![]() |
|
Sro1 - Banská Štiavnica -Sitno V Lučenci a okolíchcel by som sa prosím spýtať či sa dá v Lučenci a okolí chytiť hore uvedené rádio na frekvencií - tj. 99,0 Mhz ja to nemám ako otestovať , lebo bývam v okolí Vk a tu hrá v pohode , ak sa dá v akej hrá kvalite . vďaka za skoré odpovede. |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Sro1 - Banská Štiavnica -Sitno V Lučenci a...skus na www.radia.skTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 273 |
![]() |
|
RE: Sro1 - Banská Štiavnica -Sitno V Lučenci a...EnoSat viem ,že je tam stream ale mne sa teraz jedná či sa dá alebo nedá zachytiť 99,0 v Lc a okolí na klasické stolové rádio , nie cez net. |
Sk Jano
![]() |
|
RE: Sro1 - Banská Štiavnica -Sitno V Lučenci a...na www.radia.sk mas diskusiu a tam napis o svojom probleme , predsa sa tam viacej ludi venuje problemu FMhttp://www.radia.sk/diskusia/temy.html PS: dufam ze si to nehladal na www.radio.sk TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 273 |
![]() |
|
RE: Sro1 - Banská Štiavnica -Sitno V Lučenci a...A čo tak 9O,1 MHz Suchá hora,dobrá poloha+výkon,podľa mňa má najlepšie pokrytie na Slovensku.U mňa na Kysuciach ide stereo bez šumu. |
juro1970
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Sro1 - Banská Štiavnica -Sitno V Lučenci a...EnoSat tú stránku radio.sk teraz vidím po prvý raz , zatiaľ som sa s ňou nemal možnosť stretnúť, až dnes keď si mi hodil link. pre juro1970 ja bývam v okolí Veľkého Krtíša , moja obec je v doline tak mi táto frekvencia trochu šumí , aj keď nerozumiem prečo ? výkon BB -Suchej Hory je 100 Kw ak sa nemýlim ? tak prečo mi poriadne nehrá táto frekvencia ,nemám ani páru , lepšie u mňa hrá buď Španí Laz( lebo naň prakticky vidím zo záhrady) alebo Štiavnica- Sitno . |
Sk Jano
![]() |
|
RE: Sro1 - Banská Štiavnica -Sitno V Lučenci a...+ ešte chytám aj Lučenec -Blatný Vrch-10 Kw ale tá frekvencia je nepočúvateľná . asi to bude aj terénom alebo nejakým iným faktorom ,ktorý ruší danú frekvenciu. |
Sk Jano
![]() |
|
![]() |