Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nova - Star Wars IV

Obraz super, ale dabing je tragedie. Ty hlasy se k postavám absolutně nehodí. Film miluju, ale trpím...

zde
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova - Star Wars IV

Úžastné postřehy, docela jsi mě naplnil...

Ľudmila
Registrace: 12/2005

Obraz super? To se mně moc nezdá, spíš to vypadá na upscaling :-/

Pitomec
Registrace: 9/2011

Není ten dabing nějaký nový znám ten starý a ten byl dobrej tohle je nějakej hnu ne?

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

starwars IV až IV

doma mam limitovanu edicii starwars IV až IV na VHS v puvodnim zneni z titulkama a take na dvd ale musim povedat že na VHS je proste v dolby prologic zvuk nejlepsi proto sem ešte nevyhodil sve video sony :laughing: zvuk z dvd mi pripada takovy plochy i když v dolby digital ma svou dynamiku . včerejši dabing na nove byl hruza ;P trpel sem do konce filmu,a to se desim co bude pristi sobotu protože epizodu V považuji za vrchol dila mistra LUCASE :8)

WADER
Registrace: 12/2009

Co sa da robit predsa len nasi/vasi herci vedeli lepsie dabovat bitku pri Prochorovke.
Wader - to mas jeden diel ?
To che mat nahrate z ORF alebo nemcov, to su pecky !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

asi myslel , že má edici IV až VI

snoop69
Registrace: 8/2006

omluva

samozrejmne edice IV až VI :))) na VHS mi to v limitovanej edicii v puvodnim zneni poslal bonton home video jeste v minulem stoleti :laughing: liquere nemecka hatlanina mi nevyhovuje aj ked zvuk i obraz tam bol neskutocny R^ ediciu I až III mam jako zberatel taky ovšem digitalizacia ju tak trochu pokazila :(

WADER
Registrace: 12/2009

Starý/nový dabing

Nevím jestli srovnáváš originál zvuk s dabingem. Pokud myslíš starší dabing s asi novějším dabingem, tak myslím, že ten chlupatej parťák Forda byl kdysi "Žvejk" a droid "Artůdítů"..... :-/

gaston
Registrace: 1/2006

dost velké hrůza nový dabing Rv

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra