![]() |
|
VU+duo editaceLze na vu-čku editovat/mazat/kanaly?Nějak to nemohu v menu najít.Jsem v linuxu začátečník,ale základní věci jsem už zvládl.VU+duo,VU+duo2
|
modrej
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
VU+duo editace (# 15)Lze - zalezi od toho aky mas image. Napriklad v Blackhole ides do bouqetu (zoznam kanalov, satelitov)a potom cez tlacidlo menu mozes robit to co potrebujes... |
lxch063
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: VU+duo editaceTo sa da aj vo VTI a jednoduchšie je stiahnut dremboxedit a robit to v pc alebo cez web rozhranie v bouqeet editor.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: VU+duo editaceMám tam Openpli 3.0,tam je to taky tak?Teď se manželka dívá,tak nemohu zkoušet.DíkyVU+duo,VU+duo2
|
modrej
![]() |
|
RE: VU+duo editacena 99.99% je to rovnake, ale radsej vyskusaj. Najlepsie je ale pouzit dreamboxedit alebo EnigmEdit (ja pouzivam v1.3.8) ako pise pele1. Stiahni z webu, nainstaluj na PC, pripoj sa po sieti, stiahni si bouquety do PC, edituj a potom posli na VU+. To mozes urobit aj ked sa manzelka pozera akurat, ked bude prepinat kanaly, moze sa cudovat, ze to uz je zmenene. |
lxch063
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: VU+duo editaceAj ked som to uz davno cez DO nerobil,myslim ze sa da mazat len vo vytvorenom fav zozname,nie v tom hlavnom kde su vsetky kanaly.Ked sa dobre pamatam, cez pc je to jednoduchsie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+duo editacePřesně tak, nainstaluj si DreamboxEdit a nebudeš litovat. Můžeš si upravovat setting kdykoliv a odkudkoli , kde mas web.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: VU+duo editaceDíky za pomoc,dreamedit mám,už jsem to i zkoušel,jen jsem chtěl zjisti jestli to jde i přímo v seznamu kanalu v satu.Ještě jednou díky všem ochotným poradit.VU+duo,VU+duo2
|
modrej
![]() |
|
To: modrejAk myslis mazat kanaly z hlavneho zoznamu, kde ich ma kazdy neurekom, tak na to zabudni. Osobne som uz skusal vsetko mozne i nemozne v ramci DreamboxEditoru avsak zmazane stanice sa stale objavia. Taktiez som skusal aj zakazanie vyhladavania v pozadi (Disable background search obsiahnuty v Black Pole ci VIX image), ktore je v menu u zopar image, avsak tiez bez uspechu. To je vo vseobecnosti jedina "nevyhoda" linuxu, hoci na druhej strane je to neobmadzena masinka, takze ci ma clovek 100 ci 10 000 stanic je akosi jedno. Po nete je vela ziadosti a staznosti na tento "neduh" linux masiniek, avsak prosby su zatial nevyslysane, kedze je to "banalita".Z ineho pohladu je to fakt, ze musime mat v zozname aj to, co zvycajne kazdy dokaze zmazat i na tej najlacnejsej masine. Problemom je, ze Enigma si stanice natahuje zo streamu a pridava tie ktore este nema, popripade ich sama premenuvava ako je vysielana ina informacia ako mala doteraz. Vyhoda je, ze stanice na kmitoctch co uz clovek ma pribudaju bez toho, aby ich musel sam naladit. Nevyhoda je, ze sa ich uz clovek nezbavi. Zoznam vsetkych stanic (All channels): http://img717.imageshack.us/img717/7091/allchannels.jpg Pridat kanal do oblubenych (zmazat vsak nic nie je mozne!!): http://img818.imageshack.us/img818/1100/addchannel.jpg Ak sa tyka tvoja otazka "Favorite channels", tak ako vravia ostatni. Kliknes na Favorites - Menu - Remove Entry (vyhodit zo zoznamu). Popripade pouzit Dreambox Edit ak je toho viac. Zoznam Oblubenych stanic (Favourite channels): http://img337.imageshack.us/img337/4241/favouritechannels.jpg Vyhodit kanal zo zoznamu oblubenych stanic (Remove entry): http://img254.imageshack.us/img254/2999/removeentryfavorites.jpg DreamBox Edit: http://img600.imageshack.us/img600/4034/dreamboxedit.png P.S.: jedine stanice ktore ozaj zo zoznamu odstranis su iba tie, ktore uz nevysielaju, napriklad ako boli duplicity na skylinke, ktore prevadzkovatel sam vypol. Tak sa ti potom nema co nacitat spat ak to tam uz nie je. Osobne som robil experimenty z tej ci onej strany podla navodou na nete, rad/podnmetov kolegov, avsak bezuspesne. Cize jedina vec je iba sa s tym zmierit a upravit si svoj "Favorite list" podla seba a do hlavneho zoznamu liezt iba ak sa rozhodnes pridavat nejaku stanicu. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
@ satoposkoc si a netrep ide to v pohode ale nie cez DO v menu ale cez pc. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
To: liquereMam rad takych dristalov ako si ty co urazaju bez toho, aby na to mali dovod!Nic v zlom, ale ak mas navod ako na to preco namiesto tich prazdnych slov a urazky ho tu nenapises???? Skusal som uz kade co a NIC z toho nefungovalo a stale to natrepalo stanice z transpondera, kde bola nechana aspon 1 stanica. Raz som s tym zabil komplet cely den. Inac ja zo seba nerobim hrdinu ako ty. Ak mas nieco k veci tak napis RADU a nie iba ze to ide. Su veci, ktore clovek nechava pre seba, lebo nechce aby prenikli na verejnost, avsak tato tema nie je jedna z nich. Ak si ty taky mudry, napis co a ako, rad zabijem zopar minuut upravou svojho settingu podla tvojich rad a este radsej tu napisem, ze sa mi to uz konecne podarilo! To tej doby si vsak stojim za tym, co som doteraz skusil. P.S.: netrvrdim ze clovek nemoze lietat, ale chce to nieco, aby vzlietol! P.S.2: Porovnaj si co som napisal ja a cim si prispel do tejto diskusie ty.... Rv ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
@ satoNo poskoc si este raz a prezrad nam kde som ta urazil?Modremu som odpovedal na jeho otazku,u teba som nezaregistroval ziadnu otazku.Len som vyvratil co si napisal.Je mozne, ze u teba to nejde.Ja si v pohode cez ten edit vymazem co chcem a samozrejme odstavim v boxe skenovanie na pozadi.Tym padom mi zostane v boxe ten zoznam kanalov ktory si tam po uprave nahram spat z PC. Ty si asi len nervozny lebo si s tym zabil pol dna ci kolko a neslo ti to.Skor ja sa pytam aky mas dovod urazat mna? Si ako sumienka (na vojne sumak) prskas zbytocne........nic si sa nepytal len si tvrdil nieco, co som ti vyvratil to je vsetko ! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |