Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Možnost přeprogramování D.O

Potřeboval bych přeprogramovat /doplnit/u stávajícího D.O. TV Philips CRT kde je možnost na displeji v ovládači zvolit dalších 8 přístrojů bohužel s odstupem času tehdejšího pořízení vše jen u modelů v daném období,ted bych to chtěl na chatě využít pro možnost ovládat jedním D.O.rovněž set top box ,je tu u nás nějaká firma co to dělá ?

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

kup si v lídlu

za 199kč a můžeš programovat do halelujah R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:možnost přeprogramování D.O.

Z Lidlu a já nevím odkud všude jseště mám ležet hafol D.O. to je sice hezké že to dneska ovládače UNI umí ale já si chtěl zachovat ten stávající na který jsem léta zvyklý po slepu především pak polovička s tím jiným D.O. jsou zase tl. jednotlivých funkcí úplně jinak /čili nepraktické a nepohodlné užívání/hlavně pak ženě stále vysvětlovat že si musí jedním UNI ovládačem navolit daný přístroj který chce ovládat což je nekonečný příběh u D.O. originálu z TV je to jednodušší TV bez problému i když na přeprogramovaném přístroji pro DVB-T by musela také funkci změnit ale to už mám já na svém D,O.od TV s LCD indikací takže ji to netřeba vysvětlovat ale snad lépe postřehnutelné,kromě toho univ. ovl. příliš neuznávám nepřehlednost funkcí i kdyý už chvála bohu oproti dřívějším ne jen základní funkce ale také ne zdaleka všechny jako originál který to prostě plnohodnotně nikdy nenahradí.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra