![]() |
|
Karta hd tvProsim vas koupil jsem posledni kartu ice standart Hd. Jak zjistim jestli je to karta ice Hd. Aby mi po zaregistrovani jela plna nabidka skylinku a taky hd programy? Dekuji za odpoved |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Karta hd tvtak snad vis cos kupoval ne? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Karta hd tvNo to tvrdil prodejce ze je to posledni kus ale jestli mi neprodal obyc ice standart. At mi jde po regnuti vsechno i hd programy. Jak to overim? |
gambus
![]() |
|
RE: Karta hd tvno melo by to byt na ty obalce spon ja to mel nebo ti to strelil bez niceho ciste jenom kartu? |
tanabe
![]() |
|
RE: Karta hd tvnavic jak posledni kus? jine karty snad uz ani nejsou:-) |
tanabe
![]() |
|
RE: Karta hd tvA Gambus netrvalo dlouho od včera jak jsi plival na Skylink a ejhle, doufám že sis koupil freesatVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Karta hd tvT kartu jsem si koupil asi pred mesicem a mam ji v supliku. Samozdrejme freesat bez problemu je otom zadna. Jen se ptam jak zjistim ze kdyz ji zaregistruji tak mi pojedou i hd bo znamemu co ma standart ice tak mu jde jen hbo a multi balik ale ne hd. Na obalce je hdtv ale tot vse a to je i na obycejne standart ice. Takze jak to poznat. Zavolat na skylink?? |
gambus
![]() |
|
RE: Karta hd tvA čo keby si pozrel ich stránku :http://www.skylink.sk/web/structure/61.html a až potom písal Rv VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Karta hd tvKriste pane,však ak máš neporušený obal a vieš čítať,tak si to tam prečítaj,na každej je čierné na bielom,alebo čierné na žltom napísané o čo sa jedná.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Karta hd tvz historie (web Skylink z 18.7.2011)Karta Skylink Standard - umožňuje bezplatný příjem všech základních českých a slovenských televizních stanic bez časového omezení. K tomu navíc, jako bonus, i bezplatný příjem programového balíčku MULTI, programů HBO, HBO Comedy, Cinemax a balíčku CS TV na 2 měsíce. Karta je aktuálně v prodeji v provedeí ICE za doporučenou maloobchodní cenu 1.999 Kč (vč. DPH). Karta Skylink Standard HD - umožňuje bezplatný příjem všech základních českých a slovenských televizních stanic bez časového omezení. K tomu navíc, jako bonus, i bezplatný příjem programového balíčku KOMBI, balíčku HD PLUS, programů HBO HD, HBO, HBO Comedy, Cinemax a balíčku CS TV na 2 měsíce. Karta je aktuálně v prodeji v provedení IRDETO za doporučenou maloobchodn cenu 2.199 Kč (vč. DPH). |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
Re:Karta hd tvno,snad v HD přístroji by mohla.. R^ :laughing: R^ |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
RE: Karta hd tvProsim kde zjistim kdy budu platit servisni poplatek nemuzu to nikde najit kde se vypise cislo karty. Diky |
gambus
![]() |
|
gambushttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
SERPODva roky po registrácii karty. |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |