Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT24)

Mam dve skylink karty.
Jedna karta prestala fungovat minuly tyden a zprovoznila se az pozaplaceni servisniho poplatku. Pote jsem zjistil na https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do
Servisní poplatek - ověření pro konkrétní kartu Vaše karta byla registrována dne:15.1.2012 Datum účinnosti servisního poplatku pro Vaší kartu je:15.1.2014
Proc sluzba prestala fungovat a proc jsem musel za znovuobnoveni sluzby opet zaplatit?

Druha skylink karta prestala fungovat dnes. Opet jen funguje CT24
Karta byla registrovana 10.3.2012 tudiz Datum účinnosti servisního poplatku 10.3.2014
Jak to, ze karta nefunguje??? To musim opravdu opet hradit servisni pplatek, ktery snad jeste ani neni v ucinosti?

Zajimave je, ze pouze v jedne karty je v nabidce predpacenych sluzeb moznost zaplatit servisni poplatek (zrovna u te, ktera jiz po zaplaceni funguje)

Na mejly pres jejich kontaktni formular skylink neodpovida, dovolat se tam neda. To jsou opravdu sluzby :((((
Skylink si opravdu dela v lidi srandu :(

Lemmy
Registrace: 2/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2...

To sa mi zda velmi povrchne, zvalit vinu na tych, co "kradnu". Ja osobne ziadny bloker nemam a nikdy som nemal. Zda sa mi trochu nestandartne, ked musim davat 3x refresh na certifikovanom prijimaci, ktory bol necele dva tyzdne vypnuty. Akoze, mne je to jedno, ja ten refresh dam, ale prijimac maju rodicia, ktorym len tazko vysvetlovat, ze maju kdesi bludit po strankach Skylink a hladat tam nejaky "refresh". Mal som napr. kartu MTV Unlimited, kde som nikdy ziadny refresh nedaval, pritom karta nebola v prijimaci aj dva mesiace... Bola to Conax karta, ale to mi moze byt jedno, aky system sa pouzije, ked to funguje OK.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

drobecek

Az na to ze ja nejsu z omka, takze me nejakej modul muze byt ukradenej, ale jinak dobry :laughing:

LucaBrazza: Nemel si nahodou kartu od pondelka delsi dobu mimo provoz ??

koudelka
Registrace: 4/2009

Jsou to pěkný hovada. Člověk aby měl STB puštěnej pořád, aby nepropás jejich překlíčování.

Proč teda ta karta má vůbec hlásit, že má zápisy na měsíc dopředu, když ty klíče stejně vymění, jak se jim zachce?

LubosD
Registrace: 7/2010

koudelka

Ano, ako pisem vyssie, karta s prijimacom sa nepouzivala cca dva tyzdne pocas dovolenky. Zapnute az vcera. Uz to nastastie funguje OK, ale od certifikovaneho prijimaca by som ocakal spravny chod zapisov aj bez internetovej "pomoci". ;)

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

LucaBrazza

No ja myslim, ze by to nabehlo i bez refreshe, ale treba az za 1-2 hod, coz je standardni cyklus, ted si myslim ze to uz zlobit nebude, protoze tam probehla drobna uprava na karte, tu ale musi vsechny karty ale pobrat coz chvili trva ...

koudelka
Registrace: 4/2009

Ano presne tak, jak to ze mam skylink ready srot, a musim si delat refresh pres jejich stranky? Na vic po omezeni 20 minut musim nekdy i trikrat. A to bych toto omezeni pro PARTNERY neocekaval. A jeste za to chteji 29 kc mesicne. Jako at se fakt jdou uz nekam vycpat.
Pro Koudelka: Proc si musim delat refresh, i na skylink ready srotu? Proc kdyz by to melo fungovat? Nejsem prece televizni maniak, jako nekteri zde abych mel pusteny prijimac a cihal na vase cachry machry. Navic urcite vis, ze je problem jen s nekterymi kartami. Alespon tedy doufam.

Hypnos
Registrace: 3/2009

@LubosD

Pokud máš originál cryptoworks,tak klíč se aktializuje do 5 minut.A skylink včetně irdeta upozorňoval prodejce,že příjmače s uničtečkou můžou mít problémy s update karty.Takže chyba není u skylinku!

Prosat
Registrace: 8/2005

u mě pořád od včerejška ani tuk. psal jsem na skylik,ale asi je to nezajímá!

kufic
Registrace: 8/2010

takže uživatelé, co mají třeba certifikovanej přijímač a pouští to třeba jen občas, tak aby podle koudelky žhavili přijímač minimálně 2 hodiny před tím než mají v plánu sledovat nějakej pořad. :))) Rv

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

Tady u Skylinku je to horší než u DIGI TV když začínali když to čtu
1 nemohou se lidi dovolat na jejich linku ,
2. problémy s přímači a SW
3.atd.

standa111
Registrace: 11/2009

@ standa111

Když si koupili příjmače s uničtečkami,tak se nemohou divit

Prosat

Prosat

Z tvojich prispevkov je jasne, za ktoru stranu kopes, ale taraš tu jeden nezmysel za druhým. Cakat dve hodiny na systemovu zmenu operatora je pre zakaznika absolutne nepripustne. Je evidentne, ze skylink nezvlada prechod na novy system. A k tvojim reakciam na prijimace s uni citackami sa ani nevyjadrujem, pretoze korektne nereagujes na prispevky userov s prijimacmi skylin ready, kde je situacia podobna. Nedrazdi tu zbytocne ludi a pozeraj na svoj skylink ready prijimac, ktory ti funguje urcite na 1oo%.

matov3
Registrace: 11/2007

problémy jsou i na skylink ready modulech apod.

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Prosat

Když si koupili příjmače s uničtečkami,tak se nemohou divit

Tak netrep zasa hovadiny, Ja mám UNI STB a aj kopec mojich zákaznikov má Uni STB a poniektorí aj z FW ktoré nemá šajnu o IRDT a to CSlink IRDT ide na nich jak Hodinky, len raz bol problém ale z kamarátom.
Takže Ak Mám vypnutí STB tak po zmene KEY nabehne do Minuty, takže kde je Potom Pes zakopany, všetci maju IRDT CSlink, niektorí ešte aj CRW.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Tak od včerejška jsem se s tímto problémem setkal na dvou kartách ICE ze čtyř a na jedné mě to ještě stále nenaběhlo, tak bych řekl že to má trochu masivnější rozměr.

DELETOR
Registrace: 7/2008

To iste, zo styroch kariet mi ide jedna, akurat ta v nelicenzovanom prijímači. Rv

matov3

Doposud slo vse bez jedineho problemku asi pouze MacGyverkovi:) a Panu bohu.Postupne si to bude jiste sedat.

hdpe

leda na (nevhodné slovo)........... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

RE: Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2..

...kamošovi vypadla dokonce karta registrovaná před rokem,doteď v poho,dnes se tváří jako neregistrovaná a nejde poslat refreš a v ověření služeb nic nezobrazí! (!not_authorized!píše u refreše)jinak pár výpadků,po rfš ok

...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI

paprika007
Registrace: 11/2006

Chlapi stale sa tu omieľa Licencované-Nelicencované prijimače!Licencované prijimače su na tvrde Irdeto!ICE karta by mala korektne fungovať aj v staršich prijimačoch s CW čitačkou!Aspoň takto bolo bolo sľubené zo strany Skylinku!Ale pri tých ich upravách to funguje všelijako,len ne korektne!!!

gigi25
Registrace: 7/2009

Skylink karty přestaly fungovat (pouze CT2..

D.Vecer ,neviem ako Vás páni ,ale mna osobne to uz pekne serie ,v pondelok balím tie ich ice karty ,aj s uctenkou a idem to reklamovať,ja som zaplatil 100% ale služba aj ked zatial bez poplatku 100% nie je takže reklamácia. A po 3 probleéme co urcite bude ked len v tomto týždni boli 2 x budem žiadať vrátenie hotovosti.aj trpezlivosť má svoje hranice.

manesman
Registrace: 11/2006

Skylink ked nezmeni filozofiu do roka ide do kytek, M77 to dokaze.To asi znamena ze je tam 77 pitomcov.... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

ALE šAK

Irdeto - prechod na vyššiu softvérovú verziu

Skylink ako jeden z prvých operátorov uviedol do prevádzky systém podmieneného prístupu, ktorý dokáže kódovať programy v dvoch systémoch - Irdeto a CryptoWorks. Za dva roky prevádzky je v systéme viac ako milión registrovaných kariet a ich počet neustále stúpa.

Z dôvodu ďalšieho skvalitňovania služieb, zrýchlenia systémovej komunikácie a prípravy pre nové služby sa spoločnosť M77 Group S.A. rozhodla prejsť na novšiu verziu systému Irdeto. Táto zmena predstavuje investíciu do nového zariadenia a prechod na vyššiu softvérovú verziu.

Vyššie uvedené zmeny budú realizované dňa 21. 6. 2012 (štvrtok) v skorých ranných hodinách.

Prechod na novú verziu systému Irdeto nebude mať žiadny negatívny vplyv na funkciu prijímačov s označením Skylink READY / CS Link Irdeto.

Team Skylink

No takže podla tohoto vyjadrenia to má Predsa biť OK :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@ liquere

Ale nepůjde,to se neboj,freesat taky bude časem měnit karty za ice,taky by podle tebe měl jít do kytek???

Prosat

Jen opravdu úplně nemyslící jedinec může platit ten servisní poplatek, dokonce dvakrát za sebou, když účinnost tohoto "opatření" je až od prvního září !!!
A jinak na mých (křápech) Topfieldech 6000 Cz a SBP 2010 k vůbec žádným výpadkům nedochází :8)

Tondach
Registrace: 3/2004
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra