![]() |
|
aky multiprepinac?cavte, prosim poradte mi, potrebujem multiprepinac, na 9 vstupnych lnb a 7 vystupov. mozete mi prosim poradit, ktory multiprepinac je na to najvhodnejsi, hlavne co sa tyka kvality?vdaka |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: aky multiprepinac?Podívej se na stránky Centauri Klatovy. R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: aky multiprepinac?Takový MSW v EMP určitě nedělají, vetsinou se děla maximalne pro 4LNB a jeden vstup pro Terestrial.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
dalko.Viděl jsem u nich v Klatovech i na 16 LNB. Ale těch výstupů moc nebylo. Tak tam napiš. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: aky multiprepinac?Nieco taketo by poctami sedelo:MS EMP -CENTAURI 9/8 PIU-5 |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: aky multiprepinac?Jenže ta 9ka neznamená 9 vstupu pro 9lnb, počet vstupu satelitnich pasem a terestriky. Kazda satelitní pozice zabere 4 pásma, takže 9/8 je pro 2lnb/pozice/ a terr.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: aky multiprepinac?Tak pardon, to som nevedel.:-/ |
Peep
![]() |
|
RE: aky multiprepinac?Málokdo asi používá takovou sestavu, takže ono se to nejspíš sériově vyrábět nebude. I tak by ale bylo zajímavé zjistit, jak se to dá vůbec nějak rozumně realizovat z dostupných komponent. |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: aky multiprepinac?Z dostupnych komponent nieje problem 9xlnb octo + 7xdiseqc prepinac 10/1 a 7xkoaxial pre kazdy stb jeden. Pripadne unicable riesenie, ale to uz sa musi vyjadrit niektory miestny odbornik. |
Peep
![]() |
|
![]() |