevedel že od karty nenajdem registračné údaje. |
notna
![]() |
|
RE: Registračné údaje karty skylinkSnad má nějakej telefon a můžeš mu zavolat, ne? |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Registračné údaje karty skylinkRobíš problém tam,kde nie je.Keď sa Ti nedarí vytvoriť uživateľský účet,tak už zrejme je vytvorený,čiže meno a heslo už existuje a keď Ti nepride zabudnuté heslo na email,tak tam ho určite uvedený nemáš,alebo aspoň nie ten čo si Ty myslíš.Ak Ti to tak súri,tak sa ozvy na letas@centrum.skPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |