![]() |
|
Servisní poplatek - obrana?Který z majitelů karet Skilink dostal upozornění o servisním poplatku DOPORUČENĚ? Nemohou si dovolit vypnout mi příjem, pokud ně předem neinformovali (a informovat mě budou, pokud mi pošlou oznámení doporučeně), pokud by to udělali, je to žalovatelné... |
romanbouce
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 8 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Rv spam Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana???? Jaký spam? |
romanbouce
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Skor si chcel povedat, ze ked neposlu doporucene nemaju ako dokazat, ze ti to oznamili,nie?Inak ma asi pitomec sluzbu, cize to nema vyznam rozoberat. :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Ano, samozřejmě, tak to bylo myšleno - neoznámí-li mi to doporučenou zásilkou, jako by to neoznámili vůbec... |
romanbouce
![]() |
|
romanbouceA na základě jakého nařízení jsou povinni ti to poslat doporučeně? Prosím číslo předpisu, případně paragraf.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Spam proto, že už ti na stejnou otázku odpověděl buko1 tady: https://www.parabola.cz/clanky/4708/ctu-m77-group-splnila-povinnosti-a-servisni-poplatek-muze-zavest/komentare/ a ty to třepeš furt dokola ;P |
Pitomec
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Hmmm...smluvní podmínky,které bohužel čte jen málokdo.Jako u nás spousta jiných firem,i Skylink prostě jen těží lidské důvěřivosti. :( |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?2 joscer: Oni mě musí informovat a jak dokáží, že mě informovali? |
romanbouce
![]() |
|
romanbounceNech si to vysvětlit od někoho, kdo má za sebou alespoň 1. stupeň zákl. školy. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
romanbounceNedokáží,v tom máte pravdu.Je ale otázka,jestli jsou povinni touto formou informovat,a vypadá to,že asi ne. :( |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
Skylink - digitální tv ze satelituZde máte info, jak to bylo s "verbováními zákazníků na příjem českých a slovenských programů bez poplatků":http://leteckaposta.cz/321411203 http://leteckaposta.cz/610763457 http://leteckaposta.cz/300214675 Úsudek si udělejte sami. :lookaround: |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Skylin si konecne prestal hrat na CHARITU R^ |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?daj si napalit kartu a mas pokoj a servisny poplatok ta nemusi trapit |
milan333
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Milane, kdybych věděl kde a jak, jdu do toho, protože mě nas...i. |
romanbouce
![]() |
|
miniA to verbování prováděla firma M77 Group? Asi ne, viď?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Nie, firma M77 Group si to len odsere za druhych ked su blby.Alebo inou recou, M77 neslibovala nic ale zavadí poplatek. Mozes si vybrat ktora firma to viac posrala.......mas na vyber. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?su blbí som myslel....... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Už bych to dále nepitval,pokud tzv.dozorové orgány nic nenašly máme dvě možnosti,hodit do šuplíku nebo zaplatit,používal jsem mých6,zaplatit mám složenkou na rok,ale podpora cw je jen do konce roku,kde mám jistotu,že to pojede rok a více,o ty prachy už nejde,se.re mě vodění za nos ,jednu skylink už jsem vyměnil-gitalku si chci ponechat ,děkuji !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek - obrana?Když máš Mých6, tak se tě žádnej poplatek netýká, takže nechápu co vlastně řešíš :lookaround: |
Pitomec
![]() |
|
RE:poplatekFirma M77 neverbovala nikdy nikoho,pouze vy-mr-dala se všemi, s kým se vymr-dat dalo. Přiložený odkaz na obrázky od mini je docela super.Není třeba si dělat úsudek, kromě Pitomce a pár vyvolených, kteří takovéto jednání vůči podvedeným klientům schvalují chápou. Vřele doporučuji všem, koho se poplatek dotkl, aby si obrázky stáhli a zaslali je na web skylinku minimálně tolikrát,kolik karet vlastní.Pokud možno ještě s vlastním komentářem. Je zde hodně pitomců, kteří se jednáním M77 ztožńují, ba přímo omlouvají, ale já osobně si na hlavu s-rát nenechám, a věřím,že nebudu sám. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Pitomecopravdu,ale opravdu začínám pochybovat,víš o čem,píšu občas,kdy tedy skončí ofic.CW-gitalka pojede do nekonečna nebo 1.1.3013 šlus ! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@Pepa 3Nemáš pravdu!Pokud chce fumgovat,někde na ten provoz musí vzít,tak jak ostatní provideři,např freesat 500kč!Zadarmo fungovat nemůže.Ale ty to nechápeš!Tlačíš na firmu,ať ti dáva službu zadarmo,to je nesmysl.Ty taky zadarmo nechodíš do práce.Jedině,že by jsi dělal pro skylink charitu.Zaplať provoz skylinku,ostatní se pak mohou dívat zadarmo. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
Prosat,máš sice pravdu,ale můžeš pracovat i zadarmo,dle nového zákona 150h za rok přesčasů/nařízených/,pokud to máš ve smlouvě,díky naší milované vládě !!!/zkus říci ve firmě,že to ve smlouvě nechceš/ ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Re:ProsatDomnívám se, že na nekřesťansky předražených kartách,poplatcích za placené mazanice,(musím se stydět, když zákazníkovi zprovozním sat.komplet a on na HD přijímači vidí ten šit, za který chtějí peníze), za příjem od společností,které si přenos platí atd.To, že si na začátku nedokázali spočítat, kolik provoz bude stát, za to zákazník přeci nemůže. Že provozují nesmylné a drahé kódování,že zákazník s jednou kartou obdrží 4 x stejný Skylin magazín za to zákazník taky nemůže, ale dá se to nazvat neskutečným bordelem.Že za telefonát na zákaznickou linku ti ztrhnou 70Kč, než se dovoláš, a kolikrát zůstane jen u těch 70Kč, ani za to zákazník nemůže. Když si pořídil nákladné zařízení Skylink Ready na základě jejich klamavé a lživé reklamy, které buď nefunguje spolehlivě nebo nefunguje vůbec, a za večer se několikrát všechny programy překlopí do stavu zakódování,a teď mají platit jen proto, že si někdo s Group 77 usmyslil,že se dát s českým zákazníkem zas docela slušně vy-je-bat?Glisník by na to sám rozhodně nepřišel. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
spykoPokud si něco u CS Linku platíš a nastal by konec CW, tak ti nepochybně sami pošlou novou kartu Výměna. Já bych s tím počkal, až to nastane a zatím se neukvapoval. |
Pitomec
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |