Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

signál SD ze satelitu a ledtv

Dobrý den,
potřebuji poradit,koupil sem tv Panas.TX-L42E5E a napojil na satelit topfield 6000CR ze staré tv.Obraz mě ale sklamal bud mám něco špatně nastavené nebo nevím.nevíte někdo co mám přesně nastavit jaký výstup atd.Dál se chci zeptat když pořídím Hd satelit a propojím hdmi kabelem jestli se zlepší i sd programy?

sedlib
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: signál SD ze satelitu a ledtv

spatne je to ze tam signal rves pres SCART:-) KUP LEPSI hdtv prijmac a uvidis ten rozdil:-) samo ze to pak zapoj pres HDMI rozhrani :)))

tanabe
Registrace: 7/2010

No jasné že pak to propojím přes hdmi ,ale budou hrát hezky i obyčejné programy? nebo jenom ty hd, existuje tam nějaký upscaling jako u dvd

sedlib

jj jasne ze existuje ale ne vsechny levne prijmace to zvadaj dobre mluvim tedka za sebe mam taky LED tv a HD prijmac Technisat Sir a pohodicka:-)

tanabe

jo tak na ten sem se přesně díval,takže je to v pohodě i ty sd programy ,to sem rád už sem myslel že sem zase naletěl, jediné co mě štve u sat je že pvr nahrává jen to na co koukám

sedlib

samo existuji jeste 2 tuneraky ale tam uz neporadim nemam ho tak fakt nevim mam toho Sira staci mne to bohate jeste ktem SD pokud ta stanice ma malej datovej tok tak ani sebelepsi prijmac ti perfect obraz neudela napr treba filMboxy u SL ale ostani jsou celkem OK nejlepsi jsou CZ+SK

tanabe

sedlib

Ak zainvestujes do VU+,tak mozes mat aj dvojtunerovu verziu,
ktora ti zabezpeci to,ze jeden program nahravas a druhy sledujes. Dokonca ti staci jedna karta,pretoze ma v sebe linux a ten dokaze zdielat kartu pre oba tunery. Samozrejme musis mat tym padom aj twinovy konvertor na parabole a tahat dole dva koaxialne kable. Niekolko krat som tuto znacku mal moznost vyskusat a obrazovy vystup ma naozaj pekny. Teda az na tu cenu....

dodiak
Registrace: 7/2011

Každá tv,která má více jak 576 řádků si dělá upscaling sama.

savatage
Registrace: 5/2011

Obecne ale necekej u SD programu zejmena tech mimo zakladni nabidku zadne zazraky. Na trochu vetsi TV je to opravdu o oci.

Mikek
Registrace: 7/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra