![]() |
|
zápisy na ice skylink (oscam+cccam)Nemáte niekto vyriešenú Skylink ICE kartu v dreamboxe v kombinácii Oscam (server) + Cccam (klient)? Chcel som rozchodiť v tejto kombinácii prechody zápisov a už som dospel do stavu, že keď sa cccam pripája do oscamu cez C: line tak mi už ani nerozkóduje programy. Niekedy sa mi stane, že po reštarte enigmy2 sa všetko rozbehne tak ako to má byť a keď spravím daľší reštart alebo reboot s tými istými nastaveniami, tak je to opäť v prd..i :zombie: |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: zápisy na ice skylink (oscam+cccam)Pres cccam to nepude. |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: zápisy na ice skylink (oscam+cccam)S cccamom sa mi zápisy už párkrát záhadne rozbehli a záhadne aj zastavili, takže to vyzerá že by to mohlo ísť, len neviem prísť na to čo je naprd. |
marianm
![]() |
|
RE: zápisy na ice skylink (oscam+cccam)chodi to oboji jak s Cccam tak Oscam , vše zavisí na konfiguračních souborech |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
@DukanNevieš o nejakých funkčných konfigoch od ktorých by som sa mohol odraziť? Z toho čo som za posledné dni na nete prečítal a poskúšal som už zblbnutý a bolo by dobré vyskúšať dobrý konfig a hľadať problém napr. v blbých binárkach. |
marianm
![]() |
|
RE: zápisy na ice skylink (oscam+cccam)dej email |
Dukan
![]() |
|
@Dukanmarian_22 (zav) zoznam.sk |
marianm
![]() |
|
marianmsnad ti to doslo ;) |
Dukan
![]() |
|
to dukanAhoj dukan. Prosím Ťa, mohol by si aj mne poslať konfigy na mail? Aj ja laborujem, resp. sa učím, veľa som prečítal, ale nedarí sa.Je to lubo.t@pobox.sk Dakujem. |
teplo
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@Dukanďakujem za konfigy, dobrý človek ešte žije R^ :) |
marianm
![]() |
|
@DukanMohol by som aj ja poprosiť o tie súbory? jozefdo2@gmail.comDakujem |
jozefdo
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 |