![]() |
|
Nova - Star Wars IVObraz super, ale dabing je tragedie. Ty hlasy se k postavám absolutně nehodí. Film miluju, ale trpím... |
zde
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Nova - Star Wars IVÚžastné postřehy, docela jsi mě naplnil... |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
![]() |
|
RE: Nova - Star Wars IVObraz super? To se mně moc nezdá, spíš to vypadá na upscaling :-/ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Nova - Star Wars IVNení ten dabing nějaký nový znám ten starý a ten byl dobrej tohle je nějakej hnu ne?FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
starwars IV až IVdoma mam limitovanu edicii starwars IV až IV na VHS v puvodnim zneni z titulkama a take na dvd ale musim povedat že na VHS je proste v dolby prologic zvuk nejlepsi proto sem ešte nevyhodil sve video sony :laughing: zvuk z dvd mi pripada takovy plochy i když v dolby digital ma svou dynamiku . včerejši dabing na nove byl hruza ;P trpel sem do konce filmu,a to se desim co bude pristi sobotu protože epizodu V považuji za vrchol dila mistra LUCASE :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Nova - Star Wars IVCo sa da robit predsa len nasi/vasi herci vedeli lepsie dabovat bitku pri Prochorovke.Wader - to mas jeden diel ? To che mat nahrate z ORF alebo nemcov, to su pecky ! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nova - Star Wars IVasi myslel , že má edici IV až VI |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
omluvasamozrejmne edice IV až VI :))) na VHS mi to v limitovanej edicii v puvodnim zneni poslal bonton home video jeste v minulem stoleti :laughing: liquere nemecka hatlanina mi nevyhovuje aj ked zvuk i obraz tam bol neskutocny R^ ediciu I až III mam jako zberatel taky ovšem digitalizacia ju tak trochu pokazila :( |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Starý/nový dabingNevím jestli srovnáváš originál zvuk s dabingem. Pokud myslíš starší dabing s asi novějším dabingem, tak myslím, že ten chlupatej parťák Forda byl kdysi "Žvejk" a droid "Artůdítů"..... :-/ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Nova - Star Wars IVdost velké hrůza nový dabing RvDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
![]() |