![]() |
|
SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!presne o polnoci výpadok celej služby, HBO, multi HD. pomohol restart. už mi dochádza trpezlivosť :fuming: :fuming: :fuming: |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!http://www.sueddeutsche.de/medien/neuordnung-der-rundfunkgebuehren-wenn-die-gez-nicht-mehr-klingelt-1.1014765Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Tak v potaz tos měl vzít ty ,já se tu neoháněl Německem.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Tak karta zatim nic (muj prispevek z 16:36.21).je to v TF6000CR, ten ma certifikat od sklyinku, soft je .86 Tak nevim, kdo ma problem. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Re:HabrJá jsem tu zmiňoval především kvalitu.S financema jsi přišel ty.Já o voze a ty o koze. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
JupiAle ved Jupimu vsetko funguje, takze neviem ako moze mat niekto este nejake problemy so Skylinkom :)Ja viem, ze ho tu uz asi nikto neberie vazne, ale potom ako som si precital toto vlakno s jeho prispevkami, tak som neodolal ;) UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 456 |
![]() |
|
blackjasne že funguje ty šmudlo :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!A dneksa to vecer to bude zase. Plus to jejcih odpojovani! No jsem zvedav zitra |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
standa111Celou dobu je řeč o LG a Samšrotu. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Pepa 3Ty už platíš nějakej poplatek, že tady prskáš? Neplatíš nic, tak buď rád, že se (aspoň občas) díváš :8) |
Pitomec
![]() |
|
Re:PitomecK tvému ubohému pochlebování není co dodat. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Nevím co tady pindáš o pochlebování - já reagoval na to, že si stěžuješ na službu a že za ni údajně platíš poplatek, ale ve skutečnosti neplatíš nic. |
Pitomec
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Neboj nic nepisem,len skusam ci si online..... R^ :laughing: :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!skylink si to sam sere jen at si zapne surflock a uvidite jak bude mit konkurence nove zakazniky a nebo lidi se budou divat na dvb-t. jen tak dal skylink jen tak dal. kdyz si mysli ti (nevhodné slovo)i ze neco zmuzou |
gambus
![]() |
|
Re: PitomecProsím tě, ty to máš v té hlavě úplně pomotané. Když už nejsi schopen číst a vymýšlíš si, tak se raději vůbec nevyjaďřuj, bude to přínosem i pro ostatní. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!procitam ruzna sharing fora a u rusaku zavladlo zdeseni skylink DOWN :laughing: R^ jen tak dal |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!co jen tak dal. muzete si za to sami vykrikujete tady jak curaci ze co vsechno vam jde . muzete si za to sami dobre vam tak chytraci. |
gambus
![]() |
|
gambusmne jde jenom to za co si legalne platim :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!ano samozdrejme. ale kazdy vime kazdy se tu chlubi co mu jde raci kdyby drzely huby a byli radi ze jim to jde to ne ze. |
gambus
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!TF2050 S-link ready výpadek dnes navečer :-) Arivy šlapou dál, tak mi někdo řekněte co je to za borde...l. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Homecast HS3200IR ( sky ready), dnes jsem přijel dva dny vypnuto a už čekám 2 hodiny tma |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!bud to maju dobre prepocitane alebo chcu nasrat dost ludi ako pozeram :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!dnes som už absolvoval 18-ty telefonát typu "nejde mi satelit" (Humaxy, Openboxy, Alma, Kaon, Zircon, GoSAT ....) :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Tak karta (muj prispevek z 16:36.21) doted nenajela. Po zaslani refrese se rozjela do pul minuty. Tak kde je problem ?? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Pepa 3Bohužel v hlavě to máš řádně domotaný ty když nevíš, cos napsal před 2,5 hodinama :laughing:"Rád bych otevřel ještě jednou téma servisní poplatek. Takto si pánové představují služby a jejich občerstvování karet? Řekněte mi prosím, kdo ze zákazníků má zájem na tom, aby mu Skylink kódoval programy a ještě si za to účtoval v konečném důsledku nehorázné poplatky." |
Pitomec
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!u mě pořád tma od pátku! už mě to fakt nebaví a od skylinku pořád žádná odpověd. |
kufic
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 69 |
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |