![]() |
|
registracia vymena z cslinku - zmena udajovDobry den,krstna ma CSlink kartu ktoru jej registroval technik co to montoval, neviem ako ale ked som cez cislo karty dostal pristup do webu cslink bolo to asi na jeho zenu. Krstna by si to rada dala pripadne do nakladov, takze blocek ci faktura by mala byt na nu. a teraz otazka: Chceme kupit kartu Vymena, a prejst ku Skylinku s tym ale ze pri registracii Vymeny by sme chceli zmenit udaje: Meno, Priezvisko, bydlisko - je to mozne pri registracii vymeny (prechod z cslinku), nezadavaju sa tam v tomto pripade udaje uplne nanovo ? Ci on si ich stahuje z databazy cslinku? ved pri prechode som u nich novy zakaznik nie? Dakujem za pomoc a rady |
batman
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: registracia vymena z cslinku - zmena udajo...V pohodě, u Skylinku se po zadání čísel starý a nový karty regneš jako novej uživatel. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
superTaze zda sa nebude zmena udajov problem ;)Super vdaka za info!!! Tym padom vsetko poriesime iba kupou karty Vymena a bude na 2 roky pokoj dufajme :) Ked nezavedu poplatok za vlozenie karty do prijimaca a pouzitie ich webu, pripadne za posielanie reklam ;) |
batman
![]() |
|
@batmanTo ne, ale za nějaký čas to zvednou, na této částce to dlouho nezůstane. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
batmana ty veris tym dvom rokom??? co ked M77Group preda skylink inej spolocnosti M7...su dost mazani a vedia ako na to...ze by urobili len jeden podraz???Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: registracia vymena z cslinku - zmena udajo...mne takto "ukradli" kartu, ale uz mi to cslink vratilnajskor by som zmenil udaje na cslink karte a potom registroval vymenu udaje zmenis aj cez web, nie? a to v com podnika ze kartu do nakladov?!? |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: registracia vymena z cslinku - zmena udajo...Stačí mít hospodu a už to do nákladů dáš. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
zmena udajov cslinkmyslim ze ta zmena udajov neni taka jednoducha, meno a adresa sa menit neda iba pisomne asi |
batman
![]() |
|
RE: registracia vymena z cslinku - zmena udajo...JJ,iba cez formulár,ale ako už bolo radené,je to jednoduché pri výmene CS-link karty za kartu výmena,tam si to urobíš aj cez web.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasNeblbni te mu hlavu teď jsem kámošovi registroval výměnu za cslink a nepamatoval si ůdaje tak na skylinku si udělal úplně nové přihlášení vždyť při té výměněn se jej ptají jestli má účet u skylinku dá že nemá a pak jej to navede na to aby si udělal novou registraci přihlašovací údaje mu pošlou na mail i nový heslo takhle jsem dělal už dvě karty tak mu neblbnite hlavu že to nejde nebo jen písemně pokud si s tím neví radu klidně mu to udělám pokud mmi pošle iciciály a čísla karet nejsem žádnej hajz že bych mu tuy karty ukradl to dělají jen hajzlové vychcaníUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE:kanon69Keď niečo napíšeš,tak si poriadne prečítaj,čo kto napíše a potom niečo komentuj,buď nevieš čítať,alebo všetko nečítaš.Veď som tam uviedol,že sa to dá pri výmene CS-linku cez web. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
letaszmena udajo...JJ,iba cez formulár tak nevím asi jsem něco špatně přečetlUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: registracia vymena z cslinku - zmena udajo...Presne tak u Skylink karty si môžeš zmeniť meno a priezvisko,len cez formulár na to určený.Voľakedy to šlo aj cez web,ale tie časy sú už fuč.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: registracia vymena z cslinku - zmena udajo...zdravim, ano zmena udajov na existujucej karte je problem ale ked prechadzas z cslinku do skylinku cez vymenu, a das ze nemas ucet skylink, tak zadavas vsetky udaje nanovo ak som dobre pochopil, niekto pisal ze to tak urobil, tak dufam to pojde :) ja jeden prechod budem robit mozno predtym na rodicov kartu, uvidime |
batman
![]() |
|
batmanJojo jak píšeš přesně tak to tam funguje neboj já jsem tak převáděl 2 karty a dokonce na jednoho majiteleUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
![]() |
|
RE: registracia vymena z cslinku - zmena udajo...vdaka za feedback pomohli ste mi! |
batman
![]() |
|
![]() |