![]() |
|
Ako vypnúť bloker na Arguse?Nedávno som kúpil Argus Piccolo a mám dojem, že má zapnutý bloker. Totiž už dva razy mi Skylink zablokoval kartu. Pred pár dňami tu o tom tiež niekto písal. Problém je však v tom, že bloker mi nejde vypnúť. Keď kliknem na bloker disable, buď mi zamrzne prijímač alebo sa celý vypne. Ako ho umravniť? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?Povol znovu v menu-ca nastavení-mcas config:4., 6. a 9.řádek, pak O.K., exit a vypínačem vzadu vypnout a zapnout přijímač. Týká se to i Argus mini a Higspeed. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?To som urobil a vyplo mi slot 1, kde mám kartu. Odvtedy mám všetko kódované, lebo karta nepracuje. Ako ten slot s kartou znova zapnúť? Bloker je stále disable. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?zkus jinej soft, u některých softů to blblo a čtečka pak přestane šlapat a je nutnej restart :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?Mám jeden z najnovších - Proton. Aký mi radíš? Po reštarte prijímača čítačka funguje. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?teď přesně nevím co tam mám, asi něco 1.4.54 od FFTeamu a šlape to celkem dobře. Ten 1.4.48 ??? byl taky dobrej. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?jo a ten bloker vypni (zapnout emm) jen tam jak radí ojoj. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?ještě dodám, ty máš dojem že ho máš zaplej, nebo ho máš zaplej? Kartu si v něm pak oživil, nebo si ji oživoval přes jinej přijímač? :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ako vypnúť bloker na Arguse?Cez iný prijímač ju oživujem, keď mi ju zablokujú. |
Karner
![]() |
|
![]() |