Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cslink výměna

Mám kartu Cslink a na ní kredit.Co se stane s kreditem při výměně za Skylink?Příjdu o něj nebo mi ho převedou na novou
kartu Skylink.Nemohu tuto informaci nikde najít.Dokonce jsem psal na Cslink a dodnes mi neodpověděli.

Wimpy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cslink výměna

CS Link mě odpověděl takto: V případě, že realizujete tuto výměnu a na původní kartě CS Link máte nevyužitý kredit, je možné jej převést k využití na novou kartu Skylink ICE.

Skylink mě odpověděl podobně: Kredit se Vám automaticky převede při registraci karty Výměna na www.skylink.cz.

Pajk
Registrace: 6/2005

Kredit se převádí na novou kartu. Max. výše kreditu je 5000 Kč.

sirda
Registrace: 11/2006

No ja som si previedla vymenu CSlink kartu za ICE, napisalo mi ze presun bol uspesny ale na ucte skylinku ju nemam registrovanu, moze to byt tym ze nemam zapletene 2HD programy za 8 eur v CSlinku?

sonja
Registrace: 10/2010

mno, nevim jak kredit, ale:
Pokud mate na CSLINK predplaceny TOTAL balicek, a chcete si ho prevest pomoci VYMENA karty na skylink, pak NEDOJDE k prevodu TOTAL balicku na MULTI u SKYLINK!!!
Mam to ted potvrzeno od obou operatoru (a bohuzel i prakticky).

Pokud mate TOTAL balicek, pak vam CSLINK pry sam cca 3 mesice pred skoncenim TOTAL balicku zasle novou skylink kartu zdarma. Vsechny programy v Cryptoworks pry budou fungovat do konce obdobi (u me do 22.12.2012).

Ja mam ted zajimavou situaci - u skylink mam registrovanou VYMENA kartu (funguje mi i promo 2mesice) a u CSLINK me bezi dal TOTAL az do te doby 22.12.2012. Pak karta u CSLINK automaticky skonci.

alfons
Registrace: 8/2006

ja zatím jedu skylink vymena 20dní global free pred registraci, melo by mi to jet do 6. srpna. Tak by mě zajímalo, zda promo na 2M pojede kdyz si to zaregistruji az v prvním srpnovém týdnu, tedy po 31.7. Skylink na toto téma mlčí :(

dakri
Registrace: 10/2006

Pokud neprodlouží akci, tak to nepůjde.

sirda
Registrace: 11/2006

dakri

Musis si pockat ci po 31.07.2012 bude akcia, ale lakomis sa na 6 dni, zaregistruj 31.07.2012 a mas iste ze ti to pojdu 2 mesiacie vsetky programy skylinku :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Najbižšie dni ukážu,či sa bude akcia predlžovať a či nie.Horšie je,že začína byť nedostatok kariet výmena.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

výměna CW Cslink - ICE Skylink

Hmm to je všechno hezký, že se nevyčerpaný kredit převádí na novou kartu ke Skylinku, ale máte někdo vyzkoušený co se stane, když mám pod účtem CSlinku zaregistrované 2 karty a převádět budu jen jednu? Nejspíš tu novější (09/2009), protože kdoví jak to bylo dříve s VOP (starší karta je z 06/2008 - tam si chci zatím počkat co za kulišárny se ještě objeví).

K dotazu - při registraci karty výměna, když mám aktuálně 2 karty CW CSlink pod jedním účtem:
a) dá mi to na výběr zda chci převést kredit ke Skylinku
b) dá mi to na výběr kolik z kreditu chci převést ke Skylinku
c) převede to automaticky veškerý kredit ke Skylinku bez ohledu na to, že jedna CW karta mi stále zůstane
d) nepřevede to nic

Co je správně? (no každopádně to brzy zjistím sám...)

pivoj13
Registrace: 3/2008

C je správně. Kredit ti celý převedou ke Skylinku a bude ti cca celý týden trvat, než narazíš na někoho inteligentního, který ti to vrátí zpátky.

polulin
Registrace: 10/2007

polulin

No já ani nevím jestli je to tak (varianta c) pro mne správně nebo špatně :)).

V každém případě ještě jedna technická:

Pokud teď nabuším kredit u CSlinku kupony z aukra na maximum (tj. do 5 tis. CZK) a regnu jednu z karet jako výměnu, převede se tedy celých 5 tis. ke Skylinku (varianta C). Potom můžu zase dobít účet u CSlinku (tj. opět max. 5 tis. CZK) a řekněme, že budu chtít po čase vyměnit i druhou kartu. Můžu mít potom u Skylinku kredit cca 10 tis. CZK (nebo platí 5 tis. max)?

pivoj13
Registrace: 3/2008

zdenoq

pokud nevyjde zprava do pristiho ctvrtka, ze se akce prodluzuje tak si to zaregistruji pristi ctvrtek nebo patek, nebudu to nechavat na posledni dny :D. Co kdyby náhodou 31.7. zkolaboval server na skylinku? :D

dakri

dakri

tak to jo, ale predlzenie vyhlasuju az po akcii takze az 2.8.2012 :)))

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

zdenoq

to se v podstate dalo cekat

dakri

Může mi někdo poradit jak to bude na nové kartě Výměna s příjmem slovenských programů? Na staré kartě CS link jsem neměl předplacený žádný balíček, pouze základ a chytal jsem základní české programy a slovenské taky ( Markíza, JoJ). Teď po přechodu na Skylink na tarif Gratis, tak nebudu chytat slovenské programy (markíza, joj, joj plus)?

Lindros
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra