![]() |
|
Skylink karta - předplacené službyMam skylink kartu zaregistrovanou na Slovensko a chtel bych si predplatit balicek HBO Jde to zaplatit i v ceskych korunach nebo jen v Eurech? Napr kdyz pujdu do oficialni prodejny aktivuji mi to nebo to nepujde? |
Spy
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - předplacené služby:8) samozrejme ze to pojdeak by predajca akceptoval americky dolar, tak mozes platit aj tym... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
karta reg v CR a zaplatenie SP v SR, pojde to ?cize nie je problem ani s tym, ked je karta registrovana v cechach a ja tu zaplatim servisny poplatok v eurach ? |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Skylink karta - předplacené službynie zaplatiš to na slovensky učet, treba tam zavolať a oni ti ho poskytnu. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
pistok153ako to mam chapat, ze mi poskytnu ucet, nie je to ten isty ucet na ktory platia aj ostatny slovaci, ktori maju karty registrovane na slovensku ? ved variabilny symbol je vlastne cislo karty a podla toho by mali vediet, kto za kartu zaplatil SP |
mjamriska
![]() |
|
mjamriskanie je to ten isty ucet na ktory platia aj ostatny slovaci, ktori maju karty registrovane na slovensku ?:razz: No toto neviem, pravdepodobne asi ano, nikdy som si to nepreklepol. variabilny a konstantny simbol je rovnaky, len čislo učtu je na SR. Ja tak platim na Cslink kartu, registrovanu v CR, teda vždy som platil tak, že bankovym prevodom na dané číslo učtu, ovšem ak sa platilo na česky učet( v SR ešte učet vtedy nemali), tak stál banoví poplatok 3.33 eur, ovšem raz som tam zavolal, a poskytli mi Slovenské číslo učtu a odtedy to plaťím na to. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
pistok153nevies to, prosim ta, niekde skontrolovat na webe SL, ci tie cisla uctov nie su rovnake ? |
mjamriska
![]() |
|
RE: Skylink karta - předplacené službyNevíte jak zjistím jestli byla karta stará CW vyměněna za novou ICE výměna...Na webu mi píše : Karta není registrována! Pak dám Nový zák. pro tuto kartu a dále se mi objeví tohle... Karta je už zaregistrovaná a nie je možné ju znova registrovať. Totiž na aukru jsem koupil starej KAON i s kartou TT.... Pres servisní web by to šlo zjistit. :8) 48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
![]() |