![]() |
|
Satelit v LED TV LGPro příjem satelitních programů používám mimo jiné i LG 32LW570S. Nastavení a správa SAT TV programů je u této TV utrpení. Nic horšího jsem zatím neokusil. Některé základní funkce jako vymazání nebo vložení stanice bez nutnosti manuálního posouvání dalších v řadě jsem nenašel. Taky nechápu proč při novém ladění ať již TV, DVB-T nebo DVB-S přijdete o všechna nastavení kanálů a začínáte znovu. Pro práci s kartami CSLINK a SKYLINK mám oba doporučované moduly Neotion a Smit, ale ani jeden nefunguje spolehlivě: několikrát v průběhu dne vypadne dekódování a musí se přepínat tam a zpět, když se TV vypne a zapne na nekódovaném kanálu (např. ČT24), tak se modul vůbec neinicializuje a TV musím vypnout a znovu zapnout na kódovaném kanálu. Máte stejné zkušenosti, nebo mám nějaký špatný kus? Když jsem volal na infolinku LG tak se dál než na operátorku, která zná jen pár naučených vět nedostanu a jediné řešení je odeslat TV do servisu. Nemáte někdo kontakt na někoho s kým se dá problém probrat? |
Pajk
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGMá ji strýc. S tím řazením programů to má stejně (další se musí přesouvat ručně, aby na dotyčné pozici vzniklo místo), a smazáním taky (program nelze vymazat, pouze ho nechat přeskakovat - pak při přepínání pomocí šipek to funguje, ovšem při ručním zadání čísla pozice to na ni skočí). Ale jinak to nezlobí - při naladění nic nezmizí (kanály se přidají nakonec), a má ICE kartu v modulu SMIT s tou poslední verzí FW (...4.2.4.4). Inicializace modulu sice chvilku trvá a vyskykují při tom rušivé hlášky, ale pak už funguje dobře. No je fakt, že někdy se musí na některém kanále počkat třeba 5 vteřin, než naskočí obraz, a zcela výjimečně (2xdenně) musí přepnout tam a zase zpět jinak zůstane tma, což by mě hodně štvalo, ale on to snáší dobře... Že by někdy nějak musel vypínat a znovu zapínat televizi, nebo s tím dělat jiné harakiri, to rozhodně ne... |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGJaj, ani nevis jak me potesilo si precist, ze existuje i jeste horsi system razeni programu, nez ma Samsung. Az doted jsem ho povazoval za nejhorsi na svete a jeho autora za totalniho (nevhodné slovo)a. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGU Samšrotu aspoň existuje prográmek do PC, kde se to dá roztřídit poměrně slušně. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGMěl jsem tu "čest" ladit Samsung (D5500) i LG (LM660), a musím říci, že u obou jsem nadával jak špaček. Myšlenkové pochody tvůrců firmware k těmto televizím mi zůstávají záhadou :))) :))) :))) |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
Satelit v LED TV LGza nejhorší řazení a ladění bezkonkurenčně považuji Sharp nejvyších tříd,kompletace na pár hodín,pak Samsung je na tom trochu líp,má to trochu logiku no Panasonic se povedl,úplně perfektní,stačí jenom zadat frekvenci a polarizaci a o ostatní se postará sám,dokonce si pohlídá i DiseQ přepínač a správně přiřadí družice,klobouk dolů R^...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGMám Panasonic TX-L37DT30E je pripojený na net a už 2x mi prišla aktualizácia sw posledná verzia :1323-10000 . Dá sa niekde pozrieť čo tieto aktualizácie riešia ? Ď :)))VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGS dovolením i já přidám své hodnocení- zhovadilost největší- Sharp, druhé místo- určitě LG, naopak asi nejlepší- Panasonic. |
joudisboy
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 184 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGTak koukám, že je to všude stejné. Včera se mi mě ke všem těm zhovadilostem v nastavovaní přidal jev, který si zatím neumím vysvětlit. Díval jsem se na Novu, najednou výpadek. Přepnu tam a zpět a místo Novy je tam v řadě úplně jiný kanál. Když kontroluji další kanály zjišťuji, že se vymazalo vše co bylo na 12070/H a místo toho se nacpaly kanály co byly v seznamu na konci. Kdyby se to alespoň dalo spravovat a editovat jinak než přes dálkáč. Ach jo. To je zase technika. A to raději nepopisuji ten vestavěný internetový prohlížeč. |
Pajk
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LG@Pajk - Pre tvoje LG sa dá použiť TV Link-Loader, ktorým je možné uložiť nastavenia TV do suboru *.ttlTento subor so zoznamom programov je možné v programe edankTTL.exe potom editovať. |
acdc
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LG@acdc Skutečně to funguje. Paráda a moc děkuji. :-) |
Pajk
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGJá mám Panasonic s vestav. satelitem a Mascom SW 1.20 ( na SW 1.23 to nechodilo korektně - HLÁŠKY a zkoušel modulu SMIT - taky v pohodě ) a spokojenost ano mazat jednotlivý programy nejdou jen programy přibývají , ale jdou jen zaškrtnout aby se nezobrazovali . Jinak nový programy se ručně naladí dobře i aktualizace je dobrá a rychlá . Pokud vymažu programy ( všechny programy na každým tuneru zvlášť vymazat jdou - jednotlivý ne ) všechny na DVB-S - satelitní tak ostatní programy na DVB-T i na DVB-C normálně zůstane bez problémů a opačně . Nový programy se řadí na konec a snadno je najdu a pak přidám do oblíbených k ostatním . Jinak programy v celkový seznamu programů se hledají bud podle čísla nebo podle abecedy a to je super a snadno se třeba najde i určitý program třeba z 1000 programů . R^ R^ R^ |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 485 |
![]() |
|
RE: Satelit v LED TV LGTo bejvá tak, když se ušetří jedno dálkové ovládání. LG W570S je hnus fialovej, Šamšung to samý, ale oproti LG jenom hnus. Software u šamšunga funguje, po nahrání settingu do TV vše dobré, dokud se bedna nevypnula. Po opětovném zapnutí setting v prrrrrrrr. Tak se ručně přeřadilo pár desítek programů. Jo, zážitek je to s tejma DVB-S/S2 TV. Asi výrobce neměl v ruce žádný sat. STB nebo to dělají schválně.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
![]() |