![]() |
|
skylink omlouvam se vsem ze to pisuprosim vas dohadujeme se sousedem: koupil jsem dneska kartu skylink vymena 20 dnu pujde vsechno i hd. po registrovani my pujde akce 2mesice vsechno to znamena i HD programy ze?soused rikal ze pujde jen neco ale nepujdou HD programy. kdo ma pravdu diky |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuvsechno krome hustler a teplousu :))) jinak 2 mesice full ale bez tech P programu |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
re:HDTeda jestli máte satelitní příjmač a televizi na HD tak Vám to půjde komplet. |
marie2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisutakze jsem mel pravdu pujdou i HD programy a on ze mi pujde jen neco ale nepujde mi HD. mam gosat HD pristroj.diky kluci |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuano, ale tato akce platí zatím pouze do 31.7, takže pak tu akci můžou zase prodloužit, nebo taky pozměnit :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuno ked ju zaregistruješ po 1.8.tak ti nič nepôjde s platených,pokial nepredlžia akciu!!!...pôjde ti len tých 20 dní....AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuhoši mají pravdu (eemil, jsivak)otázkou ovšem zůstává proč neetický, tedy podvodný skylink posílá složenku poplatku 3 týdny po nynější registraci na rok dopředu...prostě je posílá všem (padni komu padni) doufám, že jim odeberou licenci, závazky by mohl převzít T-Mobile (dobrá spolupráce při registraci karet BEZ POPLATKU) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuGambusi, Gambusi, asi před třemi dny ti zde bylo zodpovězeno. Opět se ptáš na to samé... |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
@Babuipadne SkyLink, padne T-Mobile |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuDporučuji zaregistrovat posledního tohoto měsíce. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuJá taky. A ve 23.55hZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: skylink omlouvam se vsem ze to pisuKdyž za 30let vykytuješ do patnáctého a rodina včas pošle úmrtní list, možná ti ještě 14,50,- vrátí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |