![]() |
|
Registrace SkylinkNikde jsem tady v posledních tématech nenašel odpověď :Včera jsem registroval novou kartu irdeto Ice Skylink a to výměnou z cslinku na Skylink. Karta mi ještě dnes nejede.Jak dlouho trvá ta aktivace karty,přijde mi nějaký e-mail o aktivaci ? Díky |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Registrace Skylinkaktivace je téměř okamžitá, určitě už ji máš ve svojem účtu u skylinku, pokud ti ještě nejde, tak na 95%procent je chyba u tebe, nebo v tvojem přijímači, protože ti asi špatně, nebo vůbec nepropouští zápisy. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkMě šla do 5 min.Jinak to nechej na ct1 nebo si pošli ze stránek reatorizaci |
Fandax
Registrace: 12/2004 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
slava68Jaký máš přijímač?VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkTo mas dobre nervy.........napis aky box.Inak si posli sam zapis.Co si sam neurobis to im nezaplatis.... R^ :))) :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkAk si všetko uviedol pri výmene,tak ako sa všetko má,tak Ti mal prísť email okamžite aj s menom a heslom.Zatiaľ mi to vždy prišlo a to som ich robil už hodne veľa.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkPořád nejede.Koukal jsem na stránky Skylink a tam je od včera funkční.Mám Golden Interstar 870 a když jsem novou kartu Skylink Irdeto Ice koupil jako výměnu za těch 600,tak mi to v pohodě těch 20 dní fungovalo. |
slava68
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkTeď jsem zkusil tu reautorizaci,tak uvidím. |
slava68
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkPořád nic,kartu ukazuje,že vidí,ale pořád mám kodovaný signál.Jak dlouho může ta reautorizace trvat ? Dík |
slava68
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkPo refrechy to zvyčajne nabehne okamžite ak však máš správný príjimač a všetko okolo toho ok.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkUž naskočilo,díky za rady. |
slava68
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkNemáš tam v tom Goldene náhodou vypnuté zápisy na kartu?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Registrace SkylinkTak už nič.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
![]() |