Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink DOCU BOX HD hraje

Hraje Vám ??? Mě bez potíží a nic nemám zaplaceno na ICE kartě. :)

petrpupa
Registrace: 9/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink DOCU BOX HD hraje

do vánoc nebo po? :)))

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

alda

Na Skylinku trvá počeštění týdny,u UPC roky

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

tak ja nemam sanci, 5/6 je uz mimo moje prijimaci schopnosti. Ani to nic nenaladi. Jestli predelaji i jine CZ HD programy na 5/6, tak jsem pekne v haji.

izidor
Registrace: 3/2008

i penthaus hd jede free

:)) i free jede asi jen u mně nebo ne :8)

difik
Registrace: 3/2009

péčko gratis hd

už týden po promo akci chceto panové asi hodně nakoupit idulony vidte :))) :)) :) ;) :8) :razz:

difik
Registrace: 3/2009

Na Ariva 200HD kanál funguje jako lusk...bitrate nic moc... :-/

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

neviem ci su v tom skylinku slepi..ale ten obraz je snad horsi ako SD....katastrofa...cim dalej tym vacsie mazanice riesia..toto keby videli nemci tak by si pomysleli ze saim pokazila telka..ze sa nehanbia toto ponukat ako HD...omluvam sa filmboxu..som si myslel ze uz sa nizsie padnut neda...docubox HD ma presviedca ze to ide.. Rv

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

Ty si fakt kup nějaké speciální brýle. Jestli tohle je horší než SD, tak prostě lžeš. Nebo zkrátka za každou cenu a při každé příležitosti musíš na Skylink plivat.
Už jsi s tím docela trapnej.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

t& tvrdis ze skylink podnika korektne...pritom inspekcia tvrdi ze klame a hrozi im pokuta..
ty tvrdis ze HD program je slusnej urovne obrazovej..opytaj sa 10 ludi tu na fore co si o tom obraze myslia...
a potom sa konfrontuj sam so sebou a zistis ze si uplne MIMO...a obhajujes neobhajitelne. ten obraz je jednoducho cisty grc.

tulen

tulen bude stale plut na skylink škoda rečí

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

jupi sag otvor oci :laughing: :laughing:
prave v radiu hlasili ze skylink klame a zavadza spotrebitela. no preslavili sa len co je pravda

tulen

tulen

1. Ona už nějaká inspekce rozhodla v konečném výsledku, že Skylink podniká nekorektně?
2. Ano, myslím si, že HD programy jsou na slušné úrovni. Jen jsem psal svůj názor na jejich kvalitu. Žádné tvrzení. Nicméně to co píšeš ty, že je to horší než SD je zkrátka nesmysl.
Ty jsi totiž ten úplně mínusový exterém. Vše špatně u Skylinku, jsou odrbávači, ale stále jejich služby čerpáš.
3. Můžu se zeptat kohokoliv na obraz HD. Každý poví jen svůj názor. Já holt nepatřím mezi ty nejnáročnější.

joscer

1. ano ...ceska inspekcia rozhodla ze slo zo strany skylinku o klamanie spotrebitela. mas to vo vsetkych novniach a hlasia to aj v radiu...staci citat.
2. pisal som o kvalite DOCUBOX HD:..nie vsetkych stanic HD...aj ked ani tie nie su porovnatelne s neemckou platformou ci spanielmi..atd...alebo poliakmi...ale specialne DOCUBOX HD je horise ako sd ten obraz je OTRAS!!!
3. ja sluzby skylinku necerpam..ja som si zaplatil za 3 x kartu 2 x kartu vymena a 2 roky ich dotoval na platenych balikoch..takze to co cerpam som si 5x nasobne zaplatil dopredu.....

tulen

tulen

No ve všech novinách? Tak jsem to asi přehlédl. Na iDnesu nic není, tady na Parabole také ne.
No nicméně, mám dovolenou, tak musím taky něco udělat doma, takže se loučím.

joscer

Čaute chlapi!

Odvčera testujem tento kanál, pozeral som najskôr Saharu, dneska znovu na to kukám a pozorujem drobné zastavenia akoby cez video, niekedy to zamrzne ozaj len pár milisekúnd a raz sa mi stalo, že sa to zastavilo na 2 sekundy nabehla čierna obrazovka a pokračovalo to ďalej. Chcem sa spýtať, či niekto z vás spozoroval niečo podobné, alebo to robí len mne. Predplácam si balíček MULTI-vďaka za vaše reakcie.

PeMa
Registrace: 2/2011

http://ekonomika.sme.sk/c/6468006/skylink-podla-ceskeho-uradu-klame-hrozi-mu-pokuta-196-tisic-eur.html

http://www.zive.sk/skylink-predlzil-akciu-ku-kartam-vymena-bonus-je-mozne-ziskat-do-konca-augusta/sc-4-a-302667/default.aspx

http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/skylinku-v-cesku-hrozi-patmilionova-pokuta-za-klamanie-zakaznikov.html

tulen

PeMa

mne nic nemrzne...ani neseka..ide to korektne..aj ked je to dost brutalna mazanica

tulen

tulen

Včera to išlo ako tak, dneska to je oveľa horšie, mne to pripadá akoby to púšťali cez video, do minúty mi to urobí aj niekoľkokrát-stále sa mi to zastavuje a spúšťa.

PeMa

PeMa

aha..dnes som to nesledoval...este. som vytiahol skylink kartu zo suflika po troch mesiacoch..samozrejme tma..frkol som refresh a za 3 minuty kompletne nabehla a naladilo som DOCUBOX HD...islo ok...nesekalo...potom so m karticku zas vytiahol a odlozil na dalsie tri mesiace do suflika..pouzivam cw karty od cslinku...kym idu.

tulen

tulen

Je to čím ďalej horšie a horšie, práve dávajú indiánov z amazonky a nedá sa na to pozerať, neskutočne to mrzne,vypadáva nabehne a takto to ide dookola-skús ju tam nechať dlhšie a pozeraj aspoň 10 minút

PeMa

pema

docubox hd ide v pohode nezabudaj že je to iba test bud rad že sleduješ ;)

🇸🇰

Jupi

Docubox HD vypadáva a mrzne !!!

Je zaujímavé, že všetko mi ide korektne ako má len tento kanál blbne... :bomb:

PeMa

bud rad ze sledujes... :laughing:
jupi nechcem vidiet co si davas na ranajky...asi kupujes aj zhnite ovocie ..plesnivu zeleninu a plesnivu zelenu šunku..bud rad ze ti aspon take predali.. :laughing:

tulen

tulen
ty si sleduj minimax zakial ide :laughing:

🇸🇰

Jupi