![]() |
|
Upc doručování karetDobrý večerDnes sem si obědnal Upc medium kartu za 199Kč měsíčně ale nike jsem se tam nedočetl kdy mi tu kartu ten jejich kurýr doručí a tak sem se chtěl zeptat kdo jí má kdo sijí obědnával za jak dlouho jí doručil. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
kdo těučil česky? Tatár? po objedě? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Upc doručování karetona ta karta sa da za urcitych okolnosti aj obědvat, plast sa ako tak stravi, horsie je to s medenymi ploskami :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Upc doručování karetto asi bude nejaky emigrant z DIGI :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Upc doručování kareta vlastne teraz pozeram, ze to mam nejak naopak ... kyselina zozere med, no plast ne. Musim menej zurovat po veceroch :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
2redakcekurir chody vjetšinou po objede... :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Upc doručování karetNo mne volali z upc že karty momentálně nemají snad do 14 dní :))) Ale byl jsem osobně u prodejce a karta byla hned jen byl problém z druhou kartou do domácnosti. ;) Budu muset ještě jednou k prodejci.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
![]() |