Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta irdeto

Na margo nejakého slávistu:pane,tak hlavne nie je to křáp...ten príjmač je plne funkčný a išiel normálne...stál ma ne,alé peniaze...to nie je príjmačom,ale softverom,už som na to prišiel,ale hlavne čo som chcel povedať,aj pre túto Vašu povýšeneckú povahu,myslím niektorých čechov,Vás nemusíme,my Slováci...Kto ťa o čo prosil,prečo si musel prísť hneď s povýšeneckým jednaním???ďakujeme,neprosíme...Tie rozumy si nechajte tam v Prahe...Ďakujem...

peko73
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

tak proč???

tady brečíš a a stěžuješ si když všechno :laughing: víš?A hošánku -nikdo nemá povýšeneckou povahu ale??brečet co mě to kdysi stálo to nikoho nezajímá v tom chyba není a nebude!Napiš co máš za přijímač!Já mám technisata nebrečím že mě stál osmičku a nestalo se mi že by se mi"poje.al"A pokud se cítíš "uražen" že ti někdo napsal že máš křáp tak nevím nevím.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

RE: karta irdeto

bol si dlho na slniečku? :laughing: treba si dat aspon šiltovku

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

Tak ze tito uz de?

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

jak může být plně funkční /přijímač/:lookaround: když se to pojebalo?Potřeba vysvětlit toto-jelikož to nechápu:"to nie je príjmačom,ale softverom"Tak čím to je?Přijímač má snad nějaký SW takže je to dojebaným přijímačem né? ;)

filipes2
Registrace: 7/2012

hmmm,ja som ani neplakal ani nič podobné...keby ste si poriadne prečítali,čo som pred tým písal,pochopili by ste o čom je reč,vážený...ja som chcel len poradiť a jediný kto tu šlušne odpísal a aj racionálne poradil je Darkl,ostatné príspevky nekomentujem,lebo sú úbohé...ešte mi to nejde,lebo musím stiahnuť iný soft,ale bude to v tom...mňa len zaujímalo,prečo to asi prestalo ísť,o nič iné mi nešlo a nik tu neplače,vážení!!!

peko73

asi som sa zle vyjadril,tak nie software,ale firmware...ale to je jedno,proste ho prehrám,a nahrám iný,ktorý bude kompatibilný,ale keď chce niekto byť nepríjemný,tak nepríjemný bude,že???

peko73

on je přijímač a PŘIJÍMAČ!!Já sem našel co máš a nedivím se :-/ že to nejde.a že někdo má křáp tak ešte neznamená mít "ohýnek u pr.ele"Ano máš pravdu ty za nic nemůžeš to všechno někdo jiný já nic :laughing: konec debaty. Rv P.S. a kdo tady pláče co mě stála karta a přijímač, hlavně že píšeš o tom že za to může sky /šaškování s kodováním/ a sám máš přijímač v bordelu.

filipes2
Registrace: 7/2012

Podivej se na abforum tam to mozna najdes .

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

podívej kamaráde

tady je normální d.r.b.árna,ne žádná odborná, neplacená poradna R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tady není normální drbárna

tady je normálně BORDEL

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra