![]() |
|
Gosat gs 7055 HdiDneska som naladil na novon sat.Gosat gs 7055 Hdi vsetko ide len nemozem tam naladit ČT baliček a Primu fam.Nevie niekto kde moze byt problem?Mam novu Inderto kartu.Ďakujem. |
Korn77
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
odpověď- je tam naladěná frekvence 12525 vertikal 27500 3/4 ???tyto programy jsou zrovna všechny na této frekvenci. - a jinak provest aktualizaci softw. a následně - "skylink aktualizace" :)) |
Sikyxxx
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Gosat gs 7055 Hdimam tam nastavene 12525 V 27500 3/4 ale vobec to nechce najst Čt baliček a Primu.Stale ukazuje že nema signál.skušal som aj potočiť satelitom ale nepomohlo.Inak čo ste mi napisal tak to som ešte neskušal.Primač je uplne nový a už ma to štve že nemožem na to prísť. |
Korn77
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
odpověďco ostatní progrmy ve vertikální pozici ??? napřiklad Očko ty makaj ??? jen kdyby to nešlo, tak by to mohlo být v LNBa ještě se přihaš na účet u skylinku a proveď refiš karty ...to tlačítko z názvem reautorizace karty(ICE) nebo zašli email já ti pošlu nahrané FW s programy a nahraješ to přes USB a hotovo ... já to mám kvůli tomu, abych nemusel pořád u nových GoSatu ladit a srovnávat programy. |
Sikyxxx
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
Gosat gs 7055 HdiOčko ide mozeš mi poslať FW s programama?na petergoga@centrum.sk Ďik. |
petergoga
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |