![]() |
|
Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkSkylink tvrdí, že příjem programů bude i po zavedení servisního poplatku bezplatný. Nabídka Gratis zůstává bezplatná. Napadá mě tedy otázka, proč u placených balíčků si tzv. "Servisní poplatek" nebude účtovat? Není tedy možné tímto směrem jejich postup napadnout případně u soudu?http://www.novinky.cz/finance/274570-zakon-uprednostnuje-dodatecne-poplatky-firem-pred-pravy-jejich-zakazniku.html |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkŽe tys to vlastně vůbec nečetl ? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkSúdiť sa môžeš.Ovšem nie zadarmo Tak do toho. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE:polulinPřesně jsi to trefil,kdejaký b.l.b si přečte někde titulek,ale hned to hodí na parabolu a honí si ego.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkAle nic z vás moudřejšího nevypadlo? :))) Je otázkou, jestli "Servisní poplatek" by tedy neměl být i v případě, kdy si platíme nějaký balíček. Pak můžeme mluvit o SP! |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
Jo!!!!!!Je to přesně, jak jsem psal včera.... každodenní kvóta jednoho nového tématu na téma "SP u Skylinku a kde si mám utřít slzy, maminko?" Hned je na světě líp :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkUž aby bylo 1.9. at uvidíme ty soudy zavalené žalobami,technici nebudou stihat montovat dvb-t antény,a zrno se oddělí od plev.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkKrásný příklad toho jak si jako občané necháváme s.r.a.t. na hlavu a ještě se tím chlubíme! :bomb:Ten článek z denního tisku to jen podtrhuje. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkOld Master R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkSer.Pop. je len klamstvo ako vybrankat od ludi co nemaju preplatne iba zaklad aby aj oni platili stale,proste M77 ci jak sa volaju ti luhari chcu co najrychlejsie sa nazrat na nas,ale budu dookola pisat ze gratis je zadarmo ale ked nezaplatis POSeR tak ta vypnu heh tak dik ze zadara!!!!!fuj takym ludom co su v m77 ;P ;P ;P ;P su to obycajni smrdlavi klamariAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
wwweProč si TY a tobě podobní pořád myslíte, že zprostředkování nabídky Gratis nemá žádné dodatečné náklady, které nejsou pokryté tím, co NĚKTERÉ televize platí providerovi za distribuci?Proč si pořád myslíte, že jednorázový poplatek kdysi před X lety by měl krýt náklady na zprostředkování nějaké nabídky VĚČNĚ? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
poplatekKdyž začínala ČT přes satelit,tak to byl distribuční kanál,a nám bylo umožno si koupit kartu cryptoworks za 3200kč a koukat přes satelit,,tak že nám zbyvá bombardovat českou televizy,,.... :8) |
Angelidis
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkTu nepomôže nič.Aj keby sa ludia búrili čím dalej viac tak majú právnikov ktorí z toho vyklučkujú.NEVERÍM,že by sa to zmenilo.V tomto som VEĽKÝ PESIMISTA... RvVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkJe mi to už jedno.nemienim stále riešiť Skylink,už ma to nebaví.Kašlem ich,ktovie čoho sa ešte dožijeme v našich dvoch skorumpovaných štátoch...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkJe to tu jako u blbých,poplatek,poplatek a zase poplatek!!Pokud ČT+SL TV které jsou námy platěné si nedupne,tak patří její vedení vyházet!Těmto institucím platíme ve formě poplatku(daně)na provoz.Za toto by mělo být umožněno každému,aby měl možnost přijmu.Pokud tyto tv chtějí vysílat přes SAT,tak by mělí rozeslat karty.Pokud přispívají na distribuci těchto programu,tak poviností jakéhokoliv"linku",by mělo být umožnit koukání zdarma,jinak nás vlastné podvádějí,jako se to snaží (oblvovat,aby mohli dělat malou domů)ve všem.Ovšem ,ale spoléhají se na to že pohodlnost(případně tupost) je bezmezná,Bohužel!! :))) :))) Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
hotovyrad, habrToto je diskuzní fórum o všem kolem SAT a DVBT, nechápu, proč máte stále přihlouplé odpovědi k diskuzi o SP. A že je toto zde každý den? No a co? Tak nepobuřujte ostatní a nereagujte. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkNechápu ze vas to tu baví neustale poslouchat urazky a výpady zrejmne jedno a tentys pana Joscer, Habr, Hotovyrad, timmto zadam Admina o prosetreni nicku a IP adres je to nekolikanasobna registrace tudis poruseni pravidel ,Ze se vubec tim Skylink jeste zabyvate zruste jim to vsechny a mate klid , stejne stema (nevhodné slovo)ma nikdo nehne tak na co se rozcilovat a plytvat pismenky ... hezky den :lookaround: :lookaround: |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
Opět z dnešního tisku: Poplatek Skylink..pokud přestanou přijímat Ti co se jim nelíbí ser.poplatek,tak zákonitě musí přijít zdražení,jak servisního poplatku,tak balíčků.....Já budu používat z 5 ti karet pouze jednu do té doby než se nabídka srovná.(neplacené programy) |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
to satakzde bude to IQ hodně slabé, ale paranoia naopak vysoká.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkUz toho nechte. Rad bych se zastal Joscera a spol.Ani me se nelibi, ze to Skylink udelal a koneckoncu i jak to udelal, ale takova je realita. A pokud si dobre vzpominam, tak mi nikdo nikdy nesliboval, ze budu mit vse navzdy zadarmo. Ja to beru jako legitimni krok a doufam, ze to bude smerovat nejen k nazrani akcionaru (pokud to nevite tak firmy jsou provozovany zejmena za ucelem generovani zisku), ale i k rozvoji platformy jako takove. Jedine, co se mi nelibi na tom, jak tio Skylink provedl: - nezrusil nazev Gratis a navic stale tvrdi, ze je tento balik stale zdarma, penize jsou za servis. Podle me je to mimo ramec platnych predpisu, zbytecne s touhle retorikou serou zakazniky a navic prilis nerozumim proc to takhle udelali - IMHO jim nic nebrani v tom zakladni nabidku klasicky zpoplatnit - IMHO nikde nerekli, co v SERPO je, pokud tento polatek napriklad zarucuje budouci bezplatne doplnovani novych kanalu apod. tak jsem vcelku spokojen. Ano, servisni poplatek muze rust, ale takovy je zivot. Osobne si ale nemyslim, ze by to melo byt dramo, odrezali by si spoustu potencialnich hodneplaticich klientu, prijmy z reklamy apod. Je treba si uvedomit, ze jsme mala zeme ale naklady na distribuci jsou srovnatelne s velkymi. Abych to uzavrel, tak znovu zopakuji, ze doufam, ze serpo bude pouzit na stabilizaci platformy a na jeji rozvoj a na navysovani bitrate (pozn. jeste nedavno jsem jel na SD a to co se s nim stalo za posledni rok je smutne, kvalita sla tak dolu ze napr. F1 na Nove je smutna mazanice...)- |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE:mispiChci tady jednu jedinou konkretní odpověd jak se normální člověk muže bránit proti firmě,když nemá ani oporu v zákoně.A nechci slyšet že stížnost na ČTU,to už je pase. Takže at toto forum zustane radši u technických otázek,rad atp.. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkDočetl jsem se ,že případné neplacení s.poplatku může být soudně vymahatelné. Ptám se -to jim mám kartu vrátit zadarmo a tim členství u Skylinku zrušim nebo jak?Přeci jsem se neupsal čertu.Je o tom psáno na stránce Seznam.cz |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek Skylink@satak: jeste me napadlo: pridej si me do seznamu nicku a IP adres k prosetreni. A pokud jsem jeden a ten samej, tak budu asi hodne postizenej, kdyz ve verejnem foru sam ze sebe taham rozumy :-).............a pripomel jsi mi Jaru Cimrmana a samomluvu snezneho muze za polarnim kruhem: Kolik bylo hodin, když jsi přišel domů? Ja nevím. Bylo ještě světlo. Světlo je pořád. Máme polární den. Slavil jsem tvoje narozeniny. Nelži! Kdovíkde lítáš, a mě z toho pak bolej nohy! |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
habrA jak by asi ta opora v zákoně měla být vyjádřena? Co by tam podle tebe mělo být stanoveno.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
satakSice jsem byl před delší dobou rozhodnut už na tebe nereagovat, ale teď to poruším. Pochybuji, že se od tebe dočkám kloudné odpovědi, ale přesto se zeptám.Dal bys prosím odkaz na nějaký můj příspěvek z poslední doby, který obsahuje urážku nebo výpad? Řekněmě alespoň na takové úrovni, jak tady předvádějí někteří plivači na M77 (Skylink), případně urážeči těch, co jim SP tak nějak nevadí. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Opět z dnešního tisku: Poplatek SkylinkNo právě zákon z nějakou takovou oporou nejde ani schválit ,protože by narážel na svobodu podnikání a volný trh.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |