![]() |
|
Výpydek UPC DirectMám dotaz. Zhruba před 10 minutami mi vypadl komplet obraz UPC respektive všude toukazuje 0% signál. Prvně jsem se lekl že mi upadnul satelit, protože bouřka u nás není, ale programy které s UPC nemají nic společného ( např. Poker Channel ) normálně hrají se signálem jako vždycky. Má někdo podobný problém? Lokalita Praha. Díky za odpověď |
rotvajler
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 65 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectVe spravnou dobu to vypadlo,asi pridavaj CT4HD.Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
Výpydek UPC DirecAno, tiez ten isty problem. Vypadnute kompletne vsetko. |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Výpydek UPC Directstejný problém (BRNO).. |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectStejný problém. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectTaky mi to vypadlo, mám box od upc.Píše že není signál.Jediný program který hraje byl DOQ.Lokalita příjmu Praha |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 950 |
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectUž to jde. :) |
aries
![]() |
|
12344 no signalme vypadl komplet 12344 na 19,2E .... ikdyz to sem neúpatri !!!Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
Výpydek UPC DirecTak uz to ide. |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectDíky za odpověď. na jednu stranu jsem rád, že není problém u mě, ale na druhou stranu je to k vzteku právě teď. Nehraje nic co má něco společného s UPC kromě programů které přebírají ( Discovery World, Science, Eurosport 2) |
rotvajler
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectAno pravda. Díky. |
rotvajler
![]() |
|
RE: Výpydek UPC Directtak ja uz preventivne proladuju a kontroluju kabely, nadavam ze zdechl LNB nebo co.... :scared: |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
Masívne krupobitie v Luxemburgu...Výpadok na uplinkovej stanici.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectJede nekomu na frekvenci 12226 nickelodeon europe?Už mi to asi 3 den nejede. |
aries
![]() |
|
@ariesJj, normálne ide Nick.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
zmarianTak to je divný,všechno ostatní mě jde bez problému.Karta Freesat medium.Máš taky kartu medium.Nebo máš nějakej balíček předplacenej?? |
aries
![]() |
|
RE: Výpydek UPC Direct1x aj extra balík + 1x Medium. Nick ide. Ale možno tam sú nejaké trable, lebo pred 2 dňami cca. mal FilmBox nejakú "odstávku". Teraz už ide. :) Plus, ako bolo spomenuté, ide teraz aj FilmBox balík a väčšina HD balíka. Niektorým pre zmenu balík Active. :sly:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectNo nejde mi ten Nick a u Fishing mi jde jenom zvuk.Jinak vsechno slape. |
aries
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectTak ti nejde ani F&H, lebo ak dobre viem, zvuk tam kódovaný nie je. Pozriem sa...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectNo nejdriv sem prisel na ten Nick,tak sem to projel vse a jeste u toho F&H mi nejde obraz,zvuk jo.Volal jsem na linku tak mi poslali zapisy,ale zatim to stejne nejede. :fuming: |
aries
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectIde aj Fish.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectTak to nechápu teda.Jinak vše frčí bez problému.Jen tyhle 2 nejdou. |
aries
![]() |
|
zmarianMas to ze stejnych frekvenci?Nedali tam nejake zmeny?Nick - 12226,V,27500 F&H - 11747,H,28000 |
aries
![]() |
|
RE: Výpydek UPC DirectPise mi to kodovano.Bud v tom maj bordel oni nebo nevim. |
aries
![]() |
|
Výpydek UPC Directno upc je spolehlivé... :laughing: ....vypadne jim vše,Tv a Net a s nima to ani nehne,no problémo!!!! Rv |
rastafan
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
@ariesJasné, frekvencia sa nemenila. Nehral si sa s blokerom? :lookaround: Ono ti to ešte môže naskočiť dnes...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |