![]() |
|
Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24.com.uaPokud je to pravda jen b.l.b.e.c by se připojil na share přes IP adresu v DE.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
hotovyradJá nemám žádný problém, a určitě jsi si všimnul, že jsem nijak nenadával. Jen jsem vyjádřil svůj názor na styl života - takže přeji hodně štěstí.Možná ho budeš někdy potřebovat. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
to neuzilkazdy mame styl zivota jiny, to je legitimni, avsak stojim si za tim, ze proti zakonu nejdu.... mimo prospecharstvi je totiz muj dalsi zivotni pilir alibismus.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradJá psal úplně o něčem jiným, než co mně podsouváš - psal jsem, že je lepší si ušetřit to handrkování na fízlárně, protože i když ti na finále nic nedokážou, tak budeš bez PC (nebo dalších věcí) a budeš se někde otravovat na podání vysvětlení apod. Ale je skutečně zbytečný to řešit, každej strůjcem svýho štěstí a mně po tom co děláš vlastně nic není, takže končím :8) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
to pitomecpsal jsi, že klientství sdílečů je spoluvina.... já hodil do placu pár identických - dle Tvé logiky - případů.... Nic víc a nic míň... |
hotovyrad
![]() |
|
mimo témamimochodem pokud by někdo chtěl lístky za přátelák Ukrajina - Česko 15.8. ve Lvově, mohu sehnat, jedu tam. cena na tribunu 100-150 UAH |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradPodla Tvojich prispevkov aj tie listky na zapas zrejme budu zdielane. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
to LucaBrazza:-))))))))))))))))))))))))))))) ne, mám kámošku v Lucku, už mi sehnala lístky na Euro a už jen kvůli tomu stadionu tu cestu doporučuji, navíc se bude loučit Ševčenko.... |
hotovyrad
![]() |
|
to LucaBrazza..ale možná půjdou sdílet nějaké děvočky :-) |
hotovyrad
![]() |
|
@RadekMuzes prosim rozvest to sdileni bez internetu?DIky. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
už zaserozoberáte sprostosti a tárate dve na tri. Takto nejak podobne ste doplatili na kartu skylink. Vy nie ste s ničím spokojný.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...a) informacia v podobe ze IP adresa A bola pripojena 24 hodin na IP adresu B nie je dostatocnym dokazom, je potrebne mat do tejto mozaiky informaciu (co konkretne)prebiehalo medzi A a Bb) vacsina tychto platenych veci sa realizuje cez paypal, otazne je, ako sa dokaze ze transakcia bola uskutocnena na tzv sharing, jedinym spojitkom je "suma" ktora je zhodna zo sumou uverejnenou v ponuke danej www stranky, uzivatela c) piratenie, je pre mna fakt usmevne, ako tu jeden kritizuje druheho, ze on si nieco zdiela a podobne, len ten kritik, si neako neuvedomuje, ze niektore nase sluzby pod zamienkou "regionalizacie" porusuju prava jedna radost, ze? ... to su veci to su veci (osobne mi toto porusenie vyhovuje, nakolko mam moznost sledovat Primu, Novu, a ked na to pride i CT, vsetky spominane nakupuju pre region CR nie SR) ... takze vazeni, trosku skrotte ten hnusny alibizmus d) objednavat si sharing na www.sharujemzaodplatu.com je dost drzost, pretoze majitel danej sluzby ako keby chcel silou mocou davat facku danym sluzbam, vsak to je uz snaha o zarobok na nelegalnosti formou legalnej cinnosti :))) e) preco ma niekto potrebu pisat o tom ze nieco sharuje? koho to ma ako zaujimat v roku 2012? mna osobne nie, internet je plny bordelu, staci len mat trosku vyssie IQ a pouzivat spravne vyrazy na vyhladanie nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
to HypnosJeden nejmenovaný server to uvádí tak, že máš jeden přijímač jako nějaký řekněme pseudomodem nasměrovaný trvale na Hellas 36E. Přes nějaký plugin si ten krám (doporučují DM500) stahuje "něco" co Ti otevírá ty stanice. Ten "pseudomodem" je s klasickým přijímačem spojen LAN kabelem a prý je vše spolehlivé, já to nezkoušel, i když předpokládám, že jako modem lze použít i DM800, kteréžto mám dva :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Nedávno odhalený share servr v DE byl dw24...Pouze DM500 ,modem na 39°E,share zatím 36°E.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
to habrjo, jsem to poplet... modem na 39, příjem 36, ale mají to po testovacím období rozšířit dál |
hotovyrad
![]() |
|
@RadekDiky za vysvetleni, zkusim si o tom neco nacist, to ale znamena, ze provozovatel si musi pronajmout kapacitu na satelitu, coz u normalniho smrtelnika nebude mozne.... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
to HypnosJo, oni sice nic konkretniho samozrejme neprozradili, ale maji datovou kapacitu na odesilani klicu.... je to jak jsme psal vyse.... nekonecny pribeh :-) |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradNemáš ve všem pravdu,v Polsku by jsi rychle poznal,jestli je legální nebo není! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 355 |
![]() |
|
to prosatproč píšeš českým lidem na české fórum a oháníš se Polskem, to asi víš jen Ty sám, pokud vůbec.... Mimochodem, budu mít origo kartu Trikolor Super Optimum + HD za 200 USD na celý rok, pokud by někdo chtěl, možná jich seženu více. Vyzvednu si je v tom Lvově 18.8. |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradProto, že píšeš nesmysly,legální to nemůže být!Už jen to,že u nás je zakázano používat pirátské dekodery,což jsou i uničtečky,emudekodéry. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 355 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
![]() |