Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta hd tv

Prosim vas koupil jsem posledni kartu ice standart Hd. Jak zjistim jestli je to karta ice Hd. Aby mi po zaregistrovani jela plna nabidka skylinku a taky hd programy? Dekuji za odpoved

gambus
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta hd tv

tak snad vis cos kupoval ne?

tanabe
Registrace: 7/2010

No to tvrdil prodejce ze je to posledni kus ale jestli mi neprodal obyc ice standart. At mi jde po regnuti vsechno i hd programy. Jak to overim?

gambus

no melo by to byt na ty obalce spon ja to mel nebo ti to strelil bez niceho ciste jenom kartu?

tanabe

navic jak posledni kus? jine karty snad uz ani nejsou:-)

tanabe

A Gambus netrvalo dlouho od včera jak jsi plival na Skylink a ejhle, doufám že sis koupil freesat

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

T kartu jsem si koupil asi pred mesicem a mam ji v supliku. Samozdrejme freesat bez problemu je otom zadna. Jen se ptam jak zjistim ze kdyz ji zaregistruji tak mi pojedou i hd bo znamemu co ma standart ice tak mu jde jen hbo a multi balik ale ne hd. Na obalce je hdtv ale tot vse a to je i na obycejne standart ice. Takze jak to poznat. Zavolat na skylink??

gambus

A čo keby si pozrel ich stránku :

http://www.skylink.sk/web/structure/61.html

a až potom písal Rv

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Kriste pane,však ak máš neporušený obal a vieš čítať,tak si to tam prečítaj,na každej je čierné na bielom,alebo čierné na žltom napísané o čo sa jedná.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

z historie (web Skylink z 18.7.2011)
Karta Skylink Standard - umožňuje bezplatný příjem všech základních českých a slovenských televizních stanic bez časového omezení. K tomu navíc, jako bonus, i bezplatný příjem programového balíčku MULTI, programů HBO, HBO Comedy, Cinemax a balíčku CS TV na 2 měsíce. Karta je aktuálně v prodeji v provedeí ICE za doporučenou maloobchodní cenu 1.999 Kč (vč. DPH).

Karta Skylink Standard HD - umožňuje bezplatný příjem všech základních českých a slovenských televizních stanic bez časového omezení. K tomu navíc, jako bonus, i bezplatný příjem programového balíčku KOMBI, balíčku HD PLUS, programů HBO HD, HBO, HBO Comedy, Cinemax a balíčku CS TV na 2 měsíce. Karta je aktuálně v prodeji v provedení IRDETO za doporučenou maloobchodn cenu 2.199 Kč (vč. DPH).

ketiv666
Registrace: 4/2012

Re:Karta hd tv

no,snad v HD přístroji by mohla.. R^ :laughing: R^

710nav
Registrace: 10/2006

Prosim kde zjistim kdy budu platit servisni poplatek nemuzu to nikde najit kde se vypise cislo karty. Diky

gambus

gambus

https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do

dodiak
Registrace: 7/2011

SERPO

Dva roky po registrácii karty.

atr2009
Registrace: 12/2009