![]() |
|
SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!presne o polnoci výpadok celej služby, HBO, multi HD. pomohol restart. už mi dochádza trpezlivosť :fuming: :fuming: :fuming: |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
jklajbanZajímavý, to máš fakt tolik přijímačů? A kam tos vlastně volal? Nebo snad někdo volal tobě? Ale proč by to dělal, ty přece žádnou službu neposkytuješ, ne? :bigeyes: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
habrNo s tím srovnáním s Německem jsi to opravdu rozsvítil :laughing: |
mlengy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!tiež by ma zaujímalo čo sa s tým jebú , 6x som požiadal o reatorizáciu a ani bohovi nič nejde, poctivo si platím bloker nepoužívam mám to v dreamboxe 800 hd se a skúšal som aj vu+uno ,hdbox-7110 ,aliena-8900-ku a ani teplí prd tento týžden je to už tretí x . ani susedovi nefunguje od dnes nič , tiež celé pobede sedí za pc 12x refreš a tiež nič a to má ten ich slávny ,,skylink ready " go- sat 7055 . ešte ja zaujímave že na druhej karte kde si neplatím nič tam mi to ide ,ale tiež som musel požiadať dnes o refresh a tam to nabehlo na prvý šup . už ked mi to nenabehlo na štyroch satelitoch nech ma nikto nepresviedča že sa s tým nejebú a zápisy mám platné do 12.8.2012 . skúšal som to aj u suseda na tom ich slávnom ,,go-go sate 7055 "2x refreš a stále nič . no a teraz babo rad . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Já,on tu zmínil že požaduje německou kvalitu ale za české ceny.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
nechcem byt zlyale potom musite pozerat tie stovky programov bez poplatku, ktore skylink poskytuje z pozicie 19.2 E podla reklamy.... :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Keď sa tu už tak toho sype na Skylink z každej strny ja by som tiež niečo pridal.V poslednom čase sa dotazuje kopa zákaznikov,ktorí by si chceli priplatiť za primeranú cenu iba športové programy,tak ako to je ešte možné u CS-linku.Neviem,kam kráča politika skylinku,keď toto nie je možné.S mojích skúseností vyplýva,že by sa im minimalne zdvojnásobil počet platiacích abonentov.Dať tam rozumnú cenu a každy druhý chlap by si možno priplatil.Niečo tam absentuje.Tak,ako,ale to už odbočím v meste Partizánske sa nachádza jediná svetelná križovatka.Na tom,že tam je nebolo by nič zvláštné,ale keby Ste sa tam na chvíľu zastavili a sledovali premávku,keď je ta signalizacia v činnosti a potom,keď je mimo prevádzku,tak by vám svitlo.V čase prevádzky svetiel sa tam hromadí na hlavnej neumerné množstvo aut a s ostatných smerov skoro nič,čiže brzda v premávke.V čase vypnutia tohto bordelu tam nie je žiadné auto,lebo tých pár aut čo prichádza z vedlajšej cesty sa hravo zaradí aj bez dlhšieho čakania.No proste tiež absencia zdravého rozumu.Už som počul aj takú hlášku,že vraj to majú len preto,aby mala autoškola,kde trénovať nových vodičov.To ich ani vôbes nesere,koľko bordelu vypustia tie auta,ktoré sa musia rozbiehať po nezmyselnom zastavení na červenu.Ale čo už,komu nie je zhora dané v apatieke nekúpi.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Predchvilou "Kodovane" uz aj na Arguse. Po refreshi cca minuta a ide. Toto je sila, aby som uz vecer ani jeden den nikam nevysiel von, nech mozem na styri prijimace davat "refresh". Teraz pojdem na dovolenku a aktivujem si roamingovy datovy balik, aby som rodicom mohol kazdy vecer davat refresh. Ked toto pojde tak dalej, tak so Skylinkom koncim. RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!tiež som sa dnes vrátil s dovolenky a čumím na obe karty a tma , ešte štvrtok som robil refreš na karte čo si platím a do teraz nič už 5-hodín. ešte som ju dal aj do deduška dm-7000 a čakám či to nabehne to je dnes už siedmi satelit kde mám kartu ice , nepomohol ani argus mini už ma to pekne serie budem asi žiadať odškodné od skylinku . no nič seriem na to . idem spať . ,,lovu zdar skylinku zvlášť" . |
efendy25
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Ty seš teda dobře vybavenej, hned 7 satelitů :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!momentálne mám doma len šesť , go-go-skylink a arivu -100-ku má sused tiež má aj next kartu a ani jedna mu nefunguje čumí momentálne na dvbt a je pekne nasratý . |
efendy25
![]() |
|
Pitomecstale tu pises blaboly o necertifikovanych prijimacoch, svagor ma Humax 5100, co je SL ready a po 2 tyzdnovej dovolenke, ICE karta ani do 1 hod nenabehla, dal refresh a hned nabehla, dnes som s nim pisal, znovu mal problem a daval refresh |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!V kazdom pripade to nie je normalne, ze clovek ktory nesedi cely den pred telkou a zapne iba vecer aby cakal pred TV a sledoval Blackscreen kym to nenaskoci. Asi si budem musiet nastavit nejaky Timer pocas dna, aby som vecer nemusel vyckavat. |
jurto
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
Ja uz len cakam, kedy sa Skylinku......pre "refresh" zruti web. Tam to musi vyzerat ako pod DDoS utokom. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!PÁNI ZO SKYLINKU! Tak to tu hádam vidíte - za toto SAKRA chcete tie servisné poplatky? Opakujem - za TOTO????!!! |
jklajban
![]() |
|
PitomecSlužbu neposkytujem iba montáže, a preto mi pochopitelne volajú, lebo za všetko môžu montážnici. :))) Toľko na vysvetlenie. |
jklajban
![]() |
|
mjamriskaA co je komu po tom, že si nějakej mauglí na 14 dní vypnul přijímač? To je jeho problém, tak ať si nafackuje před špíglem a příště to nedělá. Pak mu všechno bude šlapat jak má! |
Pitomec
![]() |
|
PitomecPán múdry! Mne nebude nikto porúčať, kedy si mám prijímač vypnúť alebo zapnúť. |
jklajban
![]() |
|
PitomecAle prd 14 dni. Staci vypnut na par hodin. A uz bezis po svoj denny pridel refresha. :))) Vypni si svoj zazrak na 24 hodin (max) a znovu zapni. Potom sem napis znovu...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
jklajbanPak máš ale smůlu. |
Pitomec
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!asi sa im to naozaj zosypalo , od 15,00 hod mi prišli zápisy len na jednu kartu a druhú platenú si ani nevšimli , buzeranti . som zvedaví ako to vysvetlia aj tým ludom čo majú ten ich slávny ,, skylink ready " a čumia momentálne na dvb-t. tak teraz naozaj nezávidím montážnikom . to nám asi vrátili za to čo sme to mali ,,free " pred pár týžnami komplet ponuku . |
efendy25
![]() |
|
LucaBrazzaA proč bych měl svůj přijímač vypínat? Důvod? :razz: |
Pitomec
![]() |
|
PitomecAko mi vysvetlíš, keď som zo včera na dnes o polnoci sledoval na Eurosporte tenis s Cibulkovou, a presne po polnoci BLACK, Tak ma už kua neser a nechaj si svoje drísty pre deti!!! Podotýkam, že karta bola v module a nie v uničítačke!! |
jklajban
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Clovece, ty si nezdolatelny. :))) Ja ho napr. vypinam preto, lebo mam rad v noci tmu a rusi ma svietenie displeja. Skoda to sem pisat, lebo Tvoja reakcia bude : Tak si ho zakry dekou. ;)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!Nemate niekto nanho bloker ??? Zavrite ho je to blazen........ R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-prestante sa už s tým drbať!!!S Pitomcom nemá zmysel diskutovať. Je to taký nepodarený kríženec brouka Pytlíka a Sheldona Coopera. Všade bol, všetko videl a všetkému rozumie.Zdá sa, že najnovšou podmienkou na abonenciu služby Skylink bude to, že v žiadnom prípade nesmiete odísť na dovolenku. Toto pravidlo by mali zahrnúť do nových VOP... |
smetanova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 239 | |
![]() |
|
![]() |