![]() |
|
CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůNo tak to si delaji snad (_!_). Co kdyz nekdo ma na ucte vice nez 5000 kc? Za kupony normalne zaplatil. To mu ty penize seberou? Nebo si musi honem neco predplatit i kdyz ma predplaceno do konce roku?Dekuji za vysvetleni, pokud tu je nekdo kompetentni to vysvetlit. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůProč se nezeptáš na CSlinku a nepodáš pak info?Takovou částku tam přece nebude mít každý druhý, tak předpokládám nějaké individuální řešení. Nebo to mám rozhodnout já? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůNe ty ne :D, psal jsem nekdo kompetentni :DUz jsem jim napsal, takze uvidim, co potom znamemu budu tlumocit. Odpoved sem pak dam. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
výměnaa kredit jede s tebou do skylinku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůA proč tam máš tolik? To je dost rizikovej biznis, zejtra si usmyslí, že platnost kreditu bude rok, jak ti naši vykutálení operátoři, a jsi v loji.Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
linc..asi pere prachy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůtakže už vime kedy asi cslink skončí :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůJen o platnosti kreditu tam nic nepisou, jen ze kupony bude mozne pouzit DO... |
amut
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůcslink ako znacka je zial v likvidacii...davam im zivotnost do 1.1.2013skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: CS Link: Změna platnosti dobíjecích kupónůtaky to vidím, že od 1.1 už bude jen SLVložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
![]() |