![]() |
|
Zadarmo drahý skylinkVšimly jste si, že zase posílají do streamu bordel včetně epg ?? na tp 11797 H 27500.Vysílat to neumí, ale hlavně že za to chcou prachy. Banda amatérů to je. Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkPitomec ideš je tvôj ..../nič v zlom /:laughing: VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkTo není na mě, on oslovuje výhradně ženy, za což se nepovažuju :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkNo jsou hodní, Dědkova karta po výměně zapnuta po třech týdnech a zápisy nikde-takže kdyby byl někdo hodný poslat reautorizaci byl bych rád.Už neznám přihlašovačky.42679749442 |
radakrtek
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@PitomecProč se chytáš pravopisu, když zjevně nezvládneš korektně vyskloňovat osobní zájmeno "já"?Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkSKYLINK INFO ČÍSLOKARTY na tel. číslo 9035507 |
Pitomec
![]() |
|
AlesHavelNaštěstí to zvládám dobře, ale tobě to činí problém, tak šupej zpátky na základku :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
@PitomecSprávně, dobře je za tři.http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A1_z%C3%A1jmena Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkDalší číslo máme, ty lidi jsou nepoučitelní. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
AlesHavelA co jako? Dáš sem odkaz, kterej jenom potvrzuje, že bys potřeboval doučování z ČJ jako sůl :razz: |
Pitomec
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkDost slabé ,škoda že si to ten chytrý člověk neumí vyzkoušet o čem tady píšu. :))) :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
@PitomecAha, takže v 6. pádě je "mě". Výborně, zřejmě se ti povedlo inovovat pravopis! Ale ta sebedůvěra ve vlastní bezchybnost a neomyslnost. Bravo. :razz:Už i to, že jsi schopen napsat "kterej" o něčem svědčí... "kterej hnědej rorejs proletěl tím voknem?" Je to tak správně? Čuně. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
AlesHavelNevím co je v 6. pádě, ale ten můj příspěvek nahoře zcela jistě ne :laughing: A spisovně si můžeš mluvit doma a dělat chytrýho před starou (jestli vůbec nějakou máš), ale já budu i nadále psát slangově a nic s tím nenaděláš :razz: |
Pitomec
![]() |
|
@PitomecMarné... Na kom, na čem je 6. pád, milý zlatý, z toho se těžko vykecáš.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
Alešijistý nicky nemusím, ale tentokrát se to fakt pojí se 4.pádem :crying: .....teda dá se to pochopit i se 6-tým, ale z kontextu věty mně fakt ta 4 přišla logičtější. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
AlesHavelNějak mám pocit, že ten 6. pád absolovovals někde ze schodů na hlavičku, protože v mnou napsaný větě je to pád 4: "To není na mě, on oslovuje výhradně ženy" neboli "Ten úvodní příspěvek není adresovaný moji osobě, nýbrž ženám". A teď šupej spát, už je moc hodin a zítra ti začne doučování z ČJ :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
@decmenV klidu. Každý se můžeme mýlit a často se i mýlíme. Pokud si nejsi jistý s pády, použij poučku "o Vaškovi" z tohoto odkazu:http://www.milosnemec.cz/clanek.php?id=135 a pak mi řekni, jestli ta věta bude vypadat: "To není na Vašku, on oslovuje výhradně ženy, za což se nepovažuju." nebo "To není na Vaškovi, on oslovuje výhradně ženy, za což se nepovažuju." ;) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
To chceklídek Aleši, on zas bude studovat sváření Cu topení Argentem :laughing: :laughing: :laughing: |
decmen
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkTo nemusím studovat, protože topení mám naštěstí udělaný pořádně a ne od nějakých letovacích patlalů, kteří si o vodo-instalo přečetli tak max. někde na webu a pak se s pájkou vrhají do montáží :razz: |
Pitomec
![]() |
|
Pitomec ideš je tvôjto bylo zvolání - Pitomec, jdi na to ! je Tvůj !a on se brání, že to není zvolání na něho (4.pád), ale na někoho jiného. |
decmen
![]() |
|
No je to tady,aneb jak říkal diskžokej Skalka : " Je to vůl". Zná někdo název filmu z něhož pochází tato věta? |
decmen
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkS.P.A.M. RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkNejseš ty prodejce pájek a cínu? :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
Špatnáodpověď Rv |
decmen
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkSynci,zbyva uz jenom smyknout samyci s tvrdym po mytine. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Zadarmo drahý skylinkhttp://www.jobs.cz/firma/4072118-psychiatricka-lecebna-bohnice?rps=208Přímo pro vás :))) :))) :))) Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |