![]() |
|
Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24.com.uaPokud je to pravda jen b.l.b.e.c by se připojil na share přes IP adresu v DE.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
to PitomecTo už mám ošéfované dávno z jiných důvodů... veškerý majetek doma je majetkem SRO, které zde má sídlo... a to Ti zabavit nemohou. Zase paranoidní být fakt nemusíš.... Protože by mohli nyní přijít i k Tobě - páč vykonstruovaný důvod se najde vždy... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
to liquereAno, to je otázka změny zákonů... takže jak píšu výše, co zde v současnosti řešíme? Debata o ho*ně.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...liquerejasne, o tom niet pochyb. Ked ta ale priamo neuda nespokojny klient prip niekto koho si nepripojil, nie je dovod robit paniku okolo toho. Trebars newcamd klient je kodovany s 14 B des a aj ked poskytovatel netu ma moznost odsledovat, ze posielas a prijmas nejake data, bez 14B des nie je identifikovatelne o co ide. Avsak neodskriepitelny hmatatelny dokaz v tomto smere by sa urcite dal ziskat. Trebars ak by nespokojny klient, ktory by siel sam proti sebe, udal poskytovatela share s tym, ze by policiu doviedol k sebe domov a pochvalil sa co vsetko mu na cierno bezi :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...V kazdom pripade ak sa pristupi v EU k potlacaniu tejto cinnosti a tlak bude zvyseny zo strany politiky a uradov, bude tichy rev,lebo nikto sa neprizna, ked ho zbalia aj s technikou.Ja by som netvrdil ze na slovanov nikto nema, uz bolo obdobie ked drzali hubu a krok.Ale je to vasa vec, ja viem svoje a nemusim sa nicoho obavat.Osobne by mi bolo dost jedno na koho je napisany pocitac, ked zistim za sa na nom pacha nelegalba cinnost je zhabany a je vymalovane.U vas v CZ sa neda zhabat firemny pocitac,to je fakt? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to liquerenejde o to, že nelze zabavit firemní PC, ale pokud mají podezření na subjekt A, nemohou vzít věc od subjektu B...Zatím příjem sdílení trestný není, tak se toho držme... Mimochodem, tys nikdy nevypálil kamarádovi CD/DVD aniž by měl dotyčný originál? je to totéž.... fakt pokrytectví nemám rád... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...Radek to cd nie je zarobkova cinnost, a v tom zmysle nie.Na druhej strane, ked mam zisteny bod pripojenia zhabem vsetky pocitace v miestnosti a ma nezaujima koho su,lebo postupne budem vracat stroje po expertize.Alebo si myslis, ze bude niekto zistovat ktory pocitac komu patri?Je vidiet, ze ti este nikto nezaklopal nadranom s papierom v ruke, tak sa to robi .........drzim palce. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...a vy si myslite ze teraz niekto príde a zaklope mi na dvere ??? ved oni chcu odstavit zdroj nelegalneho prijmu a nie nahánať ludi po celom svete co si to zakupili :)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...Len taku zaujimavost-raz som instaloval jednemu sudcovi stb s digi v emu!A inac -uz som raz pisal:na nete som nasiel poskytovatela pay tv s dobrymi cenami. Kupil som stb s niejakym oscamom(neviem co to je) a u pay tv providera z netu bol postup ako co dopisat do tohto oscamu(pripadne cccamu...),zaplatil som a skusam kvalitu,aby som sa rozhodol,ci ostanem pri uvedenom providerovi. A share?-co ja viem,co to je. Za prve-iba testujem(a to este na "realneho" providera Za druhe-mne musia dokazat porusenie zakoan. Neverim,ze niekto z nemcov,co prijimali v share bude potrestany(aj ked nepoznam zakony v nemecku).Maximalne poskytovatel,ale,ked dost zarobil a ma dost penazi,cez dobrych pravnikov sa vysekaju aj poskytovatelia. A neverim,ze ked mali server v nemecku neboli zabezpeceni a pripraveny na odhalenie. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
hotovyradPřijít můžou kamkoliv a můžu tě ubezpečit, že je vůbec nebude zajímat jestli je to majetek tvůj nebo s.r.o., protože se zásadně zabavuje to, čím se event. mohla páchat trestná činnost. Ale je to samozřejmě tvůj názor a až tě jednou vyhmátnou, tak si ještě vzpomeneš :8) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...co sa tyka piratskeho prijmu, kablovi operatori u nas vzdy tahali za kratsi koniec a aj zakony sa v tomto smere menili za poslednych 10 rokov len minimalne.Aktualne musi byt preukazatelna skoda, ktoru klient operatorovi sposobi aspon 266 eur, aby neslo len o priestupok a zacala sa s tym policia vobec zaoberat ako s trestnym cinom. Cize musi byt dokazane, ze klient cumel na cierno pri oficialnom predplatnom 50 eur cca pol roka. vid podobne zalezitosti napr zpred 9 rokov http://technologie.etrend.sk/technologie/v-suboji-s-kablovymi-piratmi-tahaju-operatori-za-kratsi-koniec.html Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...Share je trestna cinnost? |
Joffrey
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...Ved vsetci piseme, ze je to otazka zmeny zakona.Toto bol clanok len o tom, ze v nemecku sa uz zacali lamat lady,nic viac nic menej.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...Ano je to momentálně opravdu o hov*něAle přesto jak už jsem psak najivita a hloupost a připravený argumenty některých uživatelů jsou opravdu komické viz uživatel Hotovyvard: Když tak řeknu : "Přijímač jsme koupil a ono to začalo samo hrát". Nebo : "domá mám napsané vše jak s.r.o".... Major Zeman by měl plné ruce práce takvá obhajoba a argumenty :))) :))) Já jen žasnu alibi jak od 13 kluka. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
to pitomecale přijímání sdílení trestná činnost rozhodně není, tak nevím, co zde meleš za hovna |
hotovyrad
![]() |
|
to patubezpečuji Tě, že tohle je vše ze života, protože na hraně zákona se pohybuji celý život a vím, kam lze uajít, abych za ni enspadl.... nemám problém říct, že obcházím zákon celý život, ale obcházet není totéž, jako překračovat. Prostě nejsem připosraný, jako mnoho prosťáčků zde, kteří jen dovedou žvatlat a bečet na Servisní poplatek, a to je celé |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24..."Přijímaní sdílení", to jsou fakt pěkný hovna, protože se podílíš na protiprávním jednání a nikdo se s tebou bavit nebude, ty právníku-amatére, kterej má výmluvy jak malý děcko a až na něho dupnou policajti, tak strachy napráská všechny usery z paraboly, který si pamatuje, jenom aby to nenechal na sobě :zombie: |
Pitomec
![]() |
|
to liquerevypalování CD pro kamaráda sice není výdělečná činnost, ale pokud dotyčný nemá ke kopii originál, je to taky problém. Notabene příjem share taky není výdělečná činnost.... opravdu mě tyhle mravokárcovské kecy zapšklých troubů baví, co vytáhnete dál? |
hotovyrad
![]() |
|
to pitomecJá právník amatér nejsem, ale moje přítelkyně je JUDr, takže neboj, že bych tohle neměl obšlápnuté.... v prvé řadě mi musejí prokázat úmysl, což ale není možné.... Pokud koupíš auto se stočeným tachometrem - tak dle Pitomcovy (tzn Tvé) logiky je tohle identicky stejné spolupodílnictví jako příjem share... |
hotovyrad
![]() |
|
a vůbec...Vsadím se, že téměř všichni, kteří zde nahlas řvou proti sdílení mají nažhavené emulátory na všechny providery, ale potřebují si vyhonit své upadající ego tím, jak nejsou čestní.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradOK, mně je ukradený co děláš a co si myslíš, je to tvoje věc. Já mám osobní zkušenost jinou a byť to není se sdílením, tak sem byl kdysi taky podobně naivní jako ty a pak se s nima půl roku handrkoval, aby ten PC, kterej sem jim musel vydat, navalili zpátky. A to ještě bylo štěstí, že tam bylo všechno legální, od Widlí až po poslední instalovanej soft. |
Pitomec
![]() |
|
to Pitomecje to jen o tom, zda a jak lehce svou kůži prodáš lacino. To, že příjem share nelegální není, v tom se zde shodují všichni, takže je to jen o tom, jak se budeš bránit.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradNejdřív chci zdůraznit, že mě vůbec nevadí, že využíváš share. To je každého věc i když podle mně se jedná o zlodějnu. Překvapuje mne však to, co jsi všechno na sebe prozradil a pak co je to život, stát celý život na hraně se zákonem, přemýšlet jak nepřijít o majetek, zakládat s.r.o. a podobně. Rv |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
to pitomecdle Tvé logiky by jako spoluviník byl ten, kdo koupí auto se stočenými km, nebo ten kdo získá službu/zboží od subjektu, který neodvádí daně a tak dál... a to musíš uznat sám, že je hloupost.... Pokud se Ti sdílení nelíbí a sám jej nepřijímáš, tak na tento postoj máš právo, ne však ale abys zde na lidi, kteří mají jiný názor kydal takové nesmyslné a ničím nepodložené (nevhodné slovo)... Uznávám, že v morální rovině je příjem sdílení neobhajitelný, ale právně tohle postižitelné není - a můžeš se svým přáním stavět i na hlavu, zatím bude otcem myšlenky dost dlouho.... |
hotovyrad
![]() |
|
to neuzilžít na hraně zákona neníí trestné, zakládat SRO a převádět mezi nimi majetek taky není trestné, tak nechápu, jaký máš problém... ale hlt čemu se vlastně divím... ve velké většině jsme národ troubů, kteří budou na vše a všechny okolo nadávat a u půllitru hřímat, jak by oni udělali vše lépe... Já talový nejsem... nestěžuji si na nic, starám se, abych v této džungli obstojně žil.... |
hotovyrad
![]() |
|
SRO :-)sro samozřejmě člověk nemusí mít na sebe.... stačí jej za pár tisíc napsat na nějakého bílého koně a nechat si napsat generální plnou moc... v tom případě máš i když nemáš :-) |
hotovyrad
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
![]() |